Popüler Konu Jilet izi giderme

Geçmiş olsun Serenay inşallah eşinin test sonucu olumlu olur ve bizi de buradan bilgilendirirsin. Buz tedavisi testini birkaç hafta önce uygulatan ve bir önceki sayfada beyaz beyaz benekler kaldı şikayetini yapan Sibel var biliyorsun. Onun bilgileri ve tecrübesi (bu tedaviyi yaptırdığı için) çok değerli. Ona bu konuda danışabilirsin. Ana tedaviye geçmeden önce test sonuçlarına dikkat etmeni ve mutlu olup ana tedaviye geçerseniz tedavi ve sonuçları hakkında bizi de buradan bilgilendirmeni rica ediyorum. Çok geçmiş olsun.

kızlar şu dakika itibariyle sebebini bilmediğim bir şekilde inancımı kaybettim ve suna dinçe gitmekten vazgeçmiş bulunuyoruzzz.........gene çöktüm moral sıfır.......ağlıyorum............

birde kızlar şunu paylaşayım bugün fraksiyonel lazer tedavisi uyygulayan bir estetik cerraha gittik.bu lazer tedavisi yeni oluşan yaralarda etkiliymiş.yani dr un söylediği ki bu bizim için mümkün değil çünkü alan çok geniş oradaki hasrlı kısmı çıkarıp deri ekleyip dikiyorlar dolayısıyla orada yeni bir yara ve iz oluşuyor işte bu yeni oluşan ize uygulanıyormuş farksiyonel lazer

Forum alanlarını kullanırken; 3.Şahısların kişilik ve gizlilik haklarını ihlal edici iletiler yazmak hukuka ve yasalara aykırıdır. T.C. yasalarına ve hukuka aykırı olan bu tür paylaşımlar site içerisinde tespit edildiği veya hak sahibi tarafından şikayete konu olduğu takdirde, kullanıcı siteden uzaklaştırılacağı gibi, sistem tarafından tutulan kayıtlar, talepleri halinde yasal mercilere verilebilecektir.

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, iletisim adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır.

Bu yasal aciklamaya ek olarak X doktora burada hakaretler edip siteden uyari alinca bu doktordan maddi cikar sagladigimizi ifade eden saygisiz ve terbiye sinirlarinda olmayan postalar almaktayiz.

X doktorun haberi dahi olmasa burada kendileri hakkinda yazilan kotu icerikler direk kendileri ile paylasilmakta ve yasal sureci baslatmalari icin bizzat sitemiz tarafindan yonlendirme yapilmaktadir. Bu tur karalama yapan sahte uyelikler ile gelip X doktoru karalayan ve Y doktora ovguler yagdiran uyelere duyurulur...

Aslında belki de bu yorumları yapan arkadaşımızın kötü niyeti yoktu. Sonuçta fiziki ve psikolojik sıkıntıları olan bir konu bizim konumuz. Dün siteye baktığımda son sayfadaki yorumların silindiğini farkedip moderatöre sebebini sormuştum. Kendisi özel mesajdan cevaplamıştı. Buradan da genele duyuru yapmış. Site yönetimi .............. nickli arkadaşın sahte ve maksatlı üye olduğuna karar vermiş arkadaşlar.

birde kızlar şunu paylaşayım bugün fraksiyonel lazer tedavisi uyygulayan bir estetik cerraha gittik.bu lazer tedavisi yeni oluşan yaralarda etkiliymiş.yani dr un söylediği ki bu bizim için mümkün değil çünkü alan çok geniş oradaki hasrlı kısmı çıkarıp deri ekleyip dikiyorlar dolayısıyla orada yeni bir yara ve iz oluşuyor işte bu yeni oluşan ize uygulanıyormuş farksiyonel lazer

serenaycım anlamadım fransiyonel lazer sadece yeni izlerde mi işe yarıyomuş?? bizim izlerde işe yaramıyo mu yani??

nill canm naber nasılsın? ikinci seansın kabukları attı dımı ne durumdasın.?? ben epeydir yoktum siteden uzaklaştırdılar beni :) bi dr.u kötülemişim ondan,insanları uyarıyorum şunu şunu yaptırmayın ben yandım sizde yanmayın diye yazdım siteden uzaklaştırdılar beni yaa anlamadım,insanlara yardım etmek suçmuş meğer neyse.... bu arada bende ethem beye gittim biliyosun dımı ?

Sibelcim bende seni bekliyordum. Nerelere kayboldu bu kız diye merak ettim neyseki tekrar dönüş yaptın hayatım. Kabuklar kalktı durum oldukça iyi. 2 seansta ortalama yüzde 35 civarında düzelme oldu. Biliyorsun benim kollarımda ameliyatlı. Ameliyatlı yerler bile bir hayli toparladı. Sen ne yaptın canım yeni heberler sende Dr. ne dedi bir an önce haberlerini bekliyorum.

Nilcim şimdi durum şöyle,buz terapisi yapılan yerler deri kabuk attığı için lazer orda daha iyi cvp verdi,iyi çok şükür içim rahat mutluyum,geçicek,epey fark var,fakat hiç işlem yapılmamış kolda pek bir fark yok gibi belki bundan sonra fark olur,24'ünde 2 seansım var.ameliyat izimin yarısını yaptırdım tamamını yaptırmaya korktum vallahi çok acır diye,ama hiç acı yok iyi yani durum. peki sen ameliyatlı kollarım diyosun benim yaptırdığm ameliyattan bahsediyposun dımı canım.?? kaçtane yaptırdın kız bu ameliyattan :)) ben 1 koluma yaptırdım aklımı oynatıyodum ayol :)

Olumlu cevap almana çok sevindim canım. Benim sol kolumda dirsek üstüne kadar ameliyat bölgesi var. Açılma yapmıştı. Üst deri açılma yapılınca sanki yanık izi gibi büzüşük ve parlak bir hal almıştı. (18 sene oldu yaptıralı bu arada) Sağ kolda ise küçük bir alan. 10 cm kadar. O da soldaki gibi açılma yapmıştı. Benim kendimde gözlemlediğim kadarıyla ameliyat ve yara izlerinde hemen etki ediyor. İnce çizikler 1 yada 2 seansta tamamen iyileşiyor. İki seansta bunları yaptı. Bir iki tane daha derin iz var. Onlar da geçerse yaza gelsin kısa kollu gömlekler tişörtler:):KK3:

Bu arada ben de ayın 24 ünde üçüncü seansa giricem hayatım. Muhtemelen saat 3 gibi olur randevu saatim.

24.11. saat:16.00 da oradayım kısmetse canm :-) off biran önce zaman geçsin de o gün gelsin istiyorum.

forumdaki yazıyı yazan ameliyatı 2.500 tl yi veren kişi benim En Büyük TÜRKİYE
Kızlar bir forumda okuduk Birisi Yakup avşar a ameliyat olmuş gayet de memnunmuş Galiba operasyonu karısı dilek avşar yapmış yalnız biraz acılı bir operasyonmuş 2500 tl ye yapmışlar

Herkesin geçmiş kurban bayramını kutlarım öncelikle sibelcim o foruma yazı yazan sen miydin? ne güzel burada da karşılaşmış olduk vallahi olumlu cevaplarınız beni de heyecanlandırdı bu ayın sonunda ben de randevu alayım Yüce Rabbim yardımcımız olsun

X