- 2 Haziran 2010
- 153
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet gerçekten tek iz çok ağrılı bir operasyonmuş... Sibel gelince anlatsın ben de ondan duydum açılma işine gelince hem doktor önemli hem hasta doktor işini iyi yapacak hasta da kendine çok iyi bakması lazım.. yani zor bir oprerasyon
ya bu yama işi daha kötü bence orda resmen yama izi gibi duracak bana bu tek iz hep daha mantıklı geliyor nedense allah hepimizin yardımcısı olsun
canım benimm eşimin 7 cm alanda 3 veya 3,5 cm uzunluğunda 6 tane şimdi bu izlerin ne kadarını çıkarabiliyor izler belli belirsiz ön kolda bu izler seninki bundan fazlamı mervecim ben eşimi hyakup avşara götürdüm baktı ben bunu yapmam çok az belli bile değil dedi takma kafana dedi ama eşime anlatamıyorummm
cryın ki belli belirsiz olmuş diyolar ama ben göremedim bir görsem fikirimi paylaşşam eşimle hayırlısı bakalımmm eşimin üzgün olmasına dayanamıyorum
Arkadaşlar aranızda izler için kapatıcı deneyen oldu mu? coverderm sipariş vermeyi düşünüyorum.
AYŞE SLM,lazerden sonra izlerin ne durumda.??
benim izlerde kırmızı ve kahverengi lekeler kaldı,zamanla geçicek lekeler belki ama en incecik çizgilerde bile en ufak bir iyileşme geçme olmadı,ahh yanarım yanarım giden paralarıma...
yaz geldi iş yerinde hep uzun kollu giyiyorum,insanların kollarına bakıyorum tertemiz,
offf Allahım yardım etsin kafayı yiycem ne olur bir çare bulunsun....