poppy izlerimin senin ki kadar olamsı için nelerimi vermezdim biliyomusun canm,gerçi çok paralar verdim kurtulmak için ama en ufak bir ilerleme yok...
hiç kafaya takma bence böyle ufak izleri,eyer yaptırıcaksanda benm yaptırdığm tek iz haline getirmeyi de deneme,olmaz sana dağnık izlerin çünküi
serkan dinar hücre spreyi onu denesen canm az senin çünkü...
özelden yazamıyorum mecburen buradan cvp veriyorum sana tatlım...
ne güzel yazmışzın arkadaşım,kaderimizmi bu bizim anlamadım,çözümü nasıl olmaz onuda hiç anlamıyorum,kalbi yerinden söküp yeniden yerine koyup can veriyorlar insanlara ama böylesine izlerden kurtaramıyorlar bizleri,hatta en incelerinden bile....
dorope lütfen yazarmsın gelişmeleri rica ediyoruz bak kaç kişi senden haber bekliyor,iyi yada kötü yaz lütfen...
yanık izigibi şuan fotosunu koyucam bi bakın yorumlarınızı yazın canım
ben acıbadem de lazer tedavisi gördm,makineleri yeni gelmiş son sistem fraksyonel c02 lazer,fakat mağlesef en ince izlerim bile geçmedi,
keşke geçseydi birazı bile yaaama geçmedi çok yazık... parama canıma verdiğm zahmetler hep boşa gitti,çok çaresizim artık yaz geldi,tamam bu yazda uzun kollu giyicem anladım,
kışa bir kurtuluş bulmalıyım...
çokta param gitti ne yapıcağımı şaşırdım inanın arkadaşlar...
evet canm ben serkan dinar ile görüşmüştüm,resimelri meil attım onlarda hemen bana döndüler tlf.ile görüştüm,yapılabileceiği söylediler,fakat gitmem gerekiyor,resim görmem gerekiyor,
yapılan işlem ise,kola dermaabrazyon yöntemi ile zımpara yapılıyor,daha sonra koltuk altından alınan 2cm.lil bir doku parçaı hücre spreyi ile birleştirip zımpara yapılan yere sıkılıyor olay budur,bu yapılan işlemi burda birkaç kez yazdım birdaha yazmıycam,fenalık geldi bana,ikide bir nasıl tedavi yapılıyor diye sorup durmayın lütfen...
istnbulda yaşıyan biride gitse keşke görüşmeye de bizede haber verse,
ben çalışıyorum gidemiyorum ki kahretsin...
dorope de güya resim koyucaktın hala yok....