Popüler Konu Jilet izi giderme

Bende oldum dün ���� iyiyi. Cok şükür �� darısı olmak isteyenlerin başına

Son düzenleyen: Moderatör:
The best mesajin için teşekkürler fakat benim özel mesaj atma hakim yok izlerim gerçekten belli belirsiz fotolarda bile çoğu zaman göremiyorum ve kollarimda killar var kolunu sivadigim zaman ve güneşe doğru tuttuğum zaman belli oluyor normalde çok belli değil ama o izler orda ve beni rahatsız ediyor benim korkum nasil duracagi 6-7 cmlik bir alan cengiz hoca foto gönderdi sağolsun fakat gorselle canlisi arasında fak varmi çünkü mesela benim kolumdaki izler fotolarda çok belli olmamasına rağmen ben gözümle bakinca görüyorum birde bu ameliyatin birleşim yerleri belli mi yan taraflarında kabariklik varmi foto kpuamiyorum mesaj hakkim yetersiz kizarikliktan bahsetmissin cokmu kizarik zamanla gidiyormu

Kayseriden gideceğim the best kayseriden birisini sormustun neden sordun

aralık 15 ten sonra sanırım 2. ameliyatımı olacağım

hadi hayırlısı :) sıra geldi artık diğer kola tabi. ilk ameliyatının üzerinden 1 yıldan fazla geçti sanırım, ne durumda ilk ameliyat sonuçların? bayadır paylaşmadın, merakta bırakma bizi

hadi hayırlısı :) sıra geldi artık diğer kola tabi. ilk ameliyatının üzerinden 1 yıldan fazla geçti sanırım, ne durumda ilk ameliyat sonuçların? bayadır paylaşmadın, merakta bırakma bizi

şubatta 2 yıl olacak canım..kolumun durumu hergeçen gün daha iyi oluyor..benim izlerim çok derindi o yüzden deri kalın alınıp üzerine eklendi..bundan dolayı iyileşme süresi çok yavaş oluyor diğer kolumdaki izler hafif olduğu için daha çabuk iyileşicek inş

Şimdiden geçmiş olsun diger kolun baya uzun bir sure olmuş ameliyat olali yükseklik farki ve kizariklik varmi yama gibimi duruyor yoksa dogallastimi iyice kolun yani izin yapistirilan yeri belli mi

Arkadaslar merhaba.deri yamasi ameliyati olucakken bir gun oncesindeb baska hastaneye gidip prfsr doktorla gorusup tek iz ameliyati oldum.agrisiz acisiz gecti.burda bikac arkadas gozumu cok korkutmustu ama hicbisey hissetmedim suanda evdeyim ve aci yok.tam tersi mantikli dusununce yamanin bana cok zarar vericegini anladim biri yanik biri ameliyat izi gibi durucakti ama yamaua cesaret edemedim cunku tek iz olmaya cok uygundu izlerim.daginik degil ve faca izlerim kisaydi.yedi sekiz cm uzunlugunda olucak sanirim tam bilmiyorum.deriyi kesip bana verdiler ve neler hissettim bilemezsiniz icimden vi sure sonra kurtuldum dedim.cunku bu ameeliyatlari olmam icin kimse destek olmadi herkes ameliyathaneye girene kadar aglatti kimse anlamadi donup kendinizi kesin ozaman sizdde bu izlerle yasayin deyince susuyolardi.doktorum cok sirindi kendisi doku nakli yuz nakli yapan birisi.bana deri yamasini onermedi yaparim fakat soyleboyle diye anlatti.bilmiyorum artik bundan sonra hayatim degisicek izler ve ben berabrr yasiyoduk simdi ayrildik cok mutluyum.ayrica bikac gun once buraya sizden destek almak icn sorular sordum ama kimseden yanit alamadim .kendi basima cok zor verdigim bi karar oldu sonuc mutluyum

angelmask fotoğraf koyman mümkünse çok iyi olur. merak ediyorum 2 yıl geçmiş halini. memnunsun demek ki diğer kolundan da ameliyat olacaksın.

çok geçmiş olsun. önemli olan kendini nasıl hissettiğin ve izlerinin anlamının değişmiş olması. senin kolun anladığıma göre tek iz ameliyatı için uygunmuş, herkesin aynı olmuyor izler dağınık ve fazla yer kapladığı için yama ameliyatı olan arkadaşlar var. ameliyatı yapan doktor da çok önemli tabi. herkesin kendisi hakkındaki kararı iyi olur umarım.

Pinkpanter kime ameliyat oldun ve deri hamasi hakkında ne dedi bende karasizim yama mi tek izmi hala karar veremiyorum eğer mümkünse doktorun ismini verirmisin senin izlerin kaç cmlik alandaydi eni ve boyu eğer cevaplardan sevinirim

Şimdiden geçmiş olsun diger kolun baya uzun bir sure olmuş ameliyat olali yükseklik farki ve kizariklik varmi yama gibimi duruyor yoksa dogallastimi iyice kolun yani izin yapistirilan yeri belli mi

hayır canım yükseklik farkı yada kızarıklık kalmadı sadece kenarlar belli biraz o da zamanla düzelicek çok memnunum şükürler olsun birazdan cengiz beyi arayıpameliyat gününü alıcam hayırlısıyla

Pinkpanter kime ameliyat oldun ve deri hamasi hakkında ne dedi bende karasizim yama mi tek izmi hala karar veremiyorum eğer mümkünse doktorun ismini verirmisin senin izlerin kaç cmlik alandaydi eni ve boyu eğer cevaplardan sevinirim
Maltpe unv hastanesindr tayfun hocaya oldum.izlerim alti yedi cm alanda kisa ve ince derin olmayan czgilerdi.smdi skiz cm falan uzunlugu oldu.

Izleriniz daginik veya coksa yama olun tabiki.istanbul disindaki illerde kucuk sehirlerde devlet hastaneleri tek iz amelytni bedavaya yapiyo haberiniz olsn arastirin tsekkur ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…