Popüler Konu Jilet izi giderme

ya dropenin fotolarını göremedim bu izllerden kurtulanda gelmiyor herhalde foruma artık acaba eşimi skoloğamı götürsem takmaması için

psikologla ne alakası var ki,sen bu durumu anlayamazsın daha doğrusu yaşamayan kimsenin anlaması mümkün değil tatlım bu durum takılmayacak gibi değil ancak yaşayan anlar

haklısın canım angelmask sence tek iz mi mantıklı yoksa bu yama olayı mı bence tek iz daha mantıklı geliyor angelmask sen ne yapmayı düşünüyorsun

banada daha mantıklı geliyor ama dediğim gibi yinede emin değilim dorope nin fotoları takip ediyorum bakalım

ya ben doropenin fotolarını göremiyorum nasıl görücem bende merak ediyorum doropenin fotolarını

doropcum bence 2 ayda bir fotoğraf koyda insanlar gelişmeyi görsün...

busra cengiz beye cepten ulaşıp kıllar konusunuda sorabilirsin. bizlerede haber ver cevabı öptüm.

halecan sordum kılda çıkar dedi gelince fotoları gösteririm dedi ama eşimin korkuları var ya daha kötü olursa diye fyatıda 3.5 milyar dedi ama aklımızdada tek izde var sonuçta bu izlerde kurtulmanın şu anda iki yolu var böyle bakarsak buda iii bişi şu tek izi yaptıran cry vardı fotosunu görebilsek yada doropenin fotolarını görbilsek senin ne kadar var halecannnn

mağlesef bu yazda çekicem bu kahrı,yapıcak bişy yok...haziran 1'de tam 1 yıl olucak ben ameliyat olalı,iz iyice belirsiz oldu,yazın güneşte yanıcakta ozamanda son halinin resimlerini koyucam..
fakat şöyle bir durum var,benim daha izlerim çok,bu ameliyattan daha yaptıramam çunku diyer izlerim dağnık,
serkan dinar'ın yaptığı işlemi yaptırıcam önümüzde kışın kısmetse,eylül gibi...
eşinin kolunda iz olan arkadaşa diyoruum ki,eyer izler dağnık deyilse tek iz işlemini yaptırabilirsiniz,iyi bir operasyondu,tabi bu kişinin kendine bakması ve vücüt yapısıylada alakalı...

geçmiş olsun cry eşimin 7 cmlik alanda yanyana 5 veya 6 tane belli belirsiz izleri var yan yana banada bu tek iz mantıklı geliyor açılsa bile ne kadar açılabilirki acaba birde biz yakup hocaya gittik bu izler için gerek yok dedi takma kafana dedii gelde eşime anlat bunu birde bu izleri bir anda çıkarabiliyormu acaba ameliyat ne kadar sürüyor dikişler kaçgün sonra alınıyor ameliyattan sonra o tek izin etrafında jilet izi falan duruyormu dkiş izleri çok belli oluyormu

tek ize karar vericekseniz. doktor tek sefer dese bile bence en mantıklısı ikiye böldürmek. Önce iç taraftan yarısını 4-5 ay sonra diğer yarısını. sonuç çok daha iyi olur...

belli belşrsiz bir iz varsa takmayın allah aşkına yaa boşversene,bendekileri görsen korkarsın...
tek iz ameliyatı iyi 4-5 tane çizik varsa bişy olmaz kolay olur,benim bilek üstünden dirseyime kadar boydan boya düşün artık,hiç birşey olmadı iyi çok şükür...dikiş aldırma diye de bişy yok,vücüt kendi kendine atıyor zaten...

Arkadaşlar Co2 lazer sonrası cildinizde kahverengileşme oldu mu? Benim kolum eskisinden daha kötü oldu=(

ben deneme amaçlı tek bir seans yaptırmıştım co2. kahverengileşme oldu. bayağı bir zaman kaldı 4-5 ay sonra geçti. kalın başlıktan olmuştur, geçer merak etme. Kemicetine kullan lazer sonrası. Kortizonlu olduğu için iyi toparlıyor.

nedense serkan dinara güvenmiyorum eşim yanık gibi duracağına böle dursun diyor tek iz çok mantıklı geliyor cry fotosunu koysanda görsem halecan sendedemi var bu izlerden

halecan iç taraftan derken tam olarak anlayamadım bu tek iz ameliyatında o bölgeyi nasıl çıkarıyolar dikilen iz kalınlığı nedir açılma olasılğı ne kadardır ameliyattan sonra başka tedavi süreci varmı bu iz ne kadar süre sonra kendini topluyor ve son soru çokmu belirgin yoksa azmı

Teşekkür ederim halecaan bilgi için :) Umarım benim de geçer.

bugun dışarı çıktım ve hava çok güzeldi sıcak,herkez kısa kollu ben ise uzun kollu yine herzamanki gibi...
kıştan çıkınca insanlar kısa kollu giyimeyi okadar özlemişlerki herkez aynı,ahh birde beni bilseler ben hiç kısa kollu giyemedimallah'ım bu nasıl bir cezadır bana....

busra arkadaşlık talebi gönder bana resimlerime bakarsın...
ne olur allah rızası için birileri bir çare bulsun,şurda daha nekadar yaşıycaz nekadar ömrüm kaldı.??
ölene dek bu izlerle yaşamak istemiyorum ben,bir günüm olsa ona bile razıyım inanın...

cry inşallah geçicek bir şekilde çözümü vardır öle yada böle cry arkadaşız zatende sadece sende franksiyonel lazer yaptırdığın fotolar var şu tek iz fotonu görebilsem çok merak ediyorum son durumu nasıl dorope kutuldu daha girmiyor foruma

halecan varmı sende gelişmeler bir değişiklik bulduğun yeni bir doktor angelmask yada senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…