Popüler Konu Jilet izi giderme

lazer işe yaramıyor mu şimdi? bu umudumuz da sönmüş oldu. estetik cerrahiyi anlayamıyorum. neler yapılıyor tıp da bu sorunla ilgili doğru düzgün sonuç alanı göremedik daha. insanların umutlarıyla oynamaktan başka bir faydaları var mı acaba. işe yaramayan tedaviler bile dünyanın parası çoğu insanın ulaşamayacağı ücretler. tedavileriniz yarım yangalak işe yarıyor ya da yaramıyor bari bu kadar pahalı olmasın.

bir çözümü olmalıdır diye düşünüyorum ama umutlarım sönüp gidiyor her geçen gün.

Ben Co2 lazer uygulattım 3 seans,doktor izlerin ince geçer hepsi dedi.Hiç birşeyin geçtiği yok.Doktor alıp başını bodruma gitmiş ohh,yerine bakan doktorla görüştüm yanlış bilgi vermiş izlerin geçmesi gibi bir durum yok sadece silikleşir dedi.Boşuna param gitti,uygulama yapılan yerlerde kahverengilikler oldu onlarla uğraşıp duruyorum şimdi de.doktorun sözünün güvenilir olduğunu düşünmüştüm oysaki,konu para olunca onlarda zayıflıklarını gösteriyorlar.

Dorope amleliyat oldun sanırım. şimdi nasılsın gelişmeler nasıl...

canım ayağımdan deri alıp koluma yama yaptılar.1 gün hastanede yattım.kolum yarı alçıda.ayağım sargıda ayaga kalkmam yasak.çok dikkatli olmam gerekiyor.derinin tutması için.biraz acı var ama dayanmam lazım.2 seneye az belirgn olur e-dedi doktor.yani sabır işi ve jilet izinden iyidir.daha kolumu göremedim.perşembe pansumana gdcm belki o zaman görürüm.dua edelim deri tutsun.on şans buydu

canım çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sonuçlarını alırsın

çokçokkkkkk geçmiş olsun inşallah iyi bir sonuç alırsında bize de umut olursun canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

kolunun resimlerini koyarmısın buraya canım lütfen göreyim bende.
benm kolumun resimleri var burada bakabilirsin..arkadaşım olmalısın bu arada...

Merhabalar,

sakıncası yoksa bende fotolarını görebilir miyim?

arkadaş talebi gönderdim.

sevgiler.

mrb kızlar
bugün pansumana gittik çok mutluyum gayet iyi görünüyordu.gelişmeyi haberdar edeyim dedim.inşallah daha da iyi olucak.yne sargıya aldı gecelri zor uyuyorum ama degicek umarım:))
ayrıca kolum sargıda da olsa kısa kollu giydigim için mutluyum:)

çok sewindim adına bu arada fiyat tam olarak ne kadar tuttu canım bir de senin izler derinmi nasıl?

ay inşallah darısı başımıza çok sevindim üç gecedir dua ettim sana... ÇOK SEVİNDİMM..!

ay inşallah darısı başımıza çok sevindim üç gecedir dua ettim sana... ÇOK SEVİNDİMM..!

ayy canım ya çok teşekkür ederim:)) bende size dua edicem..
3500 tuttu.benim çok yoktu resimlerini koydum zaten.geceleri çok kaşınıyo ve hareketler kısıtlı.iyileşsin biraz resmini koycam kıyaslama yaparsınız.inşş en iyi derecede iyileşir.sanki yeniden dogdum iyileşsin daha da iyi olucam

Yüreklerimize su serpildi... İŞTE KIZLAR BEN SİZE DEMİŞTİM EN MANTIKLI VE EN İYİ SONUÇ VEREN YÖNTEM BU. BAŞKA SAÇMA SAPAN ŞEYLERLE UĞRAŞMAYIN YAZIK EDERSİNİZ... Dorope gibi inşallah bizde yeniden doğmuş gibi olduk diyebiliriz. Darısı başımıza... Kimsenin uykuları kaçmasın. Yüce allah derdi sıkıntıyı verdiği gibi çaresinide veriyor. Sadece zamanla sınava tabii tutuyor. Hepinize gçmiş olsun... Allah bu dertten muzdarip herkese şifa ve sağlık versin...

aminnn halecan ne guzel yazmışsın..
dorope çokk geçmiş olsun tatlım,bu dertten kurtulduna çok sevindim gerçekten,inşllh bize de rabbim bu duyguyu yaşatır,gelişmelerden haberdar et bizi mutlaka.
fakat bişy diycem canım,ben senin resimlerine bakmıştım,ço azcıktı senin izler,ayağından nekadar bi parça alındı acaba canım görebildinmi.??
o operasyon bana olmaz muhtemelen çunku bende çok var

cry canım vallhi göremedim pansuman için açtı ama tam göremedim.ama çok fazla degil galiba.salı tekrar gtcez belki o zaman görürüm.haberdar edicem cnm sizi:)

karbolaz benim yaptırdığm işte,fraksyonel co2 lazer karbolaz yani,hiç bir işe yaramadı,
i.nette geçiriyor diyo jilet izlerini fakat yok ole bişy geçirmiyor.!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…