Popüler Konu Jilet izi giderme

bu izler zaten derimizin 7 kat altında yani gitmesi mümkün değil ama parlama gözükme gibi bir durum yok

Anladim ama sonuçta izler gidiyor degilmi yillar sonra deride herhangi bir olumsuzluk olmuyor degilmi alttan izlerin tekrar belirmesi gibi

Ask hayat sende ameliyat olmuşsun herhalde seninki ne durumda ne kadar oldu ameliyat olali

Angalmask sen hala krem veya bandaj kullaniyormusun yoksa biraktinmi tamamen

Angalmask anladim teşekkürler son sorum bu yama yapilan deri nasil dokunduğunda normal deri gibi değil mi inancimi guclendirdin:)

Yakin da tüm Türkiye yamali dolasicaz:) ameliyat olup ta memnun olmayan varmidir caba çok merak ettim kurtulacagimi bilmek bile çok güzel ameliyat olanlar cesaretinizi nazil topladiniz

arkadaşlar bence bu işlerde en önemli evre karar verme evresidir.ben bayram sonrası mutlaka olmalıyım yoksa bayramdan epey sonrasına kalırsa ameliyat olma şansım azalıcak diye vede yaza tekrar aynı stresi yaşamak istemiyorum diye karar verdim vede gittim yama yaptırdım.ilk 12 haftayı geçirmek vede sargıların açılmasından sonraki 1 ayı geçirmek çok önemli.ondan sonrası gelir.istanbulda yaşadıklarımı bir ben bide allah bilir.otel köşelerinde 3 gün rezil oldum ama evime geldiğimde oh be dedim.şimdi yama izi yeni olduğundan kesin bişeyler söyleyemiyorum ama ben o parlak izlerden kurtulduğuma çok memnunum.umarım hepiniz hakkınızda hayırlı kararlar verirsiniz.hepinize sevgiler.:))))

Arkadaşlar cengiz beye ameliyat olanlara bi kaç sorum olacak.

1-ben bacağımı biraz erken açtım.kolumla hemen hemen aynı tarihlerde. 21 ekimde ameliyat oldum.bacağımdaki kızarıklık hala aynı.geçmemesi normalmi.ne kadar zamanda geçer.yada kızarıklık hali ne zaman biter.pantolona sürtünmeden dolayı acımama hali kaç ayda olur.nitekim ben olalı 2 aya yaklaştı.

2-kolumdaki yamanın etrafında hafif beyazımsı bir iz var.bu herkeste varmı.birde bu iz kalıcı mı olacak artık?

3-yamanın üzerinde (ki bu bence normal gibi ama) küçük küçük sivilceler var.bunlar ne zaman geçecek vede yama kaç aya yakın artık diğer tarafın rengine dönmeye başlayacak.

Sorularıma cevap veren veremeyen herkese teşekkürler

Beyazimsi izen kastin nedir realist vallaha asil iyileşme 5 ay sonraymis anladig kadarıyla o beyaz parlakliklar artik yok degilmi birde yama gibi mi şuanda derinle ayni seviyedeki izlerin birde realist sen ne is yapiyorsun

Arkadaşlar simdi ben izlerimin olduğu siniri ciziyorum ve siyah kalemle boyadim ve izler gözükmüyor benim boyle bile mutlu oldum acaba ameliyat olduktan bir sene sonra bu kolumda kalemle cizdigim izden daha iyi olur değil mi fakat kenarlarinin belli olmasini istemiyorum arkadaşlar kenarları için yapilacak birşey varmi

ben bacağımı geç açtığım halde hala aynı :) bandajı takmadığım zaman hep tahriş oluyor.

kıllar çıkamadığı için sivilce yapıyor. cengiz beye fotoğraf gönderdiğinde o seni yönlendirecektir bu konuda. istanbuldaysan yada gitme imkanın varsa cengiz bey sivilceleri küçük iğne ucuyla açıp çıkamayan kılların çıkmasını sağlayacaktır. ben bu işlemi kendim yaptım.

rengine gelince doktor bey bana 6. aya kadar kötü, kızarık, kabarık görünmesi normal demişti. bekleme aşamasındayız şuan.

etraftaki beyaz iz yamanın ve normal derinin birleşim yeri, bende de var. yama yeri iyileştikçe orası da normal rengine dönecektir.

ve benim sana bir sorum var.

ne zaman fotoğraf eklemeyi düşünüyorsun??

ben foto ekliyorum ve başkalarının ameliyatlarını da çok merak ediyorum :)

Benim bugün 6.günüm ve sargılarım açıldı ben cok begendım alttan jilet izi yok belli olmuyor ve cok düzgün olmuş. Bacagım açılmadı 10 gün daha acmayacagım .1 hafta sonra sargılarımı cıkarıp bandaja gececeğim.su ankı halımden memnunum bacagımın agrısından baska yürüyünce agrı yapıyor.baska sorunum olmadı benım .sorularınız olursa cvplarım .ben ameliyat olanların basını cok agrıttım 😁

Arzuercan senin fotolarini gördüm sen üst taraftan da oldun değil mi ameliyat kaç para verdin ameliyata birde geçmiş olsun şuanda bile mutlusun ne kadar güzel peki sargi acilinca ne hissettim ve şuanda neler hissediyorsun artik izlerin yok yani jilet izlerin yok

Evet 2 ayrı yer düşün 2 parça şeklinde oldu.6000 verdim.karta taksitlendirmede yaptı 3 e böldü.baska resimler gösterdi bana acıkcası cok sasırmadım ama izleri görmedim (jilet izlerini)ve cok mutlu oldum yanı yok artık kaza gecirdim cam kesti su döküldü ne dersende 1 yılı beklıyorum ben veya en az 6 ay su yaz bi gelsin daha iyi cevap verılır,sanırım.

Başka resimler derken neye sasirmadin gönderdiklerinden daha iyi fotolar mi yoksa daha kotu fotolar mi şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…