Popüler Konu Jilet izi giderme

Izleriniz daginik veya coksa yama olun tabiki.istanbul disindaki illerde kucuk sehirlerde devlet hastaneleri tek iz amelytni bedavaya yapiyo haberiniz olsn arastirin tsekkur ederim bu arada
izlerin daginik değil yan yana fakat uzunlukları fazla 4-4,5 cm o yüzden hepsini cikartamazlar dusuncem var yama hakkında doktor kotu birşey mi dedi

kantaron yagı kullan bence bı sure. ablam amaleıyat oldu amelıayt ızlerı suanda yok. gecen yıl olmustu amelıyatı.. hep kantaron yagı kullandı

2 ay önce jiletin üzerine diz üstü oturdum yanlışlıkla, cırt diye etimin içine girince farkettim. iz geçer sandım ama gittikçe daha kalıcı gibi duruyo. altbacağımın yan tarafında kocaman kalın 3-4 cmlik bi çizik. krem falan işe yarar mı acaba

Arkadaşlar kurtulanlari duyunca seviniyorumama hangi yyöntem mantikli ona karar veremedim eğer izlerin hepsi cikartilarsa tek izden mutlu olacagimi düşünüyorum ama cikartamazlarsa geriye yama kaliyor o zamanda mutlu olurum fakat biraz daha az mutlu olcagimi düşünüyorum:)

Angalmask güzel olmus eski haline gore hiçbirşey kalmamis sadece bazi birleşim yerleri belli herhalde ama 10 numara olmuş bence diğerini de ameliyat oluyorsun anladigim kadariyla hakkında hayirlisi

o birleşim yerleri yavaş yavaş düzeliyor kolumun sağ tarafı tamamiyle geçti birleşim izi kalmadı şimdi sol tarafta kaldı kortizon iğne yaptırıyorum o da geçicek inşş...sol kolumdakiler çok hafif Allahtan 4-5 ayda çok iyi olacak

O zaman anladigim kadarıyla izlerin inceliği kalinligida ameliyat sonucunu belirliyor killarin olmasida avantaj kortizonlu iğne kaç kere vuruldun yanik gibi olmuş oda belli belirsiz yaniklardan sen mutluysan sorun yok ama önceden orda iz olduğunu bilmeyen iz var demez canli olarak baktiginda doğal duruyor degilmi

O zaman anladigim kadarıyla izlerin inceliği kalinligida ameliyat sonucunu belirliyor killarin olmasida avantaj kortizonlu iğne kaç kere vuruldun yanik gibi olmuş oda belli belirsiz yaniklardan sen mutluysan sorun yok ama önceden orda iz olduğunu bilmeyen iz var demez canli olarak baktiginda doğal duruyor degilmi

kıllar tabiki büyük avantaj ..iğneti kaç kere vuruldum hatırlamıyorum çünkü evlenip sakaryaya yerleştim istanbula ailemin yanına gittikçe uğruyorum cengiz beye iğnemi yapıyor..mesela geçen hafta gittim ailemin yanına evdeki herkes kolumu görünce şok oldu ne kadar düzelmiş hiç bişey kalmamış dediler kolumu bilmeyende farketmiyor çok memnunum şükür kurtuldum şimdi sıra diğerinde

kıllar tabiki büyük avantaj ..iğneti kaç kere vuruldum hatırlamıyorum çünkü evlenip sakaryaya yerleştim istanbula ailemin yanına gittikçe uğruyorum cengiz beye iğnemi yapıyor..mesela geçen hafta gittim ailemin yanına evdeki herkes kolumu görünce şok oldu ne kadar düzelmiş hiç bişey kalmamış dediler kolumu bilmeyende farketmiyor çok memnunum şükür kurtuldum şimdi sıra diğerinde
Sevindim senin adina daha iyi olan dileğiyle inşallah bende kurtulurum izlerin az fakat rahatsız oluyorum tek izlede cikaramiyolar
Sonuç yama ameliyatı inşallah cesaret ederim de ameliyat olurum:)

Angalmask sana bir soru sorucam eğer cevap verirsen şimdi bu izler derinin altindami kaliyor yoksa tamamen gidiyormu yani yapistirilan derinin altında duruyormu izler mantgini çözmeye calisiyorum simdi mesela bizim izlerimiz isikta parliyor bu yapistirilan deri parliyprmu

X