Popüler Konu Jilet izi giderme

karbolaz benim yaptırdığm işte,fraksyonel co2 lazer karbolaz yani,hiç bir işe yaramadı,
i.nette geçiriyor diyo jilet izlerini fakat yok ole bişy geçirmiyor.!!

karbolaz benim yaptırdığm işte,fraksyonel co2 lazer karbolaz yani,hiç bir işe yaramadı,
i.nette geçiriyor diyo jilet izlerini fakat yok ole bişy geçirmiyor.!!

Scarexseni sen kendin denedin mi ya da deneyeni duydun mu?

Son düzenleme:
lazere çok güveniyordum bu kadar başarısız sonuçlar vermiş olması inanılır gibi değil

dorope nasılsın canım,ağrın sızın varmı.? bandajların açıldımı gördünmü kolunu.?? çok merak ediyorum seni haber verirsen sevinirim canm..

dorope iyi haberlerini 4 gözle bekliyoruz...

cnm 1 hafta arayla gidiyorum doktoro görüyorum gayet iyi görünüyo gibi:) tabi ki sorunlar çıktı.gece yatarken zordu yarı alçıylıydı kolum ayagım bandajlı ama sonuç iyi olcak gibi.bugün tekrar gidicem doktora umarım çok daha iyidir.açılsın iyice kolum fotosunu çekip koyucam buraya.öptüm hepinizi

merakla bekliyoruz haberlerini canm...inşllh iyi haberlerini alırız resimlerinden tatmin oluruz,bizde kurtuluruz bu dertten canm...

yok canım ya mağlesef gidemedim,havalar çok soğuk ve yoğun çalışoyorum gidemedim çok üzülüyorum bende ama napim,
nisan ayının ortasında kısmetse gidicem..

dorope hala birşey yazmamışsın merakla bekliyorum yazarmısın lütfen,bedir durum.??
kötü ise yaz iyisede yaz,lütfen canm yaa....

dorope hala birşey yazmamışsın merakla bekliyorum yazarmısın lütfen,bedir durum.??
kötü ise yaz iyisede yaz,lütfen canm yaa....

cnmxxxxxxxx kremini kullanıyorum şimdi.yanık izi gibi oldu izin azalması 1 seneyi bulur demişti şimdi o kremi kullanıyorum.sargı sarıorm öle geçiyo işte biraz daha iyileşsin koyucam fotolarını canım

Son düzenleyen: Moderatör:
cnmxxxxxxxx kremini kullanıyorum şimdi.yanık izi gibi oldu izin azalması 1 seneyi bulur demişti şimdi o kremi kullanıyorum.sargı sarıorm öle geçiyo işte biraz daha iyileşsin koyucam fotolarını canım

canım bize özelden kremin adını atar mısın en azından araştıralım..insallah sonuc verir....

ben zaten sonucun böyle olucağını biliyodum,aynen yanık izi kalıyomuş,resim görmüştüm daha önceiinşllh istediğn sonucu alırsın canm...

sibelcim canım ben bu sistemin fotolarını yurtdışında uygulanış resimlerini gördüm. kabul edilir bir sonuç var. öyle 3.derece yanık gibi olmuyor. biraz pürüzlü ve minimal renk farkı oluyor. Sen bir cengiz beyle görüş derim özellikle derin izlerin için bir bilgi al. kolundan deri çıkarttırma.beni dinle lütfen git bir görüş.

çıkarılan deri parçasının boyutu nekadar acaba.?? bende iz çok yaa

poppy özelden msj.ını aldım canm fakat ben sana cvp veremiyorum msj.hakkım yok,resimelrini bi koyarmısın bakayım ona göre fikir vereyim sana...

poppy izlerimin senin ki kadar olamsı için nelerimi vermezdim biliyomusun canm,gerçi çok paralar verdim kurtulmak için ama en ufak bir ilerleme yok...
hiç kafaya takma bence böyle ufak izleri,eyer yaptırıcaksanda benm yaptırdığm tek iz haline getirmeyi de deneme,olmaz sana dağnık izlerin çünküi
serkan dinar hücre spreyi onu denesen canm az senin çünkü...
özelden yazamıyorum mecburen buradan cvp veriyorum sana tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…