Angalmask sana bir soru sorucam eğer cevap verirsen şimdi bu izler derinin altindami kaliyor yoksa tamamen gidiyormu yani yapistirilan derinin altında duruyormu izler mantgini çözmeye calisiyorum simdi mesela bizim izlerimiz isikta parliyor bu yapistirilan deri parliyprmu
melekcım banada gonderebılırmısn fotolarını,hıc gormedım bende merak edıyrum, mintiminti81@hotmail.comyaz mail adresini yollarım
Anladim ama sonuçta izler gidiyor degilmi yillar sonra deride herhangi bir olumsuzluk olmuyor degilmi alttan izlerin tekrar belirmesi gibi
Angalmask sen hala krem veya bandaj kullaniyormusun yoksa biraktinmi tamamen
Arkadaşlar cengiz beye ameliyat olanlara bi kaç sorum olacak.
1-ben bacağımı biraz erken açtım.kolumla hemen hemen aynı tarihlerde. 21 ekimde ameliyat oldum.bacağımdaki kızarıklık hala aynı.geçmemesi normalmi.ne kadar zamanda geçer.yada kızarıklık hali ne zaman biter.pantolona sürtünmeden dolayı acımama hali kaç ayda olur.nitekim ben olalı 2 aya yaklaştı.
2-kolumdaki yamanın etrafında hafif beyazımsı bir iz var.bu herkeste varmı.birde bu iz kalıcı mı olacak artık?
3-yamanın üzerinde (ki bu bence normal gibi ama) küçük küçük sivilceler var.bunlar ne zaman geçecek vede yama kaç aya yakın artık diğer tarafın rengine dönmeye başlayacak.
Sorularıma cevap veren veremeyen herkese teşekkürler
Arzuercan senin fotolarini gördüm sen üst taraftan da oldun değil mi ameliyat kaç para verdin ameliyata birde geçmiş olsun şuanda bile mutlusun ne kadar güzel peki sargi acilinca ne hissettim ve şuanda neler hissediyorsun artik izlerin yok yani jilet izlerin yok