Popüler Konu Jilet izi giderme

evet gerçekten tek iz çok ağrılı bir operasyonmuş... Sibel gelince anlatsın ben de ondan duydum açılma işine gelince hem doktor önemli hem hasta doktor işini iyi yapacak hasta da kendine çok iyi bakması lazım.. yani zor bir oprerasyon

evet gerçekten tek iz çok ağrılı bir operasyonmuş... Sibel gelince anlatsın ben de ondan duydum açılma işine gelince hem doktor önemli hem hasta doktor işini iyi yapacak hasta da kendine çok iyi bakması lazım.. yani zor bir oprerasyon

bebeğim açılma yapıyormuş ben doktorla görüştüğümde de söyledi aynı şeyleri derinin durumuna göre...ağır falan kaldırmayacaksın eğer ameliyat olursak baya bir teferruat var ki çok verimli sonuç alınmıyormuş...nişanlım da şey dedi tabi izlerin durumuna azlığına çokluğunada bağlı ama jilet izi i.in ameliyat olduğu bariz belliydi çektiğin acıya değmez artık bilmeyen kalmadı bu izleri herkes anlıyor dedi maalesef...bende hep düğünüöü düşünüyorum..eldiven takıcam..:KK43:

ya nasıl belli oluyor jilet izinin ameliyatı olduğunu sonuçta orda tek bir iz kalmıyormu tüm izleri çıkarmıyolarmı ki belli olsun sonuçta kalan i belli ağrılı operasyondur en fazla bu ağrıyı bir hafta çekersin cry mgirmiyor dorope girmiyor anlamadım bunları yardımcı olalım birbirimize

ya bu yama işi daha kötü bence orda resmen yama izi gibi duracak bana bu tek iz hep daha mantıklı geliyor nedense allah hepimizin yardımcısı olsun

ya bu yama işi daha kötü bence orda resmen yama izi gibi duracak bana bu tek iz hep daha mantıklı geliyor nedense allah hepimizin yardımcısı olsun

canım benim..bak ben daha önce yazmıştım..çokk büyük bir şehirde değilim ama samsun'un en iyi cerrahına gittim ..Hayati Akbaş nettende yzarsan bilgi edinirsin canım..bana tek izden başka çare yok dedi..şuan ameliyat izleri bile tamamen geçmiyor dedi..estetikte kullanılan malzemelerrin kaliteleriyle en aza indiriyoruz vs dedi..neyse sadede geleyim..kolumu çizdi izlerin yoğun olduğu yeri toparlıyorlar dışarda kalan izler yine kalıyor ..onlarada seansı 250 tl lazer dedi ama geçirmez belki hafifletir dedi..yani şu canımcım izlerin ne kadar bölgeye yaygın olduğu ameliyat izinin anlayıp anlaşılmaması için çok önemli ..Dediğim gibi yoğun bölgeyi tek ize çeviriyorlar...:KK68:

canım benimm eşimin 7 cm alanda 3 veya 3,5 cm uzunluğunda 6 tane şimdi bu izlerin ne kadarını çıkarabiliyor izler belli belirsiz ön kolda bu izler seninki bundan fazlamı mervecim ben eşimi hyakup avşara götürdüm baktı ben bunu yapmam çok az belli bile değil dedi takma kafana dedi ama eşime anlatamıyorummm

canım benimm eşimin 7 cm alanda 3 veya 3,5 cm uzunluğunda 6 tane şimdi bu izlerin ne kadarını çıkarabiliyor izler belli belirsiz ön kolda bu izler seninki bundan fazlamı mervecim ben eşimi hyakup avşara götürdüm baktı ben bunu yapmam çok az belli bile değil dedi takma kafana dedi ama eşime anlatamıyorummm

bebeğim eşin haklı o lanet izleri kolunda taşımayanlar bilemez ne kötü duygu olduğunu..benim nişanlımda takma diyor ama ne çare..izler o kadar azsa istersen bide Hayati Akbaş la görüş derim istanbulda falan da kliniği varmış bi ulaşmaya çalış istersen ezbere bişey söylemek istemiyorum ..ne desem yalan olur yani..:26:

cryın ki belli belirsiz olmuş diyolar ama ben göremedim bir görsem fikirimi paylaşşam eşimle hayırlısı bakalımmm eşimin üzgün olmasına dayanamıyorum

cryın ki belli belirsiz olmuş diyolar ama ben göremedim bir görsem fikirimi paylaşşam eşimle hayırlısı bakalımmm eşimin üzgün olmasına dayanamıyorum

anlıyorum canım bi süre sonra insanı gerçekten çok rahatsız ediyor...inşallah hakkımızda hayırlısı olur...En Büyük KK

cengiz açıkelin yaptığı ameliyat izini gidip gören varmı cengiz açıkelin yaptığı bu operasyon mantıklı mı dikkat çekici mi cevap verirseniz sevinirim

slm.yoğun çalışıyorum nete giremiyorum hiç,kusura bakmayın kızlar,
kurtulan uğramıyor demeyin ben kurtulmadımki...
ayrıca nasıl resmlerimi göremiypsun ki.?? ekledim ben,diyer arkadaşlarım görebiliyormu acaba.???

cry sadece lazer yaptırdığın dört resmi görüyorum bu tek iz olan resmini göremiyorum nerde çalışıyorsun cry hangi ildesin

Arkadaşlar aranızda izler için kapatıcı deneyen oldu mu? coverderm sipariş vermeyi düşünüyorum.

angelmask senin nişanlın doktor bu tek iz işine ne diyor

ona kalsa sorun yok önemli değil diyor ...yama için berbat diyor çok kötü bir ameliyatmış..tek iz tabiki en mantıklısı.... ha bir de balon yöntemi var tabiii derinin altına yerleştirip şişiriliyor deri genişletiliyor vs vsvs...ben çok sıkıldım walla yaptırıcam ama ne zaman bilmiyorum

bana görede sorun değil banada en mantıklısı tek iz diyor genişletme falan o kolda olmaz deniliyor kuzum angelmask inşaallah kurtulsurnuz ne diyim eşim diyor hayatta bir hata yaptım ikincisi ni tekraralmak istmiyorum diyor onun için acele etmiyor ama oda sıkldı tek ia ameliyatını yapan en ii doktor hangiisi acabaaa

eşin haklı bende o yüzden bekliyorum sewgilimde acele etme diyor Allah korusun daha kötü olmasın da

AYŞE SLM,lazerden sonra izlerin ne durumda.??
benim izlerde kırmızı ve kahverengi lekeler kaldı,zamanla geçicek lekeler belki ama en incecik çizgilerde bile en ufak bir iyileşme :KK59: geçme olmadı,ahh yanarım yanarım giden paralarıma...
yaz geldi iş yerinde hep uzun kollu giyiyorum,insanların kollarına bakıyorum tertemiz,
offf Allahım yardım etsin kafayı yiycem ne olur bir çare bulunsun....

AYŞE SLM,lazerden sonra izlerin ne durumda.??
benim izlerde kırmızı ve kahverengi lekeler kaldı,zamanla geçicek lekeler belki ama en incecik çizgilerde bile en ufak bir iyileşme :KK59: geçme olmadı,ahh yanarım yanarım giden paralarıma...
yaz geldi iş yerinde hep uzun kollu giyiyorum,insanların kollarına bakıyorum tertemiz,
offf Allahım yardım etsin kafayı yiycem ne olur bir çare bulunsun....

İzlerde iyileşme var mı yok mu pek anlamıyorum,belirgin bir iyileşme yok yani.Kahverengilikler yüzünden daha da belirgin oldu,contructubex jel kullanıyorum belki deriyi soyup geçirir diye.3 seans lazer 1 seans da kahverengı lekeler ıcın bır tedavı uygulatmıştım.Belkı onumuzdekı kıs daha fazla seansı gıderım emın degılım.

Ben de çok bunaldım artık,tatil için plan yaptık arkadaşlarla herkes nerelerı gezecegimmizi düşünürken ben kollarımı nasıl gızlerım dıye dusunuyorum,insanı herşeyden sogutuyor bu izler.

X