Popüler Konu Jilet izi giderme

Ersin kaç yillik polissin sen kararini Verdinmi kesin ameliyat için hep eşimin içinde kalmis polislik lanet izlerden dolayı elenmiş senin olmana baya bir sasirdi gerçekten allah yolunu bahtini acil etsin

ben 3 yıllık polisim kararımı verdim kesin olacam inşallah ocak gibi falan.Bende ilk girişimde elenmiştim daha sonra izleri lazerle düzelttirmeye çalıştım ama olmadı benim izler yanık izi gibi duruyodu o dönemde ondan dolayı 5 metre mesafeden eşgal belirleyici olmadığı için geçtim.hastanede rapor alırken dikkatli bakmadılar hiç sonuçta geçtim ama kendimden utanıyorum ve sürekli kafama takılıyo bunun için en azından izin şeklini ,ilk bakıldığında jilet izi olmadığı düşüncesini vermek için bu ameliyatı olacam ve birçok doktorla görüştüm en mantıklısı cengiz beyin yaptığı ameliyat

arkadaşalar ben 21 ekim de bayramdan sonraki ilk mesai günü olmuştum.izlerinin olduğu alan küçük olan arkadaşlara öncelikle tavsiyem.ben olduktan sonra şuan kolumda o izlerden eser yok.ancak yama gibi duruyor şuan.2 hafta oldu olmadı ama sargıları açtıktan sonra ki hali ile şimdiki hali bile farklı.kremlere devam ediyorum vede daha iyi olacağını hissediyorum.hergün o jilet izlerine bakmak insanı ne kadar huzursuz ediyodu hepiniz bilirsiniz.onlarla yaşamak ne kaddar zor sa onlar olmadan da yaşamak o kadar güzel.biraz pahalı ama değeceğine inancım var.inşallah sizlere 1 ay sonra daha güzel haberler veririm.

AMELİYAT OLANLARA BİR SORUM OLACAK.

SARGI AÇILDIKTAN SONRA KREM KULLANMAYA BAŞLADIM.CENGİZ BEYLEDE HALEN TELEFONDA GÖRÜŞÜYORUZ.(BEN ARARSAM TABİ:)) ANCAK 2 HAFTA OLDU OLACAK.AMA BENİM KOLUMUN ÜZERİNDE BEYAZ BEYAZ SOYULMALAR OLUYO.BU HERKESTE OLDUMU ACABA.AKLIMA BACAKTAN ALINAN DERİ KALKIYOMU DİYE BİŞEY GELİYO AMA KREMİN ARTIKLARIDA OLABİLİR.CENGİZ BEYE FOTOĞRAF GÖNDERDİM AÇTIKTAN SONRA.ANORMAL Bİ DURUM YOK DEDİ.SİZCE BU BEYAZLIKLAR KREM Mİ?

BİRDE BEN AYAĞIMI BİRAZ ERKEN AÇMIŞTIM.ŞUAN KIPKIRMIZI.BANDAJI KULLANMAZSAM PANTALONA SÜRTÜNME YAPIYO.AMA KULLANIRSAM SORUN YOK.SİZCE NE KADAR DAHA SÜRER BU

TEŞEKKÜRLER

SORUSU OLAN OLURSADA CEVAPLARIM

Realist seninki kaç cmlik alandaydi nasil yama gibi duruyor fotoğraf yükleme sansin varsa yuklermisin sende sonuçtan memmunsun herhalde

valla benim izler kolumun üzerinde tam ortada 10 cm uzunluğunda vede 4 cm genişliğne yakındı.yani düşün ki bi sigara paketi genişliği falan.ama ben sonuçtan memnunum.ama pahalı bi yöntem bence.benim bu izlere sadece hastaneye 5000 lira ödedim.inanmayan arkadaşlar olabilir ama ben bu parayı önce kredi çektim.sonra cengiz beye gittim.izleri çok olanlar için ne fiyat isterler onu bilmiyorum.burda ameliyat olan arkadaşların hepside aşağı yukarı aynıdır diye tahmin ediyorum.geneldede izleri hafif olanlar gitmiş sanırım.zaten fotograf çekip gönderince size maliyetinin ne olacağını söylüyor doktor

realist bende kredi çekip yaptırdım ameliyatı 6000 lira verdim. il dışından üst üste gidip gelmeler, kalmalar, yeme içme vs. pahalı oluyor gerçekten ama ben değdiğine inanıyorum.

bacak için sana şunu söyleyeyim. benim de zor iyileşmişti hatta ameliyattan 3 hafta sonrasında sürtünmeden dolayı enfeksiyon kapmıştı geç iyileşti. bugün artık iyileşti bandaj takmıcam dedim, kot pantolon giydim ve çok yürüdüm. eve gelince acımaya başladı ve yama yeri tahriş olmuş. sana tavsiyem doktorun dediklerinden çıkma sakın, ben bi hata yaptım kimse yapmasın. bandaj koruyor bacağı.

beyaz soyulmalar ise contractubex sürüp kuruyunca o şekilde soyulur. bandajı çıkarırken daha çok farkedersin. derideki soyulmalar ise daha geç olabilir. benim 3 ay olacak. banyodan sonra kolumu kurularken deri soyuluyor.

beyaz beyaz soyulan krem , bunu doktor söylemiş olması lazım, deri kalkmaz , ameliyattan sonra ki 20 günden sonra artık çeksende gelmez , o beyaz beyaz soyulanlar kuruyan krem.

Ameliyat olan arkadaslar sigara kullanan varmıydı aranızda ameliyata 10 gün kala kampa gireceksin dedi.sigarada kullanıyorum aklıma takıldı.

evet ödemeyi orda ayarlayabiliyosun.tek çekim yapabiliyosun.istersen 3 tane kredi kartını götür ayrı ayrı çektir.benim yetmeyen yerde 2 farklı kartla işlem yaptırdım.

BİRDE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM.BİZLER BİRER HATA YAPTIK AMA HER HATADA DA BİR HAYIR ARAMAK LAZIM.BUNUN BANA EN ÖNEMLİ ÖRNEĞİ ARTIK BEN ÇOCUĞUMU YETİŞTİRİRKEN BAZI ŞEYLERİN ZARARINI ANLATICAM.ÖZELLİKLE JİLET ATMANIN VEDE BUNUN GİBİ ŞEYLERİN.BELKİ BUNLARIN BİZİM BAŞIMIZA GELMESİYLE ÇEVREMİZDEKİLERE DAHA KÖTÜSÜ BULAŞMAMIŞ OLACAK.BEN BUNLARI YAPARKEN KALICI OLACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM.HİÇBİRİMİZ BİLMİYODUK EMİNİM.ÖYLE OLDUĞUNU BİLSEK BUNU YAPMAZDIK SANIRIM.BUNLARLA YAŞAMAK ÇOK ZOR GERÇEKTEN.ÇEKEMEYEN BİLMEZ ELBETTE.UMARIM DERDİNİ ARAYAN HERKESE MEVLAM DERMANINI VERSİN.

selam arkadaşlar. ben albümleri göremediğim için çok fazla fikir edinemiyorum her ne kadar cengiz bey maılda fotolar atmış olsa da insan daha fazla örnek görmek istiyor. benim izlerim bileklerimde ben de ameliyat olmayı düşünüyorum. acaba tek bileği dövmeyle kapattırsam mı diyorum. sizce ne yapmalıyım? ikisinden de mi ameliyat olayım yoksa mümkünse dövme ile mi kapatıyım birini ?

Sakın dövme işine girme, daha da pişman olursun insanların dilkati oraya daha çok odaklanır. Düşünme ameliyat ol

teşekkür ederim dövme seçeneğini şu an eledim sizin de yorumunuzla.. peki bacaklardaki iz ne durumda oluyor acaba? bendeki fotoğraf bir erkek bacağına ait ve kıl kaplı olduğundan tamamen iyileşmiş duruyor.. sizinkiler ne durumda ? işlerimi toparlar toparlamaz ameliyata girmeyi düşünüyorum vakit uzadıkça biraz cayıyorum gibi ya daha kötü olursa diye.. eminim çok kez bu soruları yanıtladınız ama bacakla ilgili tam bir cevap bulamadım..

başka bir yöntem olarak da kök hücre spreyi diyorlar onu deneyen ya da doktorla görüşmeye giden var mı acaba?

Sakın dövme işine girme, daha da pişman olursun insanların dilkati oraya daha çok odaklanır. Düşünme ameliyat ol
siz sanırım ameliyat oldunuz.. herkes çok memnun ama ameliyat sözcüğü biraz korkutuyor. bir de bacakta da iz kalacak mı diye düşünüyorum açıkcası.. her yerim yara bere olmasın diye... bacagınızdaki iz ne durumda acaba

Ameliyat olan arkadaslar sigara kullanan varmıydı aranızda ameliyata 10 gün kala kampa gireceksin dedi.sigarada kullanıyorum aklıma takıldı.

sigara , aspirin , alkol gibi maddeler kanın akışkanlığını artırdığından , ameliyat yerine ilk 10 gün fazla kan akışını engellemek amacıyla bi tedbir , ama ben yanlış olmasına rağmen sigara içtim. bu tüm ameliyatlarda söylenir.

merhaba sizin bacağınız ne durumda acaba?

bir de arkadaşlar ameliyat sonrasında sanırım iki hafta dinlenmek gerekiyor.. yanlış mı anladım?
benim işim ve eğitimlerim arasında yalnızca 12 gunum var işi halletsem de eğitimden izin almam imkansız.. 12 gun sonrasında normal seyrine döner mi hayatım bir kaç günden sorun olur mu? ona göre randevu almak istiyorum da hepsinden öte en büyük derdim zaman şu sıralar

bacakta silik bir iz kaldı i ben 5. gün çalışmaya başladım

Arkadaşlar bu ayagi bu kadar ne takiyorsunuz onu anlamadim bence kolda kalacak iz önemli şahsen bizim için zaten ayak yaz kis görünmeyecek bir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…