Popüler Konu Jilet izi giderme

Sibelcim önerin için teşekkür ederim umarım bu izlerden kurtuluruz ne bileyim tıp hergün ilerliyor insanları baştan yaratıyorlar ama bu izlere bir çare yok malesef nasıl bir hataymış ki bu asla telafisi yok bazen çok moralim bozuluyor ve en yakın arkadaşlarımla bile paylaşamıyorum bu derdimi burda içimi dökmek istedim Allah büyük umudumu yitirmek istemiyorum canım

dorope nerelerdesin arkadaşım bizimle gelişmeleri paylaş lütfen merak ediyoruz

ne güzel yazmışzın arkadaşım,kaderimizmi bu bizim anlamadım,çözümü nasıl olmaz onuda hiç anlamıyorum,kalbi yerinden söküp yeniden yerine koyup can veriyorlar insanlara ama böylesine izlerden kurtaramıyorlar bizleri,hatta en incelerinden bile....
dorope lütfen yazarmsın gelişmeleri rica ediyoruz bak kaç kişi senden haber bekliyor,iyi yada kötü yaz lütfen...

yanık izigibi şuan fotosunu koyucam bi bakın yorumlarınızı yazın canım

25 mesaj yazmış olmak gerekiyormuş görmek için =( Buarada geçmiş olsun,umarım istediğin gibi bir sonuç alabilirsin.

dorope foto koyucam demiştin ama hala koymadın bekliyoruz canım..bu arada senin izlerin normaldede çok yokmuş zaten ufak tefek keşke benimkilerde öyle olsa

arkada merhaba, konuyu baştan sona günlerdir takip ediyorum. benimde sol bilek kısmıın üzerinde bazı izlerim var. bende sizler gibi bu işe çare aramak için buradayım. bu tarz şeyler yazıp boşa mesajlar atmak istemedim fakat paylaşımlarınız çok güzel , bende bursa acıbadem hastanesine gidip co2 lazer düşünüyorum, fakat yaza gireceğimiz için ve güneşe çıkamayacağım için yaz sonuna erteledik. gelişmeleri paylaşmaya ve bizleri bilgilendirmeye devam ederseniz sevinirim:)))

ben acıbadem de lazer tedavisi gördm,makineleri yeni gelmiş son sistem fraksyonel c02 lazer,fakat mağlesef en ince izlerim bile geçmedi,
keşke geçseydi birazı bile yaa ama geçmedi çok yazık... parama canıma verdiğm zahmetler hep boşa gitti,çok çaresizim artık yaz geldi,tamam bu yazda uzun kollu giyicem anladım,
kışa bir kurtuluş bulmalıyım...
çokta param gitti ne yapıcağımı şaşırdım inanın arkadaşlar...

[COLOR="blue"aynen canm yaa azcık izlerin yok denicek kadar,keşke benmde öyle olsa hiç takamzdım,okadarına bile razıyım...[/COLOR][/B][quote="angelmask, post: 18836397"]dorope foto koyucam demiştin ama hala koymadın bekliyoruz canım..bu arada senin izlerin normaldede çok yokmuş zaten ufak tefek keşke benimkilerde öyle olsa[/QUOTE]

yanık izigibi şuan fotosunu koyucam bi bakın yorumlarınızı yazın canım

Canım fotolarını merakla bekliyoruz hergün düzenli girip bakıyorum ama hala koymamışsın Benim izlerde senin kadar sayılır o yüzden sonuçlarını merakla bekliyorum Bir an önce koyarsan benim ve diğer bu dertten müzdarip arkadaşların merakını giderip bir fikir vermiş olacaksın dorope umarım hem senin adına hem bu dertten müzdarip tüm arkadaşlar adına canım sonuçların tatmin edici olur

evet işte bu yüzden çok tereddüt ediyorum. forumuda takip halindeyim gelişmeleri ve arkadaşların deneyimlerini. daha akla yatkın bir tedavi bulunabilir veya tavsiye edilirse tabiiki bende o yönde araştırma yapıcam. canım senin kolunun resimlerini gördüm, fotoğraftan gördüğüm kadarıyla daha iyiye gitmiş izlerin yani en azından rengi baya açılmış. birde bişey söylemek istiyorum bu lazerde şöyle birşey olabilir mi? tedavi ilerledikçe daha etkili olma gibi. çünkü ben tüm bacak lazer yaptırdım. çok düzenli gidemediğim için 2 yıl kadar sürdü. ama son 2 seans gerçekten hepsi bitti diyebilirim. yani bunu bi doktorunla paylaşsan, ona göre sana bir garanti verdiği taktirde devam edebilirsin.

Sibelcim ben serkan dinar'a resimlerimi de koyarak mail attım ama geri dönmedi bana sen görüşmüşmüydün muayene olmuşmuydun bu tedavi yöntemiyle ilgili bir bilgin var mı canım?

evet canm ben serkan dinar ile görüşmüştüm,resimelri meil attım onlarda hemen bana döndüler tlf.ile görüştüm,yapılabileceiği söylediler,fakat gitmem gerekiyor,resim görmem gerekiyor,
yapılan işlem ise,kola dermaabrazyon yöntemi ile zımpara yapılıyor,daha sonra koltuk altından alınan 2cm.lil bir doku parçaı hücre spreyi ile birleştirip zımpara yapılan yere sıkılıyor olay budur,bu yapılan işlemi burda birkaç kez yazdım birdaha yazmıycam,fenalık geldi bana,ikide bir nasıl tedavi yapılıyor diye sorup durmayın lütfen...
istnbulda yaşıyan biride gitse keşke görüşmeye de bizede haber verse,
ben çalışıyorum gidemiyorum ki kahretsin...

istanbulda olsam hiç durmaz giderdim... ağustosta gidicem istanbula ,o zaman kesin muayene olucam serkan dinara...hayırlısı olsun hepimiz için

sibelcim Malesef ben de istanbul dışındayım ya keşke buluşup beraber gidebilsek ne kadar güzel olurdu... Dorope nerelerdesin?

dorope de güya resim koyucaktın hala yok....

canım site yöneticileri yeni bir kural koymuşlar herhalde belli bir mesaj sayısına ulşmadan fotograf koymaya izin yok :s ben de anlamadım önceden koyabilmiştim deniyorum ama olmuyor

tamamen yanık izi gibi oldu en azından soranlara yandı diyorum şimdilik onun psikolojisi bile iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…