benimde kremlerim bitmişti bugün araştırma hastanesine gidip yazdırdım. doktor baktı, güzel olmuş dedi bi daha kesecekmisin dedi, çok sinirimi bozdu. plastik cerrah olmasına rağmen empati sıfır. nerde yaptırdın ne kadar ödedin falan diye sordu, cevap verdim ufff çok para vermişsin dedi, bizim hastalar bunu duymasın dedi, hangi mantıkla dediyse. ben size daha önce gelmiştim, bişey yapılmayacağını söylemiştiniz dedim. sen bana cerrahi müdahale olmayı istiyorum deseydin ben seni yönlendirirdim istanbulda hocalarım var benim, lazer v.s. gibi yöntemlerle kapatıyorlar izi dedi. bende çok araştırdım cengiz beyden herkes memnun ona yaptırdım dedim.
cengiz beyin farkı ortada arkadaşlar, ilaç yazarken bile baştan savmaya uğraşıyo bazı doktorlar. sormuyor ne istiyosun, kaç tane istiyosun falan diye. 2 reçete değiştirdi lazım olan ilaçları yazana kadar. ben cengiz beyi tlfnda arıyorum adam açamazsa mesaj atıyor, ben bu kadar saygılı insan görmedim. sağolsun bizim gibi hastaları bu kadar iyi anlayabildiği için bu yöntemi yaptırıyor herkes ve kendisini cengiz beye emanet ediyor. hep duacısı olacağım bu adamın. Allah razı olsun.
dün kontrole gittim , kremi kullanmak istemediğimi , artık kimsenin dikkatinide çekmediğini söyledim.ben sonuçtan memnundum, ama cengiz bey tam iyileşme 1 yıl sonunda oluşacak , dedi .daha iyi olacak dedi. ve 1 yılı tamamlamış veya 1 yılı geçmiş bi kaç resim gösterdi , büyüteçle baksanız belli olmaz o derece idi yani.bendende 1 yılı tamamlayınca fotograf çekmek için gelmemi istedi.
-kendisi ne sizin adınıza bi kaç soru sordum ;
ben ameliyat oldum ama , bu ameliyatı olmak isteyipte , sonuçlarından emin olmak için , insanlar ne kadar anlatsanızda , fotoğraf görmeyince , karar veremiyorlar dedim.
-bana mail atsınlar , karar vermelerine yardımcı olacak sayıdaki resimleri ben yollarım dedi , çünkü bilgisayarında gördüm , kendisinde yüzlerce resim var.
-ayrıca bilgeninde dediği gibi , bu kadar alçak gönüllü bi doktor görmedim ben. uzaktan gelmişssin çay yemek yiyelim öyle git demesi bile i hatta kapıya kadar uğurlaması , beni çok memnun etti , çünkü ben ameliyat olmuşum bitmiş , artık maddi anlamda hastaneye bi getirim olmayacak .yani sizi hasta olarak görüyorlar , müşteri olasrak değil.
-senle aynı fikirim bilge , iyiki cengiz beye bu ameliyatı olmuşum , yoksa ölene kadar ,hep acbalarla yaşıcaktım.