Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canm haklisin.kredi cekip yptricamdevlet hastanelerinde bu ameliyatı nasıl yaparlar , doktor , bu ameliyatı jilet izi değilde , bir yanık izi kapatma oprasyonu gibi rapor ederse yapar heralde, çünkü jilet izi keyfi bi iş olduğu için sgk karşılamaz gibi , nasıl estetik ameliyatı karşılamıyorsa , zaruri olan ameliyatları karşılıyor,
-ben bunu devlet hastanesindeki doktora sordum , ben cengiz beye ameliyat olmadan önce , tedavisi yok dediler.
-ameliyat olduktan sonra , krem yazdırmak için gittiğimde , bizde yapabilirdik dedi.
-malum kurban bayramını yeni atlattık , televizyonda seyretmişssindir acemi kasapları, örneklendirme pek uygun olmadı ama , cengiz bey bu işin profosörü olmuş , amerikada dergilerde yaptığı iş kanıtlanmış ,yayınlanmış .
-şahsen ben , devlet hastanelerinde yapsalar bile yaptırmazdım , cengiz beye yaptırırdım.
-ama devlet hastanelerindede , kitabına uydurup yapabilirler , adamını bulmak lazım, tercih sizin ....
-bence en iyisi bulunduğun yerdeki plastik cerraha git , durumu anlat bu ameliyatı yapabilirmisiniz de , aklında soru işareti kalmasın , en aydınlatıcı cevabı o verecektir.
devlet hastanelerinde bu ameliyatı nasıl yaparlar , doktor , bu ameliyatı jilet izi değilde , bir yanık izi kapatma oprasyonu gibi rapor ederse yapar heralde, çünkü jilet izi keyfi bi iş olduğu için sgk karşılamaz gibi , nasıl estetik ameliyatı karşılamıyorsa , zaruri olan ameliyatları karşılıyor,
-ben bunu devlet hastanesindeki doktora sordum , ben cengiz beye ameliyat olmadan önce , tedavisi yok dediler.
-ameliyat olduktan sonra , krem yazdırmak için gittiğimde , bizde yapabilirdik dedi.
-malum kurban bayramını yeni atlattık , televizyonda seyretmişssindir acemi kasapları, örneklendirme pek uygun olmadı ama , cengiz bey bu işin profosörü olmuş , amerikada dergilerde yaptığı iş kanıtlanmış ,yayınlanmış .
-şahsen ben , devlet hastanelerinde yapsalar bile yaptırmazdım , cengiz beye yaptırırdım.
-ama devlet hastanelerindede , kitabına uydurup yapabilirler , adamını bulmak lazım, tercih sizin ....
-bence en iyisi bulunduğun yerdeki plastik cerraha git , durumu anlat bu ameliyatı yapabilirmisiniz de , aklında soru işareti kalmasın , en aydınlatıcı cevabı o verecektir.
Ewt haklisin sende.keske daha ucuz olsaydu iste ne biliyim yaptigima daha cok pisman oldum.devlet hastanelerinde yapılsaydı kimse milyar paralar döküp türlü yollardan geçip sıkıntılar çekip yaptırmazdı bu işi. ben ameliyattan önce üniversite hastanesine gittim insanın yüzüne bakmıyolar, devlet hastanesine gittim şimdiki psikolojin iyiyse sorun yok uzun kol giy gitsin dedi doktor. jilet izi giderme yöntemlerini genelde sgk karşılamıyor. 2008 yılında sadece dermabrazyon için üniversite hastanesinde 1000 lira fiyat vermişlerdi. diyeceğim şudur; burada onlarca ameliyat olmuş arkadaş var, türlü türlü iz giderme ameliyatı var. aralarında en memnun olan ve sonucu diğerlerine göre daha kabul edilebilir olan yöntem dermabrazyon + greft yöntemidir. cengiz beyi bu yüzden tercih ediyor herkes. bu izlerden gerçekten kurtulmak istiyorsan bazı şeylerden ödün vereceksin. para psikolojimizden daha değerli değil. burada bu ameliyatı yaptıran herkes bunu düşünüyor. ve sana 4000 fiyat verilmiş, ben 6000 e yaptırdım ve 13000 lira fiyat verilen bile var.
arjadaslar.dun icin ameliat oldum.sadece kolumu ve bacagimdan alicagi yeri uyusturup 1 saat icinde bitti.1 gun hastanede kaldim.suan oteldeyum.ama surec uzun dedi doktor.1 yil korumak gerek dedi.hayirlisi olur insaallah
arjadaslar.dun icin ameliat oldum.sadece kolumu ve bacagimdan alicagi yeri uyusturup 1 saat icinde bitti.1 gun hastanede kaldim.suan oteldeyum.ama surec uzun dedi doktor.1 yil korumak gerek dedi.hayirlisi olur insaallah
büşra benim ve thebestin izlerinden yola çıkarak cevap veriyorum ama kesinikle kıyaslama yapmıyorum;arada ne kadar çok fark var değil mi? onun ameliyatının ve benim ameliyatımın 2. aydaki fotoğraflarına bakarsan sorunun cevabını kendinde bulabilirsin. sonuç bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor. bizim burada sana cevap vermemiz ezber olur. herkeste ameliyat farklı sonuçlar veriyor, herşeyi göze almak gerekiyor. ben şahsen şöyle düşünüyorum; bu izleri kendim yaptım sonucuna katlandım ameliyatı da kendim olmak istedim ve her türlü sonuca hazırım, iyi de olsa kötü de olsa hepsi benim kararımdı. bu şekilde düşününce rahatlıyorum. ama inanıyorum ki sonuç iyi olacak. sende öyle düşün yani eşin öyle düşünürse ameliyat olur zaten. burada kati bir cevap vermek yalnış olur. kararı veren kişinin kendisi olursa herşeyi göze alır. kafa yormaya gerek yok.