Popüler Konu Jilet izi giderme

angelmask senin izlerin nasıl , umarım sende memnunsundur . sana mailden son halini atacaktım mailimin şifresini unuttum giremiyorum :) . yeni mail açtım ordada arkadaş listem tamtakır . mailden foto ya zoom yapılıyor , forumda yapılmıyor.
angelmaskın dediği gibi kişiden kişiye değişiyor iyileşme süreci.açık tenlilerde iyileşme daha hızlı oluyor sanki.
atalarımızı ne demiş ; komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.
banada angelmaskın ameliyatı daha başarılı geliyordu .

arkadaşımsın zaten bakabilirsin , hepsi 15-20 gün arayla aşama aşama atıldı , son resimden sonra 20-25 gün geçti ,son halini atamadım, şu anda hiç belli değil, birleşim yerleri tamamen kayboldu.

bu arada , bu ameliyatı olmama karar vermemde farkında olmadan yaptıkları paylaşımlarla yardımcı olan cry ve angelmaska çok teşekkür ediyorum.

inşallah cnm tek dileğim o artık bu lanet izlerden kurtulmak istiyorum.istanbuldayım evim yakın neyseki,bide bu bacaktaki iz nasıl olucak tamamen geçmiycek heralde azda olsa iz kalıcak dimi? bide aklıma takılan güneşlendiğimiz zaman ne olucak deride kararma oluyomu acaba?

Ben gecen hafta lokal ameliyat oldum, hic agrim olmadi, guneste yanmaktada hic bir sikinti olmaz cunku izin ustu bacaktan alinan deriyle kaplaniyor acik bir yer kalmiyor, bacaktada kalsa bile cok az kalir, istanbulda olman cok buyuk avantaj ben ist disindan geldim hastane civari otel bulamadim,.ayrica sehir disindan gelecek arkadaslar ameliyata karar verdiklerinde kesinlikle hastaneye yurume mesafesinde ya da yakininda otel bulsunlar ben hastane civarindaki otelleri ameliyattan 15 gun once aradim ama yer yoktu o yuzden en az 1 ay oncesinden rezarvasyon yaptirsinlar birde refakatci olsun yanlarinda

ben de ameliyat olmayı düsünüyorum cengiz beye. ailemi bir türlü ikna edemiyorum. hep korkuyorlar, iz kalacak diyorlar, ne gerek var bacağında iz yapmaya diyorlar. ama tabi onlar zorluk yasamıyor, biz yasıyoruz, is ve okul hayatında yasadığımız zorlukları, denize giderken akrabalarımız yanımızdaysa tırım tırım kol saklamaları biz yasıyoruz. o yüzden kimse bizi anlayamaz, anlamalarını beklemiyorum ama onları ikna etmem şart, o yüzden onlara ozellikle de anneme fotoğraf göstermeye calisiyorum , hani aradan 1 yıl geçince veya 2 yıl geçince bacaktaki iz kayboluyor, kaybolmaya yüz tutuyor, belki de 5-6 senede tamamen geçecek diyeceğim. o yüzden arkadaslar, ekleme talebimi kabul ederseniz cok sevinirim.

the best seni ekleyebilir miyim müsade edersen

benimki çok yavaş ilerliyor deri kalın olduğu için ama ben memnunum..sana son yolladığım resimden daha da iyi durumda şu an çok şükür

Eki Görüntüle 208776 arkadaşlar buda benim eşimin kolundaki izler tek iz mi mantıklı yoksa cengiz açıkelin yaptığımı

Konuyu baştan sona okuyorum. Akşam akşam gülme geldi bana. :) :) Yani milletin sorun ettiği şeye bakınca, bir de kendi halime bakınca, damalı eşşeğe döneceğim aklıma geldikçe, hem de 4 ayrı yerden... Koca koca parça yamalarla...

Ahhh keşke ama keşke şekildeki izler bende olsa idi...

Eger bu izler bende olsaydı, bir kere dermabrazyon yaptırırdım, güzelce güneşten korurdum, 1 sene içinde bayağı azalırdı, sonra contr.. kullanırdım, sonra da silikon sheet, sonra da paso jilet yapardım ki kıllarım çoğalsın diye , emin olun en ufak biçimde belli olmazdı.

Keşke herkesin izleri bu kadar basit olsa..

izlerin azlığı tabiki iyi ama , parelel parelel beyaz çizgiler , toplumun psikopat damgası vurması için yeterli .izin az olması anlamını yitirmesi demek değil , sadece az izi olan ehlileştirilebilir , az psikopat , çok izi olan karındeşen jack gibi bişii oluo , toplum açısından.
bu kadar çaba zaten, izlerin anlam ve önemini yitirmesi için değilmi ?

The best cok haklisin bu izler az ya da cok o damgayi vuruyor insana onyargili yaklasiyorlar insanlara, ayrica bacakta iz kalirmi diye soran arkadaslarimiz var kolumdaki izler yeterki gecsin iki bacagimda da kalsin umrumda degil. Senin kolunda masallah cok iyi durumda dahada iyi olur insallah

bacakta iz kalıyomuş hiç umrum değil , ben kısa kolluyu giyeyimde , ayrıca izde kalmıyo , çocukken ben çok yaramazdım her gün düşer dizlerim bacaklarım yüzülürdü ,deri kopar dı , şimdi izmi var sanki , yıllar aldı götürdü. velevki iz kaldı çokda umurum değil, kısa kollu giyeyimde .

The best bu lastogrip bandaj kaca maloldu hem kol hem bacak icin

ben ankaradan getirttim bandajı , 6 metre kol için 4 metre bacak için sanırım toplamda yanlış hatırlamıyorsam 80-100 civarı bişey yollamışdım ama çok kaliteli , bacak için olanı iki kere ancak kullandım takamadım çünkü. keşke kol için 8 metre alssaymışssım 1 sene tam yetecekmiş ,gerçi yıkanınca tekrar kullanılıyor ama ben hep kısa kesmişim yıkanınca çekti. tam kapatmıyo ameliyat alanını bazıları.bide yapışkan bandıda bandajı aldığın yerden yani doktorun söylediği medikalden al, ucuz yapışkanlar bandaja yapışmıyo tene yapışıo , çıkarırken acı verio.

The best artık kısa kollu giyiyormusun kollarını rahat rahat sıyırabiliyormusun dısarda olmazsa bile evin icinde rahat rahat giyebiliyormusun birde gunes arkadan degince izler ayri ayri duruyor ya suanda o izli alan nasil duruyor yapiskan bant derken the best onu anlamadim

The best yapiskan bandaj derken neyi kastettin tubular bandaj harici baska bir sey demi yapistiriyoruz kola

Bandaj sıyrılıp cikmasin diye bandaji sabitlemek amacli yarisi bandaja yarisi. Kola yapistirmak icin yara bantları nin yapışkanlı gibi kol değil de daha cok ayak icin gerekli ben kola kullanmadim koldan siyrilmiyor bacaktan siyrilabiliuor

nakledilen deri 0.2 mm ya , ne kadar olduğunu biliyormusunuz.
bugun telefonun ekranına şeffaf ekran koruyucu yapıştırdım , kabına baktım 0.2 mm yazıyo, şöyle bi inceledim defter yaprağından kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…