- 10 Şubat 2012
- 95
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 5 gun işe gittim.
The best 5 gün işe gittim derken, beşinci gün mü işe gittin ? Ameliyattan kaç gün sonra kollarını oynatabildin. Bir de ameliyattan çıktın diyelim aradan 2-3 gün geçti, ağrı sızı oluyor mu? Kolların ve bacağın sızlıyor mu? Ben de sorular sordum ama ne yapayım, bilgiye muhtacım.
Cengiz beye ameliyat olan tüm arkadaşlara soruyorum. Ameliyattan çıkınca yatarken ne giydiniz? Sıfır kol mu giymem gerek yoksa uzun kollu bol bişey giyebilir miyim? Kollar sargılı iken çok tombullaşıyor mu? Bu alçı dediğiniz olaydan ötürü hiç bişey giyilemez mi yoksa? Normal bir pijama giyebilir miyim, yoksa yarasa kol bir şeyler mi giymeliyim yoksa sadece atlet mi?
Ben bazen kendi kendime düşünüyorum. Hani diyorlarya bize neden yaptın bu jilet izlerini diye, benim de onlara diyesim geliyor, sen neden yapmadın ? Gerçekten. Bir insan neden kendini kesmez? Veya bir insan çok çok bunaldığında ne yapar, nasıl rahatlar? Ben öyle rahatlamıştım. Belki doğru bir yöntem değildi ama beni rahatlatmıştı. Ve binlerce, milyonlarca hatta milyarlarca kadın benim kadar acı çekmeden büyümüş ki kendine zarar vermemiş, demek ki onlar çok mutlularmış. Ben niye bu kadar mutsuzdum peki ? Benim günahım neydi?
The best 5 gün işe gittim derken, beşinci gün mü işe gittin ? Ameliyattan kaç gün sonra kollarını oynatabildin. Bir de ameliyattan çıktın diyelim aradan 2-3 gün geçti, ağrı sızı oluyor mu? Kolların ve bacağın sızlıyor mu? Ben de sorular sordum ama ne yapayım, bilgiye muhtacım.
Cengiz beye ameliyat olan tüm arkadaşlara soruyorum. Ameliyattan çıkınca yatarken ne giydiniz? Sıfır kol mu giymem gerek yoksa uzun kollu bol bişey giyebilir miyim? Kollar sargılı iken çok tombullaşıyor mu? Bu alçı dediğiniz olaydan ötürü hiç bişey giyilemez mi yoksa? Normal bir pijama giyebilir miyim, yoksa yarasa kol bir şeyler mi giymeliyim yoksa sadece atlet mi?
Ben bazen kendi kendime düşünüyorum. Hani diyorlarya bize neden yaptın bu jilet izlerini diye, benim de onlara diyesim geliyor, sen neden yapmadın ? Gerçekten. Bir insan neden kendini kesmez? Veya bir insan çok çok bunaldığında ne yapar, nasıl rahatlar? Ben öyle rahatlamıştım. Belki doğru bir yöntem değildi ama beni rahatlatmıştı. Ve binlerce, milyonlarca hatta milyarlarca kadın benim kadar acı çekmeden büyümüş ki kendine zarar vermemiş, demek ki onlar çok mutlularmış. Ben niye bu kadar mutsuzdum peki ? Benim günahım neydi?
Fotolari koyarsan yarfimci olur herkesArkadalar herkese meraba.uzun zamandir herkeskn her yazdigini okudum once dilek avsara ameliyat olmaya karar verdim ama burda cengiz beye ameliyat olanlari gorunce kararsiz kaliyorum.dilek avsar iki bin tl istiyo cengiz bey bes bin tl dilel avsar tek czgi ameliyati yapicak kolumdada alti tane cizik var lutfeb yardm
Ah yeni uyeyim keske koyabilsem bilmiyorum.nasil koyulur.uzunluklari iki cm uc tanesi belirgn dgerleri silik.tek cizgi ameliyati olursam ckmu blli olur diye kararsizimFotolari koyarsan yarfimci olur herkes
Arkadalar herkese meraba.uzun zamandir herkeskn her yazdigini okudum once dilek avsara ameliyat olmaya karar verdim ama burda cengiz beye ameliyat olanlari gorunce kararsiz kaliyorum.dilek avsar iki bin tl istiyo cengiz bey bes bin tl dilel avsar tek czgi ameliyati yapicak kolumdada alti tane cizik var lutfeb yardm
Once kendinizi bicaklayin, jiletleyin...ana babanizi uzun, sonrada evlenecekken pacalariniz tutussun millet gorecek diye.once psikiyatriye gidin hepiniz.yarin cocuklariniz olacak.nasil bir ana olacaksiniz? Nasil bir es olacaginizi sormuyorum bile.millet nasil bakacak
İs yuzune..dert ettigi seye bak. Tabiki psikopat diye bakacaklar.ne bekliyordunuzki? Millet 3 kurusla okuyup iyi ve sevgi dolu olabiliyorken, siz simariklarinizin cezasini cekin.anne ve babalariniz icin uzuluyorum sadece.