Popüler Konu Jilet izi giderme

kızlar hayatımda en büyük hatalarımdan birini yaptım diyebiliyorum. saklamıyorumda sol kolum dirsek altından itibaren kesik. bilek tarafı dikişlik diğer üst tarafda derin jilet izleri var. ne kullandıysam fayda etmedi. suan fen bölümü okuyorum ve okadar zorluk cekiyorumki uzun kollu giymek istiyorum hep. İSTİYORDUM hep diyim aslında :)
arkadaslar contractubex adlı bir kreme basladım bu krem taşmış jilet izlerini hafifletiyor.deriyiyi soyuyor . ve doktor yakup avşar var istanbuldaymış kolunun resmini maille yolluyorsun o işte sana tedavi sürecini söylüyormuş bana benim komsum söyledi onunda kolunda dövme varmış bu şekilde sildirmiş. biz mail attık bakalım tedavi için cevap bekliyoruz sizi bilgilendiririm kızlar asla üzülmeyin geçeceeek , herşeyin bir çaresi VAR !

CANIM suan kolların ne durum da o krem nekadar fayda etti? benımkiler çok kalın degiller de

buraya foto nasıl koyuluyor bilen varmı ya kolumun fotosunu koyucam ama albüm olarak değil direk sayfaya koyucam biri bana yardımcı olsun

sibel bir girdiğinde cevaplarsan sevinirim kaç cm deri çıkarıyolar ve yanlarında hepsinin iz kalıyor mu peki hiç iz kalmayan varmı yan tatraflarında çünkü benim eşimin uzunlukları 3,5 cm en büyüğü dü
n akşam ölçtük 4 cm cevaplarsan sevinirim

cevaplayacak yok mu acaba kimse cavaplmaıyor neden bir bilen varsa cevaplasın

contractubex

simdi toparlayalım arkadaşlar

1) 100mg 64 tl 50mg 36tl
2) evet doktora yazdırabiliyorsunuz
3) ne için mi veriyorlar-------
kesik, yara, ameliyat ,yanık , sivilce izlerinde veriliyor

gündelik hayatta en çok sezeryan için veriliyor

yırtıklar için çatlaklar için de kullanılıyor

tedevi sürecinde en önemli ayrıntı izin yaranın ne kadar eski yada yeni olması.
yeni olusmus izlere daha cabuk ve daha etkili tedavi ederken eski olan izlerde de çoğu zaman etki göstermekte ammma ve lakin bayagııııı uzun süre sonra fayda gormeye başlıyorsunuz

eski izlerinizde kullanabilirsiniz işe yaraya da biliyor yaramaya da biliyor bu sizin cilt yapınızla alakalı .( arkadasların orneklerınden böyle anlasılıyor.)

masajla yediriyorsunuz sürerken sonra da uzerine bi kat sürüp bekletiyorsunuz
kimi uyumadan once sürüyor
yine cildinize göre kaşıntı ve kızarıklık olabiliyor ( çogu kişide olmus)
güneşten ciddi manada korumalısınız ( leke yapabilirsiniz)

ben baska forumlarda surdukten sonra uzerını seralayıp (streç film) bekleteni de duydum
teddaviyi be panten destekli yapan da var

bir dermatoller diye dikenli bi silindir var arkadaşlar (ben bugun sipariş ettim fiyatları markaya göre degişiyor 30 milyondak 180 milyona kadar fiyat aralıgı var) bu kremlerin etkisini % 40-%60 arasında arttırıyormus her iğne sac telimiz kalınlıgında olan 192 iğneli silindir var onu uzerınde gezdirdiğinde ciltte yüzlerce binlerce milro kanal açıyormuşsun bu kremin etkinliğini arttırıyormus bide cilt o batmaları yara olarak algılayıp kendini tedavi edici enzimler de salgılıyormus .... tarzında bir sey
bununla bızım kremı aynı anda kullanan da var daha etkili olsun diye bunu daha cok yara izleri eski olanlar tercih ediyor arkadaslar...
dünden beri araştırdım bakalım...

kuşyuvası bunlar fayda sağlamaz moralin bozulmasın ama doktorların düzeltemediği şeyi kremler mi düzeltcek allah aşkına

kuşyuvası bunlar fayda sağlamaz moralin bozulmasın ama doktorların düzeltemediği şeyi kremler mi düzeltcek allah aşkına

canım benimkiler daha çok çizik şeklinde duruyor ve boyunalar. kalın veya derin değil , enine de degil.doktorların da düzeltebileceği ayarda . ama benim yaşım küçük oldugu ve aileme söyleyemediğim için doktor masrafını karsılayamıyorum.

ha krem geçirir mi orasını tabiki bilemem ama uzun süreli kullanımda cok eski ameliyat izlerinin görünümünü bile azalttıgını çevrendeki birinin deneyimiyle ögrendim. özellikle genç insanlarda (24 yaş altı) iyileşmeye daha da umutlu bakıyor doktorlar.

zaten ince oldukları için ne kadar belirginliği azalsa kar diye düşünüyorum. suan 2-3 yıllıklar ve vakit geçtikçe bu şansım da gittikçe azalacak kendi paramı kazanana kadar boş durmaktansa kremi kullanacagım sadece . tamamen geçircegini çok düşünmüyorum ama görünümünü azaltacagını düşünüyorum uzun vadede.

kalın ve etli bolca bağ dokudan olusuyor olsa ben de farkındayım geçirmeyecegini canım
bide o yazdıklarımı forumun başka yerindeki yere de yazdım . bilgiler çok dağınıktı arastırmısken topluca yazayım dedım birine faydası da olur dıye.

inşaallah faydası olur canım dediğim gibi zannetmiyorum hakkında hayırlı olsun bende eşimi bir kurtarabilsem hhayırlısıyla ya tek iz yada cengiz açıkelin tedavisini denicez kışın bana tek iz daha mantıklı ama bütün izleri çıkartabiliormu cavap veren yok muuu

çıkartılır tabiki. ama daha öncede demiştim tek izde operasyonu ikiye böldürmek mantıklı işte o zaman tüm izler tamamen çıkartılır.

halecan izlerin enlemesine çıkartılmasından bahsediyorum sibelin izi bence sn derece normal fakat hala yan tarafında izler var ben tek iz olunca yan tarafındaki izlerin olmasını istemiyorum yan taraflarında iz kalıcaksa ameliyat olmanın mantığı yok

$pp.jpg $jjjj.jpg
bunlarda benim izlerim iki kolum

angelmask bence sende yama tekniğini yaptır senin izleri çıkarma olasılığın yok gibi bişi allah yardımcınız olsun

oofff kızlar aynı sorun bendede var cok kalın değil ince ince ama omzumun altından taa asagı dirseğime kadar jilet canımı cok sıkıyo utanıyorum insan arasına girdğimde:KK59: nasıl kurtulucam blmyrum.. resmen kabardı izler derin atmışım cok pşmanım cookk:KK59:

eğer sibel girersen cevaplarmısın kaç cm deri çıkarıyolar izlerin hepsi kaybolurmu

yaklaşık cm kadar çıkarttılar benden,dağınktı izlerim biraz onun için kenarlarında kaldı mağlesef,bende ne yapıcamı bilmiyorum..
havalar çok ısındı,yanıyorum uzun kollularla

bana güvendiğn için öncelikle teşekkür ederim tatlım,
izler geniş ve dağınksa yaptırmayın derim çunku kenarlarda kalıyor,benim kenarlarda kaldı valla,deriyi belirili bir yere kadar toplayabiliyorlar,
ayrıca bir işelm daha var,kolun içine bir silikon koyuyorlar,o silikon kolu şişiriyor deriyi esnetiyormuş,sobra o silikon çıkartılıp kesik bölge rahatlıkla alınıp dikiliyomuş tek çizgi halini alıyomuş,deride açılma falan olmuyomuş,ama epey maliyetli bişiş,bilmiyorum valla ne diyceyimi şaşırdım...iş yerinde herkez kısa kollu ben hep uzun kollu,neden diyolar kaza geçirdim diyorum ameliyatlı kolumu gösteriyorum,ama tam açmıyorum kolumu çunku kenarlarda izler kaldı....öfff yaa bıktım bu lanet hayattan...:KK59::KK50:
sibelcim inşallah hep beraber kurtlabilirsiniz ne diyim allah yardomcınız olsun sibelcim serkan dinarın yaptığı olat cengiz açıkelin yaptığı olay değil mi benziyor birbirine fotonu gördüm hala kızarık ama iyi duruyor sibelcim kaç cm deri çıkardılar çünkü benim eşimin ki yan yana 7 cm lik alanda en uzunu 3,5 cm tamamını çıkartabilirlermi etrafında hiç iz kalırmı eğer cevaplarsan sevinirim bu sana son sorum çünkü bu forumda en güvendiğim insansın

sibel kaç cm olduğunu yazmamışsın tatlım dağınık değil yan yana en uzunu 4 cm diğerleri 3 3,5 cm

X