Popüler Konu Jilet izi giderme

Arkadaşlar neden kimse bu sorunun cevabini vermiyor cengiz hoca alttan izler azda olsa belli olur dedi mi demedi mi ve ayrıca izler alttan azda olsa belli mi yoksa hic belli değil mi

Arkadaşlar neden kimse bu sorunun cevabini vermiyor cengiz hoca alttan izler azda olsa belli olur dedi mi demedi mi ve ayrıca izler alttan azda olsa belli mi yoksa hic belli değil mi

azda olsa ilk başta bence belli ama ameliyat yeniyken tabiki resimlere baktımda cok güzel gelişmeler olmuş thebest zaten iyi onda sorun yok kurtulmuş diyebiliriz bilgenın resimlerine baktımda bence 9 haftalık gayet iyi en kötü ihtimal izin anlamı değişmiş ruhsal olarak insanın kendının de rahatlamasıda önemli kafana yatacak bence evet benım kurtuluşum bu gibi

Benimde kafama yatiyor ama cengiz acikelin yaptigi ameliyatta 10 aylik 12 aylik fotolarda da alt tarafta azda olsa belli gibi benim bizim takintimiz alttan izlerin belli olması bizimde kurtulusumuz bu ama alttan o lanet izler belli olursa bir anlaminin olmadigi çünkü alttan izler belli olursa gunestede belli olur sikintimiz orda tamamen yanik izi yada başka iz olsun başka birşey istemiyoruz

arkadaşlar.21 ekimde olmuş olduğum ameliyat sonrası cumartesi eve geldim.şuan bacakta ve kolumda bandaj var.kolumu 1 hafta bacağımı ise 2 hafta sonra açmamı söyledi cengiz bey.kolumda sıkıntı yok ama bacağıma sanırım yapıştıgı için bandaj yürürken gerdirdiği için acıtıyo biraz.ama ben bacağımdakinide 1 haftada çıkarmayı düşünüyorum.deneyimi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.bana da aynı şeyleri söyledi cengiz bey.lastogrip bepanten vede contractubex. bazı arkadaşlar bunları direkt izlerin üzerinde kulllanınca geçeceğini söylüyorlar ama kimse inanmasın.bende daha önce birçok şey denedim.bi arkadaş bahsetmiş ütü diye.bende kaynar su deneyecektim ama insan cesaret edemiyor.hem daha kötü sonuç oluşurdu sanırım.maksat sadece yara izinin ismini yanık olarak değiştirmek ama işte olmuyor.

arkadaşlardan biri sormuş izin ne kadar olduğunu.benim izlerim sol kolumun üstünde 10 cm lik bi alanda idi.

ayrıca arkadaşlar bu ameliyat gerçekten pahalı ama olmaktan başkada çarem yoktu.inşallah her derdini arayana dermanını verir yüce Allah'ım.inşallah en kısa sürede daha iyi haberler vermek dileği ile.herkese sevgiler

AMELİYAT OLAN ARKADAŞLAR.BACAĞINIZDAKİ SARGIYI NE ZAMAN ÇIKARDINIZ VEDE NASIL ÇIKARDINIZ.BU BAYA YAPIŞMIŞŞŞ VEDE ACITICAK SANIRIM.BANA SU İLE ÇIKARMAMI SÖLEDİ CENGİZ BEY.CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM...TEŞEKKÜRLER

Realist arkadaşım bana 12 gün sonra çıkar dedi ben öyle yaptım. Banyoda bantlarına ılık su dökerek çıkartırsın. Bandajlıyken benim de bantlardan dolayı acım olmuştu bandajları çıkarınca çok rahatladım tekrar geçmiş olsun

Bantları çıkardıktan sonra sargıyıda yandan makasla kesersen bacağını dolayan sargı daha rahat çıkar. Benim 1 ay 10 gün oldu bacağımda hiç sızı yok ağrı yok zaten bacakta ve kolumda hiç ağrı sızı olmadı. Bacakta ve kolumda kızarıklık var onun için krem kullanıyor birazda kolumda yama yerlerinde kabarıklık var onun içinde kortizonlu krem kullanıyorum. Kolundaki sargıları çıkarınc fotografını çek, iki hafta arayla çek fotosunu sonra karşılaştır aradaki farkı görüceksin. Sargıları çıkarınca görüntü seni üzmesin bir hafta sonraki hafta görüntü değişiyor

bacaktaki sargıyı ben 1 hafta sonra çıkardım , çünkü benim sargı çok kalındı. sargıyı çıkardıktan sonra yaraya yapışan en son gazlı bez kalınca , ılık suyun altına tutunca yapışkanlar kendiliğinden yumuşuyor ve çok kolay çıkıyor.bacaktan sargı çıkınca çok rahatlıyorsun.

teşekkür ederim arkadaşlar.bende bu hafta içinde almayı düşünüyorum o zaman.umarım sürtünme falan yapmaz.tekrar kanama falan olursa iyi olmuyacak..

arkadaşlar onur erolun kök hücre tedavisini araştıran yada görüşmeye giden varmı? belki onun yöntemide bizim derdimize çare olabilir.
ben haftaya görüşmeye gidicem, onur beyin randevu ücreti çok pahalı bende aynı kilinikte başka bir doktorla görüşücem.amacım yama ameliyatı olmadan bu sorunu çözmek.bide şunu söylemek istiyorum fraksel lazer sonrası geçmeyen izlerinize egf krem kullanmanızı tavsiye ederim.kremde büyüme faktörü olduğu için yaralar ve kızarıklıklar çok çabuk geçiyo.

Büşra yama ameliyatını araştırırken beyin nakli vs gibi konularada bir göz at bence. Burada herkes kendi derdine çara arıyor, ben yazılara katılmadan sadece okuyarak bile fikir sahibiyim, ne zamanki ameliyat olmaya karar veririm o zaman kafama takılan soruları tabiiki tecrübe sahibi arkadaşlara sormak isterim. Ama lütfen artık aynı soruları tekrar edip durma. Forumda gereksiz yer kapsadığını düşünüyorum. Arkadaşların verdiği cevaplaradanda sıkıldıkları çok belli

Sana hic birşey demiyorum ben agir konusuyorsun bence yaptigin ayip allaha şükür calisan bir beynim var

arkadaşlar ben kolumuda bacağımıda açtım.ayağımda herhangi bi sıkıntı yok.biraz kızarıklık falan var.kolumda ilk açtığım için biraz değişik ama ben korkmadım tabiki.daha iyi olacağınaeminim.jilet izlerini görmemek bile beni mutlu ediyor.daha önceden her sabah her akşam ,aklıma her geldiğinde acaba izler daha az belli oluyomu diye baktığım izlerin olmaması beni sevindiriyor.ancak yamanın üst tarafından sanki biraz açılacak gibi açıklık mı var yoksa banamı öle geliyor fotoğrafta yüklesem acaba deneyimi olan arkadaşlar bir fikir verse nasıl olur.bide fotoğRAF YÜKLEMEK İÇİİN BELLİ MSJ SAYISI GEREKİYOMU ACABA.TEŞEKKÜRLER

Yüklersen bi bakım arkadaşlık isteği gönderdim. Benimkide ilk baştaki görüntüsü kötüydü şimdi 1 ayı geçti ilk açtığım zamanla şimdiki arasında çok fark var.iyileşme süreci devam ediyor.foto yükle bi bakayım

benimde kremlerim bitmişti bugün araştırma hastanesine gidip yazdırdım. doktor baktı, güzel olmuş dedi bi daha kesecekmisin dedi, çok sinirimi bozdu. plastik cerrah olmasına rağmen empati sıfır. nerde yaptırdın ne kadar ödedin falan diye sordu, cevap verdim ufff çok para vermişsin dedi, bizim hastalar bunu duymasın dedi, hangi mantıkla dediyse. ben size daha önce gelmiştim, bişey yapılmayacağını söylemiştiniz dedim. sen bana cerrahi müdahale olmayı istiyorum deseydin ben seni yönlendirirdim istanbulda hocalarım var benim, lazer v.s. gibi yöntemlerle kapatıyorlar izi dedi. bende çok araştırdım cengiz beyden herkes memnun ona yaptırdım dedim.

cengiz beyin farkı ortada arkadaşlar, ilaç yazarken bile baştan savmaya uğraşıyo bazı doktorlar. sormuyor ne istiyosun, kaç tane istiyosun falan diye. 2 reçete değiştirdi lazım olan ilaçları yazana kadar. ben cengiz beyi tlfnda arıyorum adam açamazsa mesaj atıyor, ben bu kadar saygılı insan görmedim. sağolsun bizim gibi hastaları bu kadar iyi anlayabildiği için bu yöntemi yaptırıyor herkes ve kendisini cengiz beye emanet ediyor. hep duacısı olacağım bu adamın. Allah razı olsun.

Son düzenleme:

dün kontrole gittim , kremi kullanmak istemediğimi , artık kimsenin dikkatinide çekmediğini söyledim.ben sonuçtan memnundum, ama cengiz bey tam iyileşme 1 yıl sonunda oluşacak , dedi .daha iyi olacak dedi. ve 1 yılı tamamlamış veya 1 yılı geçmiş bi kaç resim gösterdi , büyüteçle baksanız belli olmaz o derece idi yani.bendende 1 yılı tamamlayınca fotograf çekmek için gelmemi istedi.
-kendisi ne sizin adınıza bi kaç soru sordum ;
ben ameliyat oldum ama , bu ameliyatı olmak isteyipte , sonuçlarından emin olmak için , insanlar ne kadar anlatsanızda , fotoğraf görmeyince , karar veremiyorlar dedim.
-bana mail atsınlar , karar vermelerine yardımcı olacak sayıdaki resimleri ben yollarım dedi , çünkü bilgisayarında gördüm , kendisinde yüzlerce resim var.
-ayrıca bilgeninde dediği gibi , bu kadar alçak gönüllü bi doktor görmedim ben. uzaktan gelmişssin çay yemek yiyelim öyle git demesi bile i hatta kapıya kadar uğurlaması , beni çok memnun etti , çünkü ben ameliyat olmuşum bitmiş , artık maddi anlamda hastaneye bi getirim olmayacak .yani sizi hasta olarak görüyorlar , müşteri olasrak değil.
-senle aynı fikirim bilge , iyiki cengiz beye bu ameliyatı olmuşum , yoksa ölene kadar ,hep acbalarla yaşıcaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…