Popüler Konu Jilet izi giderme

yükledim sonunda fotoyu bu şekilde iyileşme sürecinde tekrar foto koymaya devam ederim

Canım tekrar geçmiş olsun Gerçekten yanık gibi durmuş öteki izler hiç belli değil Tabii o zamanla kırmızılık gidip derinle daha uyumlu renk olunca daha az dikkat çekecektir Ama çok önemli bir kısmı atlattın bundan sonraki süreç senin için daha rahat geçecektir diye düşünüyorum. Bakalım ben ne yapacağım.

Merhaba konu önceden açılmış ama umarım faydam olur.Hücre spreyi tedavisi ile jilet,cam izleri gideriliyor... internetten bak istersen Dr.Serkan Dinar diye...

Merhaba konu önceden açılmış ama umarım faydam olur.Hücre spreyi tedavisi ile jilet,cam izleri gideriliyor... internetten bak istersen Dr.Serkan Dinar diye...

Beautytubi, Serkan Dinar'a sen Hücre spreyi tedavisi mi oldun? Forumdaki cevaplarına baktım bir çok yerde tavsiye etmişsin.

dorope canım fotonu gördüm sonucun güzel ten rengine dönünce çok çok daha iyi olacaktır. kabarıklık falanda yok gibi

dorope resimini gördüm canmçok geçmiş olsu inşllh istediğn sonucu alırsın..
bana bu işlem asla olmaz zaten yaptrmam da,bend eiz çok fazla...ne olcak halim hiç bilmiyorum,yaz geldi

arkadaşlar geçen hafta sonu ilk fraksiyonel lazer seansına girdim.çok kısa süren bir işlem.acı yok denecek kadar az. ama doktor daha 5 seans daha gelmen gerek dedi.570 lira ödedim acıbademde.iki kolum için.hiç fraksiyonel deneyen olmadımı aranızda?

dorope resimini gördüm canmçok geçmiş olsu inşllh istediğn sonucu alırsın..
bana bu işlem asla olmaz zaten yaptrmam da,bend eiz çok fazla...ne olcak halim hiç bilmiyorum,yaz geldi

ya canım biliyomuusun benimde hiçbir zaman diger kolum gibi asla olmayacak.yaptık bi kere insanların kolunda pürüz bile yok kendimi hla daha kötü hissediyorm ama yapıcak birşey yok artık bu kader midir nedir sınanıyoruz galiba

Archizz bu franksiyonel lazer ile CO2 lazer aynı mı? Eğer aynı ise cry oldu Daha önce ki yorumlara bakarsan onun yorumlarını görebilirsin.

ben yaptırmıştım yıllar önce bağdat caddesinde bir yerde hatırlamıyorum şu an, 2 seans yaptırdım baktım hiç değişiklik yok bıraktım 2seans 600 tl ödemiştim o zamanlar

dorope sonuçtan memnun değilmisin? gelişmeler nasıl biraz anlat hayatım.

ya tabiki memnunum ama işte süreç önemli 1 sene sonra falan en az seviyeye incek iz.
ya işte göze aldım herşeyi benim izim fazla olmamasına ragmen sırf o jilet izi mi bu? tepkisinden kurtulmak için bunu yaptırdım o açıdan içim çok rahat.doktorumda çok iyiydi.tek yapacagım şey sabır ve beklemek canım
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz

aynı işlemi bende yaptırıcam ama dövmem silindikten sonra yaklaşık şubat mart gibi yani bu işin anafikri sabır. rahat ol...:)

canım geçmiş olsun benimde eşimin kolunda var bence sorun değil ben bile görmüyorum çok az belli belirsiz 6 tane çok ama çok ince oda kafaya çok takıyor yakup avşara gittik tek iz ameliyatı için ben yamam çok yazık belli bile değil dedi ama eşim çok üzülüyor acaba bu iş mantıklı mı? yoksa tek izmi mantıklı

belli değil deniyorsa izler çok hafif ve incedir Serkan dinarın sistemi bile olabilir. Bunun bir sonraki adımı Cengiz beydir. Tek ize gelince boyut olarak az bir mesefe de ise belki ama bence mantıklı değil.

7 cmlik bir alanda yanyana ya yanık izi daha kötü durur gibi geliyor bu serkan dinarın formülünden yaptıran var mı eki forumda

şimdi bence şöyle ben dorope arkadaşımızın sonucunu aslında beğendim. Çünkü 2 ay gibi kısacık bir süreye göre iyi. Özellikle 7 - 8 ay sonra çok çok iyi duruma gelecektir. ve yanık izi değilde ton farkı olacak bir ize dönüşecek benim kanatimce. Çünkü önceden de bu operasyonun sonuçlarını gördük fotolarda. Öyle kırışık ve çekilmiş bir yanık izi gibi olmicak. Ayrıca o kadar bir alanı çıkartıp atmak iz alanından daha geniş bir dikiş hattına vede sonradan genişleyecek bir ize neden olacak(TEK İZ İÇİN). Bakın izleriniz çok çok hafif çok çok silik ise gidip Serkan Dinarla görüşün sorun soruşturun. Ha ama o uygun değilse en mantıklısı Cengiz beyin (dorope) un yaptırdığı sistem. En mantıklısı bu üç yoluda güvendiğiniz plastik cerrahlara danışarak masaya yatırmanızdır. Size en uygun olanı seçmek namına. Canınızı sıkmayın. "Sabreden derviş, muradına ermiş"

eremeden gebermeyelim de başka bişey istemiyorum.. bıktım artık yaz geldi, yine başlıyor kabuslarım antalyanın 50 derece sıcağında

vallaha benim için hiç ama hiç sorun değilde eşim çok kafasına takıyor ona tek iz daha mantıklı geliyor başta dediğim gibi yakup avşara gittik ben para kazanmak için yaparım ama gerek yok dedi kalıcı makyaj yaptırabilirsiniz dedi eşim olmaz dedi bu cengiz açıkelin yaptığı resimleri görmek istiyorum ama göremiyorum dropenin resimlerini göremedim drope oda yok kurtulan gelmiyor herhalde sizinkiler kaçtane ki bu kadar sıkıntı yapıyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…