Popüler Konu Jilet izi giderme

ya birde şimdi eşimin kolları bizim gibi değil kıllar var bu cengiz beyin yöntemi yapıldıktan sonra ordan kıl çıkıcak mı öle bir risk var buda sorun

bende çok iz var ve tek iz haline getirilen kolda kıllar dahada az çıkıyor şimdi,
1 haziranda ameliyat olalı tam 1 yıl olucak,yani güneş görebilecek artık kolum iz iyice belirsiz hale elicek,
ama mağlesef benm diyer kolumda da var izlerden yandım ben yaa...

ya cry şimdi bir erkekle bayanın kolları bir değil çok açıldı mı izin genişleme oldumu genişliği ne kadar cevaplarsan sevinirim

birde bu ameliyat çok mu zor ve fiyat olarak üç aşağı beş yukarı ne kadar verdin diğer kolda da var senin ya biir anlık bunalım eşim ünide okurken ders yüzünden yapmış şimdi eşşek gibi pişman

benm açılma falan yapmadı hiç gayet memnunum,ama açılma yapanlar çok olmuş,bu tamamen kişinin kendine bakması ve vücüt yapısı ile ilgili,
ben çok iyi baktım kendime,iyi yani herşey,1 haziranda 1 yıl olucak ben ameliyat olalı,güneş görebilicem artık,iz iyice belirsiz olucak..3 bin tl vermiştim ben yakup avşarın eşi yaptı ameliyatımı...

ya bu açılma ne kadar olmuş acaba ya sonuçta açılmada olasılığı var ne biliyim ya eşimin üzülmesine çok üzülüyorum 3 bin ii fiyat ameliyat kaç saat sürüyor cry kaç gün sonra dikişleri alıyolar ya birde fotoları bir görebilsem eşime göstercemmmm

birde cry kusura bakmazsan seninki kaç cmlik bir alanda eşimin 7 cmlik bir alanda yan yana silik lazerle anca bu kadar olur dediler ne yapsak kiii offff offff ama ben eşimi ne olursa olsun çok seviyorummmm

kızlar kızlar kızlar...! moralinizin tavan yapması için size cengiz beyin yönteminin izmirde uygulanış fotolarının linkini atıyorum... Abartılacak birşey olmadığını anlayın, kimilerinde belli bile olmuyor
xxxxxxxxxxxxx

aşağıya doğru inin fotolar ve ingilizce açıklamalar var. uygulamalar 9 eylül de yapılmış ( izmir )

Son düzenleyen: Moderatör:
halecannn göreiyoruz linkide göremiyoruz nerden araştırıp buldun acaba ya kocamın üzülmesine çok üzülüyorummmm:26:

halecan birde eşimin kolunda kıllar var acaba bu amelyat olan yerden kıl çıkıyor mu kıl çıkmazsa daha kötü durma olasılığı var

"camouflage of self inflicted" yaz google a görsellerden bulursun o sayfayı. kıl konusunu bilmiyorum tüylü bir bölgesinden alırlar falan onu hallederler orasını kafana takma.

bu fotolardaki yama tekniğiyle yapılmış ameliyatlar mı ??

ya bunlar ne eşimdeki masum 6 çizik hiçbirisi belli bile değil çok acayip olmuş ama yinede bayaa iii ön kol komple bu benim eşiminki 7 cm angelmask seninki ne kadar

bu yaz böyle geçecek kızlar mağlesef,inşllah bu kış kurtulucaz Allahın izniyle...inanıyorum buna,
inanmak zorundayım çunku başka çerem yok...

angelmask kaç tane var kolllarında cry sen tek iz ameliyatı olmadın mı yanlış mı hatırlıyorum angelmask sen hiçbirşey denedin mi operasyon

ya tek iz mi yoksa yama modelimi eşim kafayı yiyicek aslında angelmask cry bu izlerden kurtulunabiliyor bu iki metodla

allah epinizin yardımcısı olsun sırf eşim üzülmesin diye bende yaıyım dedim saçmalama dedi sizler çok düzgünsünüz asıl insanlar problemli

angelmask kaç tane var kolllarında cry sen tek iz ameliyatı olmadın mı yanlış mı hatırlıyorum angelmask sen hiçbirşey denedin mi operasyon

tatlım benim izler üstüste o yüzden saymak zor..ilk çıktığında fraksiyonel lazere gittim ama bi halt olmadığı için bıraktım..diğer bütün teknikleri zaten biliyorum ama tam emin olamadan cesaret edemiyorum

ya dropenin fotolarını göremedim bu izllerden kurtulanda gelmiyor herhalde foruma artık acaba eşimi skoloğamı götürsem takmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…