- 5 Mayıs 2013
- 173
- 13
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun..bilgeflin öncelikle şunu söyleyim..bu ameliyattan alınan sonuç kişiden kişiye değişiyor..thebestin izleri 1 ayda düzelir senin 3 ayda..yani herkesin izi aynı zamanda ve aynı oranda düzelmez kişinin yapısıyla alakalı..bu arada thebestin ameliyatı benim bu zamana kadar gördüğüm en başarılı operasyon..onunki kadar iyisini hiç görmedim gerçekten..o yüzden biraz sabırlı olmalısın henüz o kadar yeniki daha 1.5 ay olmuş..merak etme çok güzel olacak ama sadece biraz sabır etmen gerekiyor..
thebest merhaba sana arkadaşlık istediği göndermiştim kabul edresen resimlerine bakmak istiyorum.3 hafta sonra bende ameliyat olucam senin sonuçların bana cesaret verir çok endişeleniyorum. bu kadar eziyete değicekmi acaba
Eziyet degil canim mutluluga acilan bir kapi olacak daha ameliyattan kolun sargili cikip odana alininca iste bu kurtuldum artik diyceksin. Gecmis aklina gelicek ama gecmisten hic bir iz kalmayacak. Hic korkma canim icini ferah tut korkulacak bir ameliyat degil agrin falan olmayacak sadece bacaginda alinan yerde hafif bir yanma olacak. İstanbul disindanmi geleceksin
angelmask senin izlerin nasıl , umarım sende memnunsundur . sana mailden son halini atacaktım mailimin şifresini unuttum giremiyorum :) . yeni mail açtım ordada arkadaş listem tamtakır . mailden foto ya zoom yapılıyor , forumda yapılmıyor.
angelmaskın dediği gibi kişiden kişiye değişiyor iyileşme süreci.açık tenlilerde iyileşme daha hızlı oluyor sanki.
atalarımızı ne demiş ; komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.
banada angelmaskın ameliyatı daha başarılı geliyordu .
Eki Görüntüle 208776 arkadaşlar buda benim eşimin kolundaki izler tek iz mi mantıklı yoksa cengiz açıkelin yaptığımı
Konuyu baştan sona okuyorum. Akşam akşam gülme geldi bana. :) :) Yani milletin sorun ettiği şeye bakınca, bir de kendi halime bakınca, damalı eşşeğe döneceğim aklıma geldikçe, hem de 4 ayrı yerden... Koca koca parça yamalarla...
Ahhh keşke ama keşke şekildeki izler bende olsa idi...
Eger bu izler bende olsaydı, bir kere dermabrazyon yaptırırdım, güzelce güneşten korurdum, 1 sene içinde bayağı azalırdı, sonra contr.. kullanırdım, sonra da silikon sheet, sonra da paso jilet yapardım ki kıllarım çoğalsın diye , emin olun en ufak biçimde belli olmazdı.
Keşke herkesin izleri bu kadar basit olsa..
The best cok haklisin bu izler az ya da cok o damgayi vuruyor insana onyargili yaklasiyorlar insanlara, ayrica bacakta iz kalirmi diye soran arkadaslarimiz var kolumdaki izler yeterki gecsin iki bacagimda da kalsin umrumda degil. Senin kolunda masallah cok iyi durumda dahada iyi olur insallah
The best bu lastogrip bandaj kaca maloldu hem kol hem bacak icin