Popüler Konu Jilet izi giderme

sağol canım...cengiz bey ne fiyat verdi peki sana.?? ve nekadar bir bölge için.??
Sibelcim ben de görüştüm Cengiz bey ile Bence sen de bir randevu al ve görüş muayene ücretsiz hem yaptığı operasyonların öncesi ve sonrası resimlerini görürsün soyadı açıkel sonuçta hepsinde iz kalıyor ama sonuçta bu jilet izlerinden daha kötü bir iz değil tabii bence parayı ayarlasam hemen yaptıracağım

anladım canm.fakat ben önce ve sonra resmini gördüm,çok berbat duruyor yaa :KK59:

ha bu arada söylemeyi unuttum,bende serkan bey ile görüştüm hani hücre spreyini yapan dr.
deri derma abrazyon ile kaldırılıp üzerine koltuk altından alınan 2cm.lik bi deri parçası hücre spreyi ile birleşitilip açık yaraya sıkılıyor.....
fiyat 4.000 dedi yuuhh diyorum artıkk.!!! iyileşme de %50 - 60 dedi..buda kısmen cengis beyin yaptığı tedaviye benziyor,yanık gibi bir iz bırakıcak,ama alınan parça en azından 2.cm ve koltuk altından.
cengiz beyin yaptığnda nekadarlık bir deri alınıcak.?
derinin kalınlığı yazıyor,ama çapını yazmamışlar.??

şimdiden geçmiş olsun,inşallah hayırlısı olur senin için..
cengiz bey greft işlemi yapıcak dimi.? yani vücudunun başka biryerinden alınıcak deri parçası jilet izinin üzerine yama yapılıcak dımı.??lütfen yaz biraz konuşalım..

canım özelden msn adresimi yazıyım oradan konuşalım buradan zzor oluyor

anladım canm.fakat ben önce ve sonra resmini gördüm,çok berbat duruyor yaa :KK59:

evet hele ilk zamanlar berbat sonra sanırım 1 yıl sonra ancak o kırmızılık kayboluyor ve daha iyi bir hal alıyor dorope daha iyi bilir aslında ben yazın görüşmüştüm resimler tam kafamda yok ama hatırladığım kadarıyla ilk ameliyat sonrası çok kötü duruyor ama ameliyattan 6 ay sonra izler daha iyi görünmeye başlıyor Ama dediğim gibi dorope bizi daha iyi aydınlatır bu konuda

Son düzenleme:
evet hele ilk zamanlar berbat sonra sanırım 1 yıl sonra ancak o kırmızılık kayboluyor ve daha iyi bir hal alıyor dorope daha iyi bilir aslında ben yazın görüşmüştüm resimler tam kafamda yok ama hatırladığım kadarıyla ilk ameliyat sonrası çok kötü duruyor ama ameliyattan 6 ay sonra izler daha iyi görünmeye başlıyor Ama dediğim gibi dorope bizi daha iyi aydınlatır bu konuda

arkadaşlar tamamen bünye ve sağlıkla alakalı birşeymiş.mesela ben şuanda sigara içiyorum.öğrenciyim sğlıksız besleniyorum.ameliyat sonrası sigara alkol bırakılacak ve tamamen düzenli ve saglıklı bir yaşama geçmem gerekiyor ancak o şekilde iz en aza indirgenir.tabi ki iz kalıcak ama ne kadar kalacagı da bizim elimizde ne kadar saglıklıyız ona baglı.ve bence jilet izinden daha iyidir diye düşünüyorum.fotograflardan gördügüm kadarıyla çok az belli olan da var normal belli olan da ama her şekliyle parça prça jilet izinden iyidir herhalde işte sizin kolunuzu bilmiyorum görsem yorum yaparım.

kolunun resimlerini koyarmısın buraya canım lütfen göreyim bende.
benm kolumun resimleri var burada bakabilirsin..arkadaşım olmalısın bu arada...

insallah dogru durust yazarim lazer isi fos ccikti sibelim aynen senin kolun kadar gecer dedi %60 gecme degil ha siliklestirir dedi caydim kusura bakma yazamadim ama hep aklimdasin gene 2 secenek kaldi cengiz bey serkan bey 2siyle de tel gorustum resimlerime bakti cengiz bey tecrubeli daha once defalarca yatmis guvenilirde olsa 1gece hastanede yatmak dikkatinizi cekeyim kolunuzdaki iz ne kadarsa gozukmeyen biyerden o kadar parca alacak buda urkutucu korktum ama cengiz bey cok tatli bi dr metak etme gecek felan degince kesilip bicilmwye razimi olsak diyede dusunmeden edemiyorum serkan beyle defalarca konustum direk dedim artik esimden alacam parasini 2yasinda oglum var gececekse denizliden istanbula gelecem bana net bisi deyin degince dondu derin olan yeri zplasti yapalim parca cikarip dikecek ince olan yerlere hucre spreyi anliyacagin sobelim kalakaldim ben kis bitti bitecek biz daha biswy edemedik canli gorsem su cengiz beyi nw kadar kesilecefimi anlasam ona odaklansakmi diyorum bana 4kusur cikardi fatirayi telefonla maille resimlere bakti

sibeli bile dogru yazamamisim telefondan yaziyorum msnde karsilasirsak colugu cocugu birakip hem serkan beye hem cengiz beye gidem gelmek isteyen olursa toplasam gidelim direk yuzumuze net cvp verirlerse ya bunlarla yasamayi ogrences yada bi yol sececrgiz bana mail atmistin orda tel vardi umarim aynidir msj atcam simdi

arzucum yazdığn için çok teşekrederim,seni çok merak ediyodum,haber alamdım hiç...
serkan beyle hücre spreyi için bende görüştüm,kolumun resimlerini meil attım,tamm olur dedi,ama geniş izlerde %60 iyileşme olur dedi,yanık gibi durucak bu izde zamanla kaybolucak dedi...
cengiz bey ise senin dediğn gibi doğru,iz nekadarsa vücüdünun başka biryerinden de okadar parça alınıyor,bende aynn böyle olduğnu biliyodum zaten..
gelsene istnbla serkan bey ve cengiz beye gidelim,ikisiylede görüşelim hangisi mantıklıysa onu yaptıralımyaz geliyo arzucum..:KK59:
msn.de görüşelim acil...yaz burayada bekliyorum..

arzucum demişsin ya hani yada bunlarla yaşamayı öğrenicez.???
sen yine iyi evlisin eşin biliyor görmüş kolunu kabullenmiş,ya ben ne yapayım canım.???
sağ kolumda bilekten dirseye kadar ameliyat izi,ve diyer yerlerde de jilet izleri..
hangisini nasıl açıklıycam.???
öldürecek bu dert beni yemin ediyorum...bu kışın bu işi bitmesi gerekiyor.!!!

arzucum demişsin ya hani yada bunlarla yaşamayı öğrenicez.???
sen yine iyi evlisin eşin biliyor görmüş kolunu kabullenmiş,ya ben ne yapayım canım.???
sağ kolumda bilekten dirseye kadar ameliyat izi,ve diyer yerlerde de jilet izleri..
hangisini nasıl açıklıycam.???
öldürecek bu dert beni yemin ediyorum...bu kışın bu işi bitmesi gerekiyor.!!!

cnm fotografları koydum.cuma cengiz beye ameliyat olursam veya cumartesi gelişmelerin fotograflarını da koyarım

bu cumamı ameliyat oluyosun canm.??
çok sevindim senin için,inşllh hayırlısı olur,haberdar et mutlaka,merakla yazmanı bekliycem,
ayy inşllh iyi olurda bende ameliyat olurum...Allah büyük...
şimdiden çok geçmiş olsun canm,ilgin için sağolasın..
cnm fotografları koydum.cuma cengiz beye ameliyat olursam veya cumartesi gelişmelerin fotograflarını da koyarım

dorope izlerini şimdi gördüm,keşke benimde izlerim senin kadar olsaydı..bende çok var mağlesef :KK43:
bukadar iz içinmi senden 3.000 tl istedi dr.cengiz bey.???

cumartesi ameliyat oluyorum.bilmiyorum nolucak ve 5bin tl yi bulabilir demiş cengiz bey anneme

çüüüş 5.000 miii amaaan bu ne beee
3 çizik içinmi bu para.?? saçmalama araştırsaydın iyice ya deli para bu..
izmirde bunu üniverste hastanesinde plastik cerrahlarda yapıyo bu operasyonu ama bole paralar istemiyolar...

En doğrusunu yapıyorsun arkadaşım. Kesme yok biçme yok,deri çıkarma yok. Dövmem silinsin bende ocak gibi yaptırıcam allah kısmet ederse... şimdiden geçmiş olsun...gelişmelerden ne olur haberdar et. Ama fiyat biraz pahalı geldi pazarlık edin canım :)) Aydınlat bizleri sevgiler

X