Yama ameliytini cengiz beyden baska yapan yokmu.devleylt hastanesi falan?? 4 milyar vermek istemiyorum
devlet hastanelerinde bu ameliyatı nasıl yaparlar , doktor , bu ameliyatı jilet izi değilde , bir yanık izi kapatma oprasyonu gibi rapor ederse yapar heralde, çünkü jilet izi keyfi bi iş olduğu için sgk karşılamaz gibi , nasıl
estetik ameliyatı karşılamıyorsa , zaruri olan ameliyatları karşılıyor,
-ben bunu devlet hastanesindeki doktora sordum , ben cengiz beye ameliyat olmadan önce , tedavisi yok dediler.
-ameliyat olduktan sonra , krem yazdırmak için gittiğimde , bizde yapabilirdik dedi.
-malum kurban bayramını yeni atlattık , televizyonda seyretmişssindir acemi kasapları, örneklendirme pek uygun olmadı ama , cengiz bey bu işin profosörü olmuş , amerikada dergilerde yaptığı iş kanıtlanmış ,yayınlanmış .
-şahsen ben , devlet hastanelerinde yapsalar bile yaptırmazdım , cengiz beye yaptırırdım.
-ama devlet hastanelerindede , kitabına uydurup yapabilirler , adamını bulmak lazım, tercih sizin ....
-bence en iyisi bulunduğun yerdeki plastik cerraha git , durumu anlat bu ameliyatı yapabilirmisiniz de , aklında soru işareti kalmasın , en aydınlatıcı cevabı o verecektir.