Once kendinizi bicaklayin, jiletleyin...ana babanizi uzun, sonrada evlenecekken pacalariniz tutussun millet gorecek diye.once psikiyatriye gidin hepiniz.yarin cocuklariniz olacak.nasil bir ana olacaksiniz? Nasil bir es olacaginizi sormuyorum bile.millet nasil bakacak
İs yuzune..dert ettigi seye bak. Tabiki psikopat diye bakacaklar.ne bekliyordunuzki? Millet 3 kurusla okuyup iyi ve sevgi dolu olabiliyorken, siz simariklarinizin cezasini cekin.anne ve babalariniz icin uzuluyorum sadece.
Ameliyat düşünmüyorum çünkü kesikler toplu şekilde durmadığı için kalacak ameliyat izi bile çok kötü gözükecek. Benim için çare yok gibi kızlar.
evet 13000tl 2 kolumda bir bacağımda var ve çok geniş bir bölge yama alınan yerde önemli sonuçta kendini yenilicek ama renk değişikliği olucaktır illaki sonuçta tatili var yazı var bilmiyorum pişman olmaktan korkuyorum gerçekten sonuçta vucudumun hem yama alınan hemde yama yapılan bir çok yerinde iz olucak karar verenleri ve memnun olanları gerçekten kutluyorum keşke başka bir çözümü olsa malesef yok. şimdilik tca peeling , dermaroller ve ice terapiyi araştırıyorum onlarla başlicam sanırım sölediğim gibi ameliyat konu olunca karar vermek güç..
Merhabalar :) Ben bu forum sayesinde Cengiz Bey'in yönteminden haberdar oldum ve ameliyat olmaya karar verdim. İstanbul'da olmadığım için Cengiz Bey'le yüz yüze görüşemedim ama mail attım konuştuk ve ikna oldum. Kısmet olursa eylülün ikinci haftası gibi ameliyat olacağım. Buradaki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Kendiniz kurtulup diğer insanları umursamamazlık yapmadınız ve ben de bu izlerden sizin sayenizde kurtulacağım inşallah. Daha 2,5 ay var ama ameliyattan sonra inşallah bende fotoğraflarımı gönderirim ve bu derdi çeken insanlara fikir verebilirim.
Sana tek bir tavsiyem var. 2-3 gününü ver ve bu başlığı baştan sona kadar oku. Ondan sonra zaten neden TCA Peeling, dermaroller veya ice therapy yapmaman gerektiğini kendin anlayacaksın. Onlarla başlıycam diye bişey yok. Çünkü onlar çare değil. Dediğim gibi kendin oku, ben tüm başlığı okudum. Yazdıklarının hiç biri çare değilmiş onu anladım. Ve giden binlerce para.. Ve zaman.. Ve emek...
Avsar estetik cengiz beyin yaptigi ameliyati yapmiyomu acaba.aciya mecburum katlanmaya artik kurtulayimda acisini dusunmuyorum biletek çizgi ameliyatı çok acılıymış haberin olsun. bu forumda o operasyonu yaptıran bir sürü kişi var ve hepsi de çok acı çekti. ayrıca ilerde açılma yapıyor o iz. iyi düşün ona göre ol. olmazsa para biriktir cengiz beye ol. senin tercihin.
Bir hafta once avsar estetigi aradm sekreter bna 1500 tl fiyat verdi en faxla 2 bin dedi.alti tane yanyana izim var uc tanesi belirgin.sence tek iz ameliyati cokmu agir bende dikkatli bakicagimi dusunuyorum.acaba senin kolunun fotografi varmi cok merak ediyorum kusura bakma insallah istedigimz sonuclari aliriz.cenviz bey benden 4 bin istedi sen olsan yerimde napardinben 2010 yılında 3.500 vermiştim,bu fiyatıda dilek hnm.kabul etmemişti zaten,
eşi yakup bey tamam olur olur demişti,adam acımıştı resmen halime,dilek hnm.daha fazla istiyodu,
aradan 3 yıl geçti,okadar para dilek avşara vereceğinize gidin cengiz beye derim.ben çok hatalar yaptım,birsürü dr.dan kazık yedim,ben yandım sizler bari yanmayın arkadaşlar....
Büşra-44 arkadaşım msjını aldım. Msj sayım 50 olmadığı için yazamadım.Benim ön kolda.Tek iz olmuştum daha önce fakat genişleme oldu. 5 bin dedi. Belki gidince pazarlık yaparım😝 inşallah ameliyat iyi geçer.. Bana gönderdiği fotolar gerçekten muhteşemdi. on numara iş çıkarmış Allah razı olsun ondan.Herkesin duasını bekliyorum. Allah bu dertten ve başka dertlerden muzdarip tüm kardeşlerimin imdadına yetişsin. Sıkıntısını çok çektim, insanlardan bunu gizlemek, gördüklerinde açıklama yapmak, yalan söylemek...yazları bana eziyet dert oldu. Saçma gelebilir ama yazları telefonumdan hava durumuna baktığımda yağışlı kapalı olursa benden mutlusu yoktu;yazdan,güneşten sıcaktan nefret eder oldum.Hepimiz çok pişmanız hepimizde diyoruz keşke geriye o ana bir dönebilsek, önümüze trilyonları dökseler yaparmıydık bu hatayı.bu konuda çok araştırma yaptım, arkadaşların tecrübelerini okudum: Arkadaşlar bu izlerin geçmesi için sonuç; ne tek iz ameliyatı, ne laser ne kryoterapi ne de dövme.Sakın arkadaşlar paranızı bu paragöz insanlara kaptırmayın. Hem canınıza hem paranıza yazık.Önceden Cengiz beyin yöntemini bilseydim tek iz olmadan ona ameliyat olurdum.Bu izlerin geçmesi için Cengiz beyin yönteminden başka bir yöntemi ne gördüm ne duydum. Ameliyattan sonra tecrübelerimi paylaşırım
Pinkpanter arkadasim Tek iz ameliyati olmustum fakat hic memnun kalmadim cunku izler daginikti cikarilan alan buyuktu dogal olarak deri gerilme yapti tabi ameliyat yapan hoca bastan dedi acilabilirde garanti veremem dedi ve de aylar gectikce acilma yapti. Ayrica 8 sene once 1500 tl vermistim😪 Bana kalirsa maddi durumunuz iyi olmayabilir yama ameliyati disinda tek iz ameliyati ya da baska tedavi paranizi sokaga atmayin. Cengiz beyin yontemi Allahin bir mucizesi helal olsun adama. The bestin kolunu gordum muhtesem massallah. Birde su var tek izde genisleyebilir yamada genisleme yapmaz. Tek izde ameliyat izi kalir, yama da kalsa kalsa yama yerlerinde silik bir yanik izi ya kalir ya kalmaz. Yamada alttaki izler yok olur. Kisacasi bacakta varsin biraz az kalsin kolda bu izlerin olmasindan iyidir, kolunuzda iz az olsun cok olsun yama hepsini kapatiyor
Iste benim izlerim dagonik degil sol alt kolumun ustunde yanyana uc tanesi belirgin
Bence tek iz ameliyatıda mantikli belli olurmu olur amac belli olmamasi degil zaten izlwrin anlaminin degismesi cengiz acukelinki daga mantikli ama ondada okunan yorumlari deri yamasi genellikle yapildiktan sonra kuru oldugu deri kendi kendine terleme yapmadigi wger okursaniz deri yamasi diye anlarsiniz
Bir hafta once avsar estetigi aradm sekreter bna 1500 tl fiyat verdi en faxla 2 bin dedi.alti tane yanyana izim var uc tanesi belirgin.sence tek iz ameliyati cokmu agir bende dikkatli bakicagimi dusunuyorum.acaba senin kolunun fotografi varmi cok merak ediyorum kusura bakma insallah istedigimz sonuclari aliriz.cenviz bey benden 4 bin istedi sen olsan yerimde napardin
sakın dilek avşara olma,kocaman bir dikiş izi kalıyor,DR iz belli bile olmuyor diyor ama yalan soluyolar belli oluyor,fiyatıda düşürmüşler demekki,artık herkez cengiz beye ameliyat oluyor,az daha para biriktir sabırlı ol ve cengiz beye ameliyat ol... ben çok pişmanım başkası bu pişmanlığı yaşamasın..