Popüler Konu Jilet izi giderme

thebest merhaba bacağının son durumu nedir acaba.ataç bölümüne resim koymam mümkünmü

Sagol canm haklisin.kredi cekip yptricam

Ewt haklisin sende.keske daha ucuz olsaydu iste ne biliyim yaptigima daha cok pisman oldum.

arjadaslar.dun icin ameliat oldum.sadece kolumu ve bacagimdan alicagi yeri uyusturup 1 saat icinde bitti.1 gun hastanede kaldim.suan oteldeyum.ama surec uzun dedi doktor.1 yil korumak gerek dedi.hayirlisi olur insaallah

Geçmiş olsun canim kurtuldun hayirlisuyla senin kaç cmlik alandaydi izlerin kurtulduğunda sevindim

arjadaslar.dun icin ameliat oldum.sadece kolumu ve bacagimdan alicagi yeri uyusturup 1 saat icinde bitti.1 gun hastanede kaldim.suan oteldeyum.ama surec uzun dedi doktor.1 yil korumak gerek dedi.hayirlisi olur insaallah

geçmiş olsun , alçı bandajın çıktıktan sonra , çok rahatlıcaksın, 1 senelik süre tam iyileşme için , 6 ay sonra insan içine çıkılır hale geliniyor bence.kolunun iyileştiğini gördükçe bak nasıl mutlu olacaksın. ben telefonun flaşıyla saatlerce incelediğimi bilirim :)

en zor kısmı atlattın denebilir :) sevindim senin adına,çok çok geçmiş olsun. hayırlısı inşallah.

Bilge maşallah kalbin izler hariç diğerleri gözükmüyor bile arkadaşlar izler ince ve hafif biliyorsunuz sizce ameliyat dahaki iyi sonuç verir yoksa yeni oluşan iz daha mi belli olur yanik izi gibi diyoruz ya gerçekten yanik izi gibi mi yoksa başka bir izni doğal duruyor mu arkadaslar

büşra benim ve thebestin izlerinden yola çıkarak cevap veriyorum ama kesinikle kıyaslama yapmıyorum;arada ne kadar çok fark var değil mi? onun ameliyatının ve benim ameliyatımın 2. aydaki fotoğraflarına bakarsan sorunun cevabını kendinde bulabilirsin. sonuç bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor. bizim burada sana cevap vermemiz ezber olur. herkeste ameliyat farklı sonuçlar veriyor, herşeyi göze almak gerekiyor. ben şahsen şöyle düşünüyorum; bu izleri kendim yaptım sonucuna katlandım ameliyatı da kendim olmak istedim ve her türlü sonuca hazırım, iyi de olsa kötü de olsa hepsi benim kararımdı. bu şekilde düşününce rahatlıyorum. ama inanıyorum ki sonuç iyi olacak. sende öyle düşün yani eşin öyle düşünürse ameliyat olur zaten. burada kati bir cevap vermek yalnış olur. kararı veren kişinin kendisi olursa herşeyi göze alır. kafa yormaya gerek yok.

Bilge bence sninki dorope diye bir arkadaş var onun ki gibi olacak bu iste beni düşündürüyor nasil olcagini bilmemekte kotu neden dersen esiminki az sadece fazla isikta güneş tam karsidan gelince 6 tane iz kabarik gözüküyor ve alt tarafta esimi rahatsız ediyor diğer turlu de cesaret edemiyor ne olursa olsun demekte bana çok mantikli gelmiyor acikcasi sonuçta kendisi yapti benim sordugum yükseklik farki ve kabariklik düz olmasi amacimiz bunun cevabini almak istiyorum

Birde aldigi deri kalinligi inceliği izlerin kalin ve inceliğine gore değişiyor mu yoksa herkese yapistirdigi derinin kalinligi ayni mi

0.2 - 0.3 mm kalınlığında oluyor, üst deriye dermabrazyon uygulanıyor izlerin kalınlığı inceliği farketmez yani. sadece kalın izleri dermabrazyondan sonra kesip çıkarıp sütur atıyor bende olduğu gibi, bunların görünümünün iyileşmesi daha fazla zaman alıyor. yani deri kalınlığı farketmiyor çok fazla.

Sayfa 229 bak orda resim var the best yorum yapmis sence bu yeni oluşan iz ilerki zamanda canini sikar mi bilge mantikli ameliyat mantikli fakat yeni oluşacak izi önceden kestirmek mümkün değil bu kotu birde şuanda önceden kolumuz yara olurdu kabuk baglardi o şekilde dimi küçük izlerin belli değil herhalde bilge dimi

sende bi sıkıntı yok bilge , rahat ol. olay ne biliomusun ?
- bi iyileşme noktası var , yani en azami iyileşme , biri o mesafeyi 6 ayda kateder , bir digeri 8-9 ayda kateder.
- senin 2 aylık görünümün , benim 15 günlük görünümümdü , ilk 15 . günde dokunmaya korkuyodum.
-bişey dikkatimi çekti , sanırım sen bandajı dirseğinide içine alacak şekilde çok uzun kesmişssin . seninde benim ki gibi dirseğe yakın bölgede ameliyatın sınırı var , kolu 90 dercelik açı yaptığında , bandajda kolun tamamında olduğundan ,kolu oynattıkca, deriyide hareketlendirdiğinden , dirsege yakın alanda hafif morluk var gibi gördüm , belki yanılıyorumdur.
-sen nasıl yaptın diye sorarsan ;
-ben bandajı tam dirsekte bitirdim , gün içerisindeki hareketlerden kayma yapmasın diye , bandajı dirsek bölgesine hem içten hem dıştan yapışdırım , yani sabitledim.
-bandajıda artık bırakmayı düşünüyorum, bugun tam 5.5 ay oldu. kısmetse haftaya istanbula gidiyorum bi daha görsün cengiz bey de.bakalım ne diyecek
çünkü cengiz bey bana 1 yıl takacaksın bandajı demişdi.
- renk farkı , en çok citte belli oluyor, senin şu anda renk farkın çok , bu zamanla azalacak , sabah kalktığında koluna bak , kızarıklığın en aza indiği an o zamandır , çünkü uyurken kan dolaşımı yavaşlıyor , sabahda azalıyor renk farkı .
-bide kullandığın bandajın markasını yazarmısın , cildinde çok derin kanallar açmış gibi geldi bana .
bana lagrostip al demişdi.
lagrostip çok kaliteli bir bandaj hem çok sıkıyor hemde çok iz yapmıyor, gerçi kolunun çapına göre vermişdir bandajı.
bide bandajları yıkayıp kullanıyorsan , farkındaysan yıkandıktan sonra çekiyor bandaj, daha çok sıkılaşıyor.
-eger derinin altında , yüzeye çıkamayan , kıl varsa , onlarda sivilce görünümünde oluyor ,cengiz bey onları çıkartınca düzeliyor biliyosunki ,
-ayrıca diyelim ki yükseklik farkı var ( çok sorulan soru olduğu için ) öyle kremler varki sürdüğü yeri eritiyor .angel de vardı , yükseklik farkı eritti iğneyle , yanlış hatırlamıyorsam.
-sonuç olarak herkesin kendi takdiri kendi kararı , sonuçlar ortada .
-biz belki iyininde iyisini beklerken , öbür tarafta bi başkası insan içine çıkamıyorum , ütü basmayı düşünüyorum diye yazmış .
yorum size kalmış.

The best çok güzel yaziyorsun benim dediğim olay dogallik ve alttan izlerin belli olup olmaması ve ayrıca Esim bugün dediği süreç beni korkutuyor diyor su anda iyisini mutlusun senden cesaret aliyoruz inşallah kararini verir kurtulur ne diyim Yoruldum

thebest;

izlerim üst kolda ve ön kolda olduğu için ve 2 kat bandaj kullandığım için alttaki yani 1. kattaki bandajlar iki parça, üst koldaki pazının üzerinde kalıyor. ön koldaki dirsekten başlıyor bileğin 3-4 parmak yukarısında bitiyor. 2. kat bandajı tüm kola takıyorum kayma yapmasın diye. 2 katıda tüm kola takınca dirseğimi çok kasıyor, parçalı takınca da arada kalan bandajsız alan ağrıyor. bu şekilde rahat ediyorum.

dirseğe yakın alanda morluk var evet, derin bir iz çıkarılmıştı onun morluğu halen geçmedi. ben bant kullanamıyorum allerji yapıyor bütün bantlar, takınca kaşıntı yapıyor.

renk farkı çok ama geçeceğini biliyorum, cengiz bey kızarıklığın ve morlukların en az 6 ayda geçeceğini söyledi ve en az 6 ay bandaj kullanacaksın dedi. sabahları gerçekten tamam düzeliyor artık diyebilecek kadar az oluyor kızarıklık ama bandajı çıkardıktan birkaç dk sonra tekrar kızarıyor.

bende lastogrip aldım doktor bey başka bandaj olmayacak dedi zaten herkese bu bandajı öneriyor en iyisi olduğu için. derin kanallar açmasının sebebi 2 kat bandaj kullanıyor olmamdan kaynaklanıyor ve ben gün içinde hiç çıkarmıyorum bandajı sadece krem sürerken ve kurumasını beklerken 15 dk falan açık kalıyor toplamda günde 1 saat falan bandajsız kalıyor.

bence benim kolumda yükseklik farkı yok sadece deriye yapışan yerlerde yani yamanın etrafındaki yerlerde deri katlantıları var onun için de krem kullanıyorum azalıyor. angel eritti iğneyle derken hangi iğneden bahsettiğini merak ettim.

bişey dikkatini çektimi bilmiyorum ama söylemeliyim morluk var dediğin yerin alt kısmına doğru yatay kısımda bir çıkurluk var ben burayı kapı koluna çarptım ve sonrasında çukurluk oluştu. orada bir morluk olduğu doğrudur.

benim kolumdaki kıllar çoğunlukla çıktı, sivilceleri kendim açtım doktor beyin söyledikleriyle hareket ederek tabiki.

söylediğim gibi her türlü oluşacak sonuca hazırladım kendimi, şimdilik gidişat yavaş olsada 3-4 yıl sonra baktığımda ameliyat izinin geçmiş olacağını düşünüyorum. 2 ayda sonuç beklemek hata olur. her günüme şükrediyorum, iyileştiğini gördükçe mutlu oluyorum, çünkü izler varken düşünmediğim şey kalmadı, ütü basmayı da düşündüm hatta düşünmekten ileri gittiğim anlar bile oldu ama can kıymetli. burada söyleyemeceğim şeyler bile denedim ben. belki çok büyük takıntılar yaptım ama yaşadım ben bunları. bu düşüncelerden kurtulmak bile nedir ancak biz anlarız birbirimizi.

benim kolumda artık jilet izi yok, ameliyat oldum ve ameliyat izinin geçmesi için uğraşıyorum bekliyorum. evladım büyüyünce cevaplayamayacağım izler taşımıyorum artık bedenimde. bu bile nasıl bir mutluluktur...

büşra;

ameliyat sonrasında oluşan iz jilet izleri kadar canımı sıkmayacak bundan eminim. izler alttan belli olursa üzülürüm tabiki ama geçecek inanıyorum. küçük izler yok büşra, onlar yama yapılan deriyle bütünleşince kapandı artık, büyük izlerde de dikiş atıldığı için morlukları var ama geçecek.

her ameliyat bir risktir, eksisini artısını tartıp öyle değerlendirmek lazım. öyle bir yerdeyiz ki büşra sen eşim yeni oluşacak olan izden korkuyor diyorsun ben ise jilet izlerinden kurtuldum ya iz neye benzerse benzesin diyorum. olaya nereden bakıldığına bağlı. ben ameliyattan önce oluşacak izi hiç düşünmedim. hayatını ne derece etkilediğine bağlıdır bu düşünce.

Bilge yeni oluşacak özden korkusu yok sadece yeni oluşacak izlerin altından o izlerin belli olması korkusu ve yeni oluşan izi siz kendiniz görüyorsunuz cengiz hoca alttan hic iz belli olmaz yada nazi izler alttan belli olur dedimi boyle bir soru sordunuz mu ben senin şuanda bile psikolojinin duzeldiginin farkindayim hic Lisa kollu giymedim diyorsun eminim şuanda evin içinde bile giyebiliyorsun dur esinle aranizdaki fark resmi üni giyiyor ve yazlik kiyafet var bundan dolayı yeni oluşacak izden ve alttan belli olursa yeni bir iz ve alttan jilet izleri o zaman mahvolurum düşüncesi var çoğunuz alttan izler belli değil diyorsunuz mesela cengiz hoca fotolarda hep beyaz İsik altındaki fotolar güneş isiginda nazil durduğu ve los bir isikta izler kabarik duruyor bu izin nazil durduğu İsik arkadan geldiğinde nazil durduğu canli görmek istiyor fakat kimse görüşmek istemiyor yanlid anlasilmasin art niyetin yok amacimiz canli görmek the beste rica etmiştim ama sicak bakmadi kendine gore vardır bir düşüncesi bize çok yardimci oldu sağolsun fakat canli bir kere gorsek kesin kararini verecek bu lanet izler bende değil fakat emin olun eşimin muysuzlugundan bende gibi yasiyorym evlendiğinden beri evlendiğinden beri bu izlerle yasiyoruz evdebu izler kkonuşuluyor 10 gün üst üste mutlu olduğunu göremedim her yaz geldiğinde ayni sikinti beni sizden başka anlayan olacagini dA düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…