Popüler Konu Jilet izi giderme

bencede ayaktaki izi dert etmenin bi anlamı yok.ayak demeyelimde bacak diyelim.çünkü iz yukarda kalıyo.çok da önemli değil.benim yeni olduğundan suanda kırmızı renkte.ama daha yeni.iyileşeceğine inanıyorum.bandajı taktığım sürece hiç bir rahatsızlık hissetmiyorum.bende 12 gün sonra işime başladım.hiç kimsede ne olduğunu fark etmedi bile.izinliydim ve işe geri dönmüş gibigeldim.ameliyat demekde yanlış.ben operasyon olurken doktorla muhabbet ettim diyebilirim.doktora fotograf göndereceğim zaman yükleme yapabilirsem yüklerim.herkese selam

sağolun arkadaşlar mesaj sayım da yetersiz olduğu için albümleri göremiyorum henüz.. sizler paylaşımda bulundukça ben de yürekleniyorum..

Cok pahali paralar vermenize gerek yok. Bir jel ismi yazayim isteyenlere ozelden... Buraya yaziliyorsa yazabilirim.... Yara, yanik, jilet, dikis izini dahi yok ediyor duzenli kullanilirsa...:KK16:

Ya kremle nasip yok oluyor anlamıyorum millet ameliyatta bile tedirgin alttan belli olurmu diye ddiğeri tek izde kenarlardan belli olur mu diye siz gelip krem diyorsunuz

Ya kremle nasip yok oluyor anlamıyorum millet ameliyatta bile tedirgin alttan belli olurmu diye ddiğeri tek izde kenarlardan belli olur mu diye siz gelip krem diyorsunuz

bende aralarda silik izler var o kremle azaldı gibi hissettim yoksa büyük izlerin jelle gitmeyeceğini elbetbiliyorum .. öyle bir durum olsa kimse nasıl olacağını bile tam bilemediği bir operasyon geçirmezdi.

Arkadaşlar herkese merhaba bu lanet işlerle mücadele ediyorum daha doğrusu mucadelelik hiçbirşey yapmadim fakat arkadaslar çok rahatsizim benim 4 tane izin var fakat alanim geniş çünkü izlerin arasi fazla ve ameliyattan sonra yenioluşacak izinde nasil olduğu benim için önemli yeni iz rahatsız edecek durumda mi yoksa öyle rahatsizlik verecek kadar kotu degilmi ameliyat olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim yama gibi bir iz olur diyolar boyle birşey varmi yani yama gibi durma olasiligi varmi izin kenarlari belli mi axikcasi kolda bakinca rahatsizlik seviyesinde mi çünkü izlerin az ama orda olduklarini bildiğim için rahatsizim ameliyat olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim şimdiden tesekkurler

dostum bizler ne desek senin için rahat etmez sanırım.on nedenle sen bu operasyonu yapan cengiz beye mail at.fotografalarınıda gönder.sana herşeyi detaylı anlatır.soruların olursa onlarıda ekle.mail adresine sitesinden ulaşabilirsin.o da sana fotograf gönderecektir.

Sende ameliyat olmuşsun ne durumda realist senin izler de herhalde azdi sen memunmusun ameliyattan

Arkadaşlar bu işten kremle lazerle yada hücre spreyi ile kurtulmanız imkansız biz bile ameliyatla kurtulmuyoruz izin anlamını değiştiriyoruz yeni bir kol yani öbür kolunuz gibi asla olmayacak onlarca drla görüştüm ama kesin sonuç bu. yeni okuyan arkadasların hevesini kırmak tabiki istemem ama gercek bu bende ilk arastırmaya basladıgımda burunu bıle bastan yapıyorlar nasıl bunu yapamazlar dıye cok uzulmustum.ama ben cengiz beye ameliyat olanların kollarını gördükten sonra cok sevındım ınanılmaz değişim var ameliyattan atıyorum 2 sene sonrakı hallerını düşünüyorum sanıyorum hic bişi kalmayacak yanık ızı gıbı demek bıle yanlıs yanık ızının nasıl kötü durdugunu az cok bılıyoruz ben her ameliyat olanın izlerinindekı değişimi cok begendım.

hücre spreyi ve tek iz ameliyatını buradakı cry arkadasımız oldu ve olumsuzluklarını paylastı sanırım faydası olmus olsa oda cengiz beye hala ameliyat olmayı düşünmez.tek iz ameliyatına bende sıcak bakıyordum ızın boy mesafesi önemli değil ama en geniş olup tek ıze dönüşünce ister istemez acılma yapabılıyor buda öncekı ızlerden daha cirkin bir görüntü yaratıyor.atıyorum 2 cm enınde bir iziniz varsa ozaman genişleme acılma fazla olmayacak 6 cm enındekı kalın bir izin acılma sansı ıllakı olur buda hos gözükmüyor.hücre spreyinide cok arastırmıstım cry yakın oldugundan hemen yaptırdı ama tutmadı ıllakı ızler alttan belli oldu hanı bu cengiz beyın ameliyatı gibi değil baya belli cry nın kolunu bilenler bilir.canım arkadasım neler denedide olmadı.kremler gecirmez hele benim gibi 5-10 yılı aşmış hıc bır ızı gecırmez.o ız eğer parlamaya baslamıs artık kızarıklıgı geçmiş ise hıc bır krem fayda etmez diye düşünüyorum.

Sende ameliyat olmuşsun ne durumda realist senin izler de herhalde azdi sen memunmusun ameliyattan

valla gardaş ben memnunmuyum dersen memnunum.ama suan benim yeni.ne olup gidecek bilmiyorum.hergün o izleri görmektense böyle mutluyum.en azından jilet izi gibi değil.1 sene sonra ne kadar iz kalır bilemicem.ama daha iyi olucağını hissediyorum.izlerim azdı.sigara paketi kadar bir alanda idi.

Sigara paketi kadar alan azmi benimki sigara paketinden azdir memnun olmayan yok anlasilan yükseklik farki ve kenarlarda iz varmi izlerin azsa alttaki izlwrde şuanda bile belli olmuyordur o zaman bakalim hakkında hayirlisi

arkadaşlar benim merak ettiğim nokta şu. benim mesela alt kolumda ince izler var küçük küçük onlar soyucu bi kremle geçmezmi? yani skar dokusu derinin tamamını kaplayan bişe değilki demi tüm katmanlarını kaplamıyor skar dokusu olan katmana kadar deri soyulmazmı? 4 tane büyük izim var biri altta ama o yanık gibi gören kolunumu yaktın diyor diğer 3ü üst tarafta onlara bişe olmayacağını biliyorum ama alt taraftaki ince izlerede illa ameliyatmı gerekiyor yani??? ben bacaklarım için asit ve alkol karışımı almıştım bunu 3 gündür koluma uyguluyorum sanki o ince izlerde silinme oluyor.. bakalım devam etmeyide düşünüyorum ona bu şekilde belki o ince izler geçebilir siz ne diyorsunuz??

arkadaşlar benim merak ettiğim nokta şu. benim mesela alt kolumda ince izler var küçük küçük onlar soyucu bi kremle geçmezmi? yani skar dokusu derinin tamamını kaplayan bişe değilki demi tüm katmanlarını kaplamıyor skar dokusu olan katmana kadar deri soyulmazmı? 4 tane büyük izim var biri altta ama o yanık gibi gören kolunumu yaktın diyor diğer 3ü üst tarafta onlara bişe olmayacağını biliyorum ama alt taraftaki ince izlerede illa ameliyatmı gerekiyor yani??? ben bacaklarım için asit ve alkol karışımı almıştım bunu 3 gündür koluma uyguluyorum sanki o ince izlerde silinme oluyor.. bakalım devam etmeyide düşünüyorum ona bu şekilde belki o ince izler geçebilir siz ne diyorsunuz??

Asit ve alkol karisini ne icin almistiniz anlamadim olabilirim belki olabilir benim izlerinde az ama rahatsizim bence ameliyat mantikli ama korkularom var yeni olusacak izden bilemedim ki ne yapsam

Asit ve alkol karisini ne icin almistiniz anlamadim olabilirim belki olabilir benim izlerinde az ama rahatsizim bence ameliyat mantikli ama korkularom var yeni olusacak izden bilemedim ki ne yapsam

bacaklarımda batıklar ve lekeler var bunun için aldım ben her banyoda kese yaparım ama bu ilacı kullandıktan sonra ilk defa kesemin beyaz olduğunu derimin döküldüğünü gördüm şu zamanda herşeyin çaresi var sonuçta küçük izleride bu tarz bi cilt soyucuyla neden geçirmeyelimki tamam skar dokusu jilet izi diyoruz ama mesela sivilce izleri oluyor çukur çukur onlarda derinin belli katmanında olan izler değilmi? skarda öyle belli bir katmana kadar oluyor derimizin tamamını kapsamıyorkii. ben şuan ameliyatı olamam yani ne durumum var buna nede cesaretim. o yüzden deneyeceğim hatta daha iyi cilt soyucu bi krem varsa oda kullanılabilir ben elimde bu olduğu için kullanıyorum bunu inşallah bi işe yarar..:/

ve benim alt ve üst kolumda var alt kolumda önlü arkalı 12 cm diyebilirim üsttede sigara kutusu kadar 3 iz var ben bu ameliyatı olsam altlı üstlü yamalı olacak ve çok farkedilecek ameliyat olanların genelde belli bir kısımları var ama dediğim gibi alttaki izler ince bi tane kalın var yanık gibi alttakileri inşallah bi cilt soyucuyla falan geçirebilirim..

Simdi kizlar lutfen bunu okuyan herkes bana fikir versin lutfen..benm sol kolumda ortasinda bes tane ince jilet izi var.bunlarin besi birbirine yapisik olmasada hepside dort parmagimi ustune koyunca kapaniyor.jiletlerin izleri ise ince cizikler ama uzunkular iki cm.sizde ben tek iz ameliyati olursam cry in kolu gibi kotu olurmu nerdeyse on bes cm yukardan asagiya berbat duran bi ameliyat izi..allah yardim etsin ama bu ameliyat izinin uzunlugunu belirleyen nedir ve acilma yapar genisler gibi seyler diyosunuz neye gore acilma oluyo? Eger olumlu biseyler derseniz tek iz ameliyatini bu hafta olucam.sonucta dort cm uzunlugundaki tek bir ameliyat izi kmseyi rahatsiz etmez.cengiz beye dort bes bin tl parayi nasil vericem bilmedigim icn bukdr cok soru sordm ltfen yardim edin..

Busra o iz olarak gorunenler jilet izi degil degil, silikon jel yaranin ustunde 23 saat falan kaliyor, ustunede baskiyi artirici corap gibi birsey takiyorum. O kenarda gorduklerin o silikon jelin biraktigi izler, fotografi cekmeden hemen once cikarmistim, o yuzden oyle gorunuyor, yoksa tum jilet izlerini kesip cikardi doktorum. Doktorumun adi Ferruh Bingul, Ankarada GOP da klinigi var ama ameliyati hastanede yapiyor.
arkadaslar sharap isimli arkadas zamaninda resim koymus ama acilmiyor goren bilen varmi onun tek iz ameliyatiymis

Eğer izlerin hepsini cikartilabilirse bence mantikli fakat olanlardan kimse Memmun degil oda ayri bir konu yine sen düşün tasin kararı verecek olan sensin sonuçta 5 cmlik yer 7 cm olacak

X