Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
thebest bandaja devam kremleri bıraktın mı?
bu ameliyatı kışım olmanın dezavantajı var mı? soğuktan ameliyat yapılan yer etkilenir mi??
mesleğimden dolayı yazın zaten yazlık elbiseye geçtiğimiz için mecbur kısa kollu giyeceğim.Merak ettiğim ameliyat olan bölgenin soğuktan etkilenip etkilenmediği[/QUO ne is yapıyorsun ersinseyma yazlik mecbur giymek zorundayim diyorsun ya
Ersin mulakatlardan gecmissin meslekte sikintimi oluyor iyi gecmissin mulakatlardan saglik raporundan
ben konyadan gidecemYok saglik raporunda sikinti yaratiyolarda 5 metre olayi olsa da olmasa da psikiyatrik acidan kollara bakiyorlar ondan sordum bende girdim polislige elenmistimde ersin sen iyi gecmissin bence sen hangi ilden gideceksin ameliyata
Hadi hayirlisi şimdiden geçmiş olsun arzu arzucum sen ne is yapiyorsun canim
ya ben üye olmak yorum yazmak ıcın baya bı ugrastım.Anca uye olabıldım bayadır takıp edıyorum .dıkısler alınınca rahatşlayabılecek mıyım?
ben hala yıkanamadım ve daha 4 gün yıkanamıcam bacağımın sargısı duruyor artık 4 gün sonra ben banyoda açıcam sonrada kremler vs.. dediğin gibi kurtulduk artık çok şükür ama şunu söyleyim şu an ki görüntü korkutucu izlerin düzelip geçmesi 1 seneyi buluyor sen ameliyat resimlerini gördün mü canım cengiz göstermiştir
arkadaşlar sizleri böyle okudukça çok hoşuma gidiyor bende ameliyat olmak istiyorum ve daha hangi yöntemle olacağıma karar veremedim aslında herşeyi çok açık bir şekilde açıklamışsınız ama tabiki herkesin olduğu gibi benimde acabalarım var fakat hiç düşünmeden cengiz beye git diyende bir yanım var . benim tek düşüncem ameliyat sonrası iz ve onu nasıl aşabilirim ne yapmam gerekir sizce araştırmadan gitmek mi yoksa direk cengiz beyin yanına mı gitmek ??dün kontrole gittim , kremi kullanmak istemediğimi , artık kimsenin dikkatinide çekmediğini söyledim.ben sonuçtan memnundum, ama cengiz bey tam iyileşme 1 yıl sonunda oluşacak , dedi .daha iyi olacak dedi. ve 1 yılı tamamlamış veya 1 yılı geçmiş bi kaç resim gösterdi , büyüteçle baksanız belli olmaz o derece idi yani.bendende 1 yılı tamamlayınca fotograf çekmek için gelmemi istedi.
-kendisi ne sizin adınıza bi kaç soru sordum ;
ben ameliyat oldum ama , bu ameliyatı olmak isteyipte , sonuçlarından emin olmak için , insanlar ne kadar anlatsanızda , fotoğraf görmeyince , karar veremiyorlar dedim.
-bana mail atsınlar , karar vermelerine yardımcı olacak sayıdaki resimleri ben yollarım dedi , çünkü bilgisayarında gördüm , kendisinde yüzlerce resim var.
-ayrıca bilgeninde dediği gibi , bu kadar alçak gönüllü bi doktor görmedim ben. uzaktan gelmişssin çay yemek yiyelim öyle git demesi bile i hatta kapıya kadar uğurlaması , beni çok memnun etti , çünkü ben ameliyat olmuşum bitmiş , artık maddi anlamda hastaneye bi getirim olmayacak .yani sizi hasta olarak görüyorlar , müşteri olasrak değil.
-senle aynı fikirim bilge , iyiki cengiz beye bu ameliyatı olmuşum , yoksa ölene kadar ,hep acbalarla yaşıcaktım.