Ersin kaç yillik polissin sen kararini Verdinmi kesin ameliyat için hep eşimin içinde kalmis polislik lanet izlerden dolayı elenmiş senin olmana baya bir sasirdi gerçekten allah yolunu bahtini acil etsin
arkadaşalar ben 21 ekim de bayramdan sonraki ilk mesai günü olmuştum.izlerinin olduğu alan küçük olan arkadaşlara öncelikle tavsiyem.ben olduktan sonra şuan kolumda o izlerden eser yok.ancak yama gibi duruyor şuan.2 hafta oldu olmadı ama sargıları açtıktan sonra ki hali ile şimdiki hali bile farklı.kremlere devam ediyorum vede daha iyi olacağını hissediyorum.hergün o jilet izlerine bakmak insanı ne kadar huzursuz ediyodu hepiniz bilirsiniz.onlarla yaşamak ne kaddar zor sa onlar olmadan da yaşamak o kadar güzel.biraz pahalı ama değeceğine inancım var.inşallah sizlere 1 ay sonra daha güzel haberler veririm.
AMELİYAT OLANLARA BİR SORUM OLACAK.
SARGI AÇILDIKTAN SONRA KREM KULLANMAYA BAŞLADIM.CENGİZ BEYLEDE HALEN TELEFONDA GÖRÜŞÜYORUZ.(BEN ARARSAM TABİ:)) ANCAK 2 HAFTA OLDU OLACAK.AMA BENİM KOLUMUN ÜZERİNDE BEYAZ BEYAZ SOYULMALAR OLUYO.BU HERKESTE OLDUMU ACABA.AKLIMA BACAKTAN ALINAN DERİ KALKIYOMU DİYE BİŞEY GELİYO AMA KREMİN ARTIKLARIDA OLABİLİR.CENGİZ BEYE FOTOĞRAF GÖNDERDİM AÇTIKTAN SONRA.ANORMAL Bİ DURUM YOK DEDİ.SİZCE BU BEYAZLIKLAR KREM Mİ?
BİRDE BEN AYAĞIMI BİRAZ ERKEN AÇMIŞTIM.ŞUAN KIPKIRMIZI.BANDAJI KULLANMAZSAM PANTALONA SÜRTÜNME YAPIYO.AMA KULLANIRSAM SORUN YOK.SİZCE NE KADAR DAHA SÜRER BU
TEŞEKKÜRLER
SORUSU OLAN OLURSADA CEVAPLARIM
Ameliyat olan arkadaslar sigara kullanan varmıydı aranızda ameliyata 10 gün kala kampa gireceksin dedi.sigarada kullanıyorum aklıma takıldı.
siz sanırım ameliyat oldunuz.. herkes çok memnun ama ameliyat sözcüğü biraz korkutuyor. bir de bacakta da iz kalacak mı diye düşünüyorum açıkcası.. her yerim yara bere olmasın diye... bacagınızdaki iz ne durumda acabaSakın dövme işine girme, daha da pişman olursun insanların dilkati oraya daha çok odaklanır. Düşünme ameliyat ol
Ameliyat olan arkadaslar sigara kullanan varmıydı aranızda ameliyata 10 gün kala kampa gireceksin dedi.sigarada kullanıyorum aklıma takıldı.
sigara , aspirin , alkol gibi maddeler kanın akışkanlığını artırdığından , ameliyat yerine ilk 10 gün fazla kan akışını engellemek amacıyla bi tedbir , ama ben yanlış olmasına rağmen sigara içtim. bu tüm ameliyatlarda söylenir.
bir de arkadaşlar ameliyat sonrasında sanırım iki hafta dinlenmek gerekiyor.. yanlış mı anladım?
benim işim ve eğitimlerim arasında yalnızca 12 gunum var işi halletsem de eğitimden izin almam imkansız.. 12 gun sonrasında normal seyrine döner mi hayatım bir kaç günden sorun olur mu? ona göre randevu almak istiyorum da hepsinden öte en büyük derdim zaman şu sıralar