Popüler Konu Jilet izi giderme

Evet sibelcim üzülme heralde bunun da bir çaresi bulunur bu kadar bu dertten kurtulmak isteyen insan var heralde kurtuluruz bizde Hakikatten dorope artık girmiyor foruma galiba baksana hiç sesi soluğu çıkmıyor ben fotoğraflarınıda göremiyorum kaldırmış mı?

ben zaten doropenin fotolarını hiç görmedim şu cryın tek iz haline getirmiş fotolarını görebilsem tek iz ameliyatı daaha mantıklı zaten z var bari böle jilet izi olacağına tek iz olsun yanık daha kötü bence çünkü o iz herzaman o derinin altında duracak ama tek iz açılsada o izler artık yok dimi bence tek iz daha mantıklı bunu yakup avşardan başka yapan yok mu bu işte en güvenilir isim kim

cry ya şu tek iz fotolarını koyarmısın lütfen bir fikir eddinelim en azından popy sen ne yapmayı düşünüyorsun

cry ya şu tek iz fotolarını koyarmısın lütfen bir fikir eddinelim en azından popy sen ne yapmayı düşünüyorsun

vallahi ben de kararsızım ama benimde 3-4 tane iz var ama bana en yakın gelen yöntem dorope'nin yaptırdığı yöntem çünkü 1 sene sonra falan iz deri rengine çok yakın oluyor ve basit bir yanık izi gibi duruyor çok geniş bir alan olmadığı için bu yöntemi düşünüyorum tek iz ameliyatında sonuçta kesi izi olması beni rahatsız edermi etmez mi, bilmiyorum ama yanık izinin rahatsız etmeyeceğini insanların kolunu görünce ne oldu koluna diye sormayacağını düşünüyorum

Ama şunu belirtmeliyim ki cry'ın ameliyat izi hiç belli değil yani çok başarılı sonuç almış tabi ki cry koluna çok da iyi bakmış bu ayrıntıyı da atlamamak lazım

büsracım beni sormuşsun. benim 4 tane 7cmlik bi alanda 2 tanede 3 cm lik bir alanda var. ben üzerine dövme yaptırmıştım. şimdi onu sildiriyorum. yaklaşık ocak subat gibi biticek o zamanda doropeun yaptırdığı yöntemi uygulatıcam. yani benim daha beklemede 4-5 seansım daha var dövme sildirme için. VE KOCA HARFLERLE YİNELİYORUM SAKIN AMA SAKIN DÖVME FALAN YAPTIRMAYIN. DÖVME İZLERİ KAPATMIYOR. BOYA İZLERİN ÜZERİNDE PARLIYOR VE İLGİ DÖVMEDE OLDUĞU İÇİN İZLER DAHA BELİRGİN HALE GELİYOR. SAKIN AMA SAKIN. bakın sizin ha deyince verebileceğiniz bi karar var ama benim dövme yüzünden 1 yıl daha beklemem gerekiyor. HER İŞİN BAŞI SAĞLIK VE SABIR...

sence mantıklımı mı doropenin yaptırdığı bu işlemin riskleri var mı zaten eşimde memur dövme yaptırma şansı yok yaptırmazda üniversitede okurken yapmış şimdi pişman ama yapcak bişiler arıyorum ben şimi bu izlerden kurtarcam çünkü onu çok ama çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ve üzümesine dayanamıyorum bu tek iz olayı mantıklımı acaba

büşracım mantıklı yada değil en önemlisi izlerin bulunan yere alana eşinin cilt yapısına göre doğru tedaviyi seçmek. bunuda size kim söyler bu konuda uzmanlaşmış plastik cerrahlar. gidin bir iki tane doktorla konuşun değerlendirin masaya yatırın. ha benim fikrimmi kesinlikle cengiz bey çünkü neden bu konu üzerine yapılmış bir çalışma. Heleki istanbuldaysanız yaptırın kurtulun anacım. YANIK İZİ GİBİ FALAN OLMİCAK. sadece bir yüzülme izi gibi düşün. adamlar izi en aza indirgemek için çalışmalar yapmış dikkat çekme oranını düşürmek için tasarlanmış. Yoksa herkes biliyo ordaki deriyi çıkartıp atmayı. Gidin bir iki doktora bu iki yöntemide danışın masaya yatırın derim. büyütülcek bişey yok :) sen bu denli büyüttüğünü eşine hissettirirsen o daha çok üzülür

acaba bu ameliyatın riski varmı daha kötü dyrma olasılığı varmı doropenin for,tolarını göremedik cryın fotolarını göremedik ben üzülüyorum çünkü eşim üzlüyor ondan yoksa benim için hiçmi hiç sorun deeğil bu olay

cry yardımcı olursan sevinirim fotolarını görebilirmiyuim şimdiden teşekkürler kimse konuşmuyor

kimse yardımcı olmuyacak anlaşılan kurtulan uğramıyor demekki foruma

büşra cry'ın işleri vardır ondan uğramıyordur ama dorope'ye özelden de mesaj attım ama anlaşılan bize yardımcı olmak istemiyor kurtulduysa da ne mutlu ona. darısı bizim başımıza

ayy kaç zamandır uğrayamıyorum buralara..ya kızlar artık benim hiç ümidim kalmadı olmuyor yani..şu dermarollere baktım..matık olarak çatlakları geçirecek her türlü tedavi bizim bu lanet izleri en azından hafifletir diye düşünüyorum..aman nasıl kestiysem yukarıdan aşagı şimdi de derimi komple soycam sinirden

Mervecim hoşgeldin nerelerdesin özledik...vallahi ya havalar ısında ve benim kabuslar başladı vallahi ne bileyim hakikatten sinir olmamak elde değil Allahım dermansız dert vermezsin sen yalvarırım bu derdimize de bir derman

ayy bebeğim amiinnnnn...katılıyorum..naişanlımın ailesinin yanına her hafta gidiyorum ve yaz geliyorr aynı dertten muzdaribiz bilmiyorum ben t ek izi düşünmüyo değildim aslında ama nişanlım o kadar acı çekmene razı olmam dedi birinin kolunu görmüş daha kötü olmuş..ne bileyim aslında çook da acı vericiymiş fıstığım...Allah'ım yardımcımız olsun inşallah...

amin merve çokmu ağrı varmış birde merve nişanlın görmüş kötü demişte sonuçta bu görünen izler dahamı iii acaba nasılmış tek iz çokmu açılmış yada düzgünmü dikememişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…