Cok pahali paralar vermenize gerek yok. Bir jel ismi yazayim isteyenlere ozelden... Buraya yaziliyorsa yazabilirim.... Yara, yanik, jilet, dikis izini dahi yok ediyor duzenli kullanilirsa...
Cok pahali paralar vermenize gerek yok. Bir jel ismi yazayim isteyenlere ozelden... Buraya yaziliyorsa yazabilirim.... Yara, yanik, jilet, dikis izini dahi yok ediyor duzenli kullanilirsa...
Ya kremle nasip yok oluyor anlamıyorum millet ameliyatta bile tedirgin alttan belli olurmu diye ddiğeri tek izde kenarlardan belli olur mu diye siz gelip krem diyorsunuz
Sende ameliyat olmuşsun ne durumda realist senin izler de herhalde azdi sen memunmusun ameliyattan
arkadaşlar benim merak ettiğim nokta şu. benim mesela alt kolumda ince izler var küçük küçük onlar soyucu bi kremle geçmezmi? yani skar dokusu derinin tamamını kaplayan bişe değilki demi tüm katmanlarını kaplamıyor skar dokusu olan katmana kadar deri soyulmazmı? 4 tane büyük izim var biri altta ama o yanık gibi gören kolunumu yaktın diyor diğer 3ü üst tarafta onlara bişe olmayacağını biliyorum ama alt taraftaki ince izlerede illa ameliyatmı gerekiyor yani??? ben bacaklarım için asit ve alkol karışımı almıştım bunu 3 gündür koluma uyguluyorum sanki o ince izlerde silinme oluyor.. bakalım devam etmeyide düşünüyorum ona bu şekilde belki o ince izler geçebilir siz ne diyorsunuz??
Asit ve alkol karisini ne icin almistiniz anlamadim olabilirim belki olabilir benim izlerinde az ama rahatsizim bence ameliyat mantikli ama korkularom var yeni olusacak izden bilemedim ki ne yapsam
Asit ve alkol karisini ne icin almistiniz anlamadim olabilirim belki olabilir benim izlerinde az ama rahatsizim bence ameliyat mantikli ama korkularom var yeni olusacak izden bilemedim ki ne yapsam
arkadaslar sharap isimli arkadas zamaninda resim koymus ama acilmiyor goren bilen varmi onun tek iz ameliyatiymisBusra o iz olarak gorunenler jilet izi degil degil, silikon jel yaranin ustunde 23 saat falan kaliyor, ustunede baskiyi artirici corap gibi birsey takiyorum. O kenarda gorduklerin o silikon jelin biraktigi izler, fotografi cekmeden hemen once cikarmistim, o yuzden oyle gorunuyor, yoksa tum jilet izlerini kesip cikardi doktorum. Doktorumun adi Ferruh Bingul, Ankarada GOP da klinigi var ama ameliyati hastanede yapiyor.