Popüler Konu Jilet izi giderme

bu ameliyatı kışım olmanın dezavantajı var mı? soğuktan ameliyat yapılan yer etkilenir mi??

thebest bandaja devam kremleri bıraktın mı?

kremi brak desin diye , alerji yapıyor hocam dedim :) , kremi bırak ama , bandajı kısa bi süre daha takabilirsin dedi. bu sonuç benim için yeterliydi ama , cengiz bey 1 sene olunca yanıma gel , görmek istiyorum , dedi .cengiz beye göre tam iyileşme 1 sene sonunda olacak.
kayseriden bi hastası gelmiş ( jilet izi ) ameliyat olmuş , o arkadaş bu sitedenmi arkadaşlar.

ersinseyma bu şekilde yazdığın mesajlar silinebilir belki, bence sitede biraz daha aktif olabilirsin bu şekilde cevap yazmak yerine.

bu ameliyatı kışım olmanın dezavantajı var mı? soğuktan ameliyat yapılan yer etkilenir mi??

kışın ameliyat olmanın
AVANTAJLARI :uzun kollu giyildiğinden , kolu saklamada sıkıntı çekmessin.
DEZAVANTAJLARI: 6 ay sonra yaz geleceğinden o yazda kısa kollu giyemeyecek , ertesi senenin yazını bekleyeceksin.

yazın ameliyat olmanın
AVANTAJLARI: 6 ay sıkıntı çekersin ama önü kış olduğundan , 1 yıllık tam iyileşme süresi sonu yaza gelir . kısa kollu giyebilirsin
DEZAVANTAJLARI:yazın sıcakta hep uzunj kol giyeceksin

karar senin.

mesleğimden dolayı yazın zaten yazlık elbiseye geçtiğimiz için mecbur kısa kollu giyeceğim.Merak ettiğim ameliyat olan bölgenin soğuktan etkilenip etkilenmediği

Hadi hayirlisi şimdiden geçmiş olsun arzu arzucum sen ne is yapiyorsun canim

Ersin mulakatlardan gecmissin meslekte sikintimi oluyor iyi gecmissin mulakatlardan saglik raporundan

Ersin mulakatlardan gecmissin meslekte sikintimi oluyor iyi gecmissin mulakatlardan saglik raporundan

mülakattan 5 metreden belli olmadığı için geçtim o dönemde de rahat dolaşabiliyodum kısa kollu elbiseyle ama mesleğe başladıktan sonrası sıkıntı olmaya başladı benim açımdan meslekte bi sıkıntısı yok ama sürekli kafam takılıyo biri gördüğü zaman falan rahatsız oluyorum ve sorulan soruları cevaplamaktan bıktım inşallah yaptıracam bu ameliyatı

Yok saglik raporunda sikinti yaratiyolarda 5 metre olayi olsa da olmasa da psikiyatrik acidan kollara bakiyorlar ondan sordum bende girdim polislige elenmistimde ersin sen iyi gecmissin bence sen hangi ilden gideceksin ameliyata

ya ben üye olmak yorum yazmak ıcın baya bı ugrastım.Anca uye olabıldım bayadır takıp edıyorum .dıkısler alınınca rahatşlayabılecek mıyım?

cengiz beye bakarken buraya denk geldim yorumların birçoğunu okudum üye oldum bende ameliyat olmak istiyorum ama çekincelerim var nasıl geçti ameliyatınız sanıyorsam 1 sene olmuş ameliyattan sonraki izleriniz ne durumda rahatsız eden izler mi ??

arkadasım senin baya bir yorumlarını okudum izlerin normalleştimi sonuç nasıl bende ameliyat olmak istiyorum fakat araştırıyorum daha hangisinin olacağına karar veremedim. sen baya önce karar vermişssin izlerin belli oluyor mu?

arkadaşlar sizleri böyle okudukça çok hoşuma gidiyor bende ameliyat olmak istiyorum ve daha hangi yöntemle olacağıma karar veremedim aslında herşeyi çok açık bir şekilde açıklamışsınız ama tabiki herkesin olduğu gibi benimde acabalarım var fakat hiç düşünmeden cengiz beye git diyende bir yanım var . benim tek düşüncem ameliyat sonrası iz ve onu nasıl aşabilirim ne yapmam gerekir sizce araştırmadan gitmek mi yoksa direk cengiz beyin yanına mı gitmek ??

Ersin kaç yillik polissin sen kararini Verdinmi kesin ameliyat için hep eşimin içinde kalmis polislik lanet izlerden dolayı elenmiş senin olmana baya bir sasirdi gerçekten allah yolunu bahtini acil etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…