izlerin daginik değil yan yana fakat uzunlukları fazla 4-4,5 cm o yüzden hepsini cikartamazlar dusuncem var yama hakkında doktor kotu birşey mi dediIzleriniz daginik veya coksa yama olun tabiki.istanbul disindaki illerde kucuk sehirlerde devlet hastaneleri tek iz amelytni bedavaya yapiyo haberiniz olsn arastirin tsekkur ederim bu arada
mail adresini yazarsan yollarım resim..
ayın 17 sinde 2. ameliyatımı oluyorum çok şükür darısı sizin başınıza
Canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kurtul.bende su sargının içinde neler oluyor bir görebilseydim :) catlıcam az kaldı :)
murti_35@hotmail.com.tr şimdiden teşekkürler angalmask
Angalmask bana dun gelmedi bugünde gelmedi sonunda tr var mail adresimin haberin olsun yardimci olursan sevinirimdün yollamıştım sana şimdi tekrar yolladım
O zaman anladigim kadarıyla izlerin inceliği kalinligida ameliyat sonucunu belirliyor killarin olmasida avantaj kortizonlu iğne kaç kere vuruldun yanik gibi olmuş oda belli belirsiz yaniklardan sen mutluysan sorun yok ama önceden orda iz olduğunu bilmeyen iz var demez canli olarak baktiginda doğal duruyor degilmi
Sevindim senin adina daha iyi olan dileğiyle inşallah bende kurtulurum izlerin az fakat rahatsız oluyorum tek izlede cikaramiyolarkıllar tabiki büyük avantaj ..iğneti kaç kere vuruldum hatırlamıyorum çünkü evlenip sakaryaya yerleştim istanbula ailemin yanına gittikçe uğruyorum cengiz beye iğnemi yapıyor..mesela geçen hafta gittim ailemin yanına evdeki herkes kolumu görünce şok oldu ne kadar düzelmiş hiç bişey kalmamış dediler kolumu bilmeyende farketmiyor çok memnunum şükür kurtuldum şimdi sıra diğerinde