Popüler Konu Jilet izi giderme

The best arkadasim ameliyattan 1 hafta sonra kolunu kullandinmi yani elini yumruk yaptinmi kolunu duz olarak aciyormuydun

Ben 5 gun işe gittim.

The best 5 gün işe gittim derken, beşinci gün mü işe gittin ? Ameliyattan kaç gün sonra kollarını oynatabildin. Bir de ameliyattan çıktın diyelim aradan 2-3 gün geçti, ağrı sızı oluyor mu? Kolların ve bacağın sızlıyor mu? Ben de sorular sordum ama ne yapayım, bilgiye muhtacım.

Cengiz beye ameliyat olan tüm arkadaşlara soruyorum. Ameliyattan çıkınca yatarken ne giydiniz? Sıfır kol mu giymem gerek yoksa uzun kollu bol bişey giyebilir miyim? Kollar sargılı iken çok tombullaşıyor mu? Bu alçı dediğiniz olaydan ötürü hiç bişey giyilemez mi yoksa? Normal bir pijama giyebilir miyim, yoksa yarasa kol bir şeyler mi giymeliyim yoksa sadece atlet mi?

Ben bazen kendi kendime düşünüyorum. Hani diyorlarya bize neden yaptın bu jilet izlerini diye, benim de onlara diyesim geliyor, sen neden yapmadın ? Gerçekten. Bir insan neden kendini kesmez? Veya bir insan çok çok bunaldığında ne yapar, nasıl rahatlar? Ben öyle rahatlamıştım. Belki doğru bir yöntem değildi ama beni rahatlatmıştı. Ve binlerce, milyonlarca hatta milyarlarca kadın benim kadar acı çekmeden büyümüş ki kendine zarar vermemiş, demek ki onlar çok mutlularmış. Ben niye bu kadar mutsuzdum peki ? Benim günahım neydi?

Arkadaslar cengiz beyin gonderdigi fotolarda izler azda olsa alttan belli gibi acaba diger izlere bakip yaniliyormuyum sanki 1.5 yil sonraki ameliyattaki izler bile alttan belli gibi yaniliyormuyum yoksa goz yanilmasimi yasiyorum

bak aşama aşama anlatayım tekrardan;
cuma sabah uçağa bindim , öğlen hastanede idim . akşam 6:30 da ameliyat oldum, 1 gece hastanede yattım , cumartesi , pazar , pazartesi 3 gecede otelde kaldım . 4. gün alçımı aldı doktor pansuman yaptı yolladı. 5. gün evde idim . 6. gün araba kullandım , araba kullanmış olmam heralde ne derece kolumu kullandığım açısından fikir verir.
ilk 3 günkü alçı biraz kalın oluyor , geniş kollu olması lazım.5. gün alçı çıkınca pansuman sargısı ince onda sorum yok yani.
ayrıca geçmişi yargılama boşver , şöyle düşün kötününde kötüsü var, cinnet geçirip evini yakanlar , hiç görmüyomusun tv de üstüne benzini döküyo çakıyo çakmağı adam. yada çıkmış elektirik direenin tepesine , yırtmış atleti matleti , karımı getirin yoksa atlıcam diyo, yani biz onlardan dahamı manyağız, bi cahillikdir etmişiz işde.zaten içimizde yaptığımız olayı besleyecek psikopat duygular olsa tedavisini aramayız.
mutluluk meselesine gelince , herkes kendi derdini daha büyük sayar , şair ne demiş senin derdin dertmiki benim derdim yanında . iki kolu iki bacağı olmadan yaşayan insanlar var onları düşün.
sadece bazılarımız daha mücadeleci kolay pes etmiyoruz , ufak defek şeyler mutluluğuuza taş koyamıyor.

niye böyle söyledim ; bunlar ufak şeyler , öyle çok derd edilecek şeyler değil , hele senin gibi bunu neden yaptım diye kendini yargılama. ben kendimi hiç yargılamadım , ben dertetn kederdende yapmadım kafam iyiydi , yapmışım. sarhoşun mektubu okunurmu , okunmaz ! sarhoşken işlenen suçlara devlet bile yarı ceza veriyo.
şimdi diyorum hangi akla hizmet yapmışız , gerçi cahillikde var , aslında üniversitedeki adam ne kadar cahildir tartışılır ama , insan bi an gözünü kör ediyo yapıo işde.köyde dana güdüpte kolunu kesene hiç rastlamadım.hep okumuş insanlar yapıyo.
şimdi diyeceksinki kendi ameliyat oldu kurtuldu , böyle ferah fersah yazıyo , meydanıda boş buldu , işkembey-i kübradan sallıyo.
hayatta en sevmediğim şey birinin bana nasihat etmesi ,onun için sakın yanlış anlama ,sadece kafana takmaman için sanal terapi yapıyorum :)))
sonuçta derd varsa dermanıda var.
köyde dağda yaşayan bi adamın bi tane eşşeği varmış , dağdan yiyip gölden de suyunu içiyomuş , hiç dert yok sıkıntı yok , elektrik parası yok , telefon parası yok, yok oğlu yok ama mutsuzmuzmuş , can sıkıntısından eşşe dövmüş bigün ,naapsın yapacak iş yok ,sabah bi kalkmış ahırda eşşek yok,dayak yiyen eşşek kaçmış .bi üzülmüş bi üzülmüş , nerdeyse verem olacakmış.
sonra dağda gezerken gezerken bi anırma sesi duymuş, sese doğru gitmiş bakmışki kendi garagaçanı , sarılmış öpmüş nasıl sevinmiş , mutluluğu tarif edilemez.
eşşe kaybedipte üzülmeseydi , o mutluluğu o sevinci yaşayamayacaktı , adamın hayatı montonluktan kurtulmuş.

bizim olayda aynı işde kesdik yıllarca üzüldük , sıkıntı çekdik , şimdide ameliyat olup seviniyoruz.

,

ağrı sızı olayı kolda hiç olmuyor , sadece bacakta , 3-5 gün ara ara çok hafif, can yakmayacak derecede sızlama , oda çok rahatsız etmiyor ,5.-6. gün oda geçiyor.

Arkadalar herkese meraba.uzun zamandir herkeskn her yazdigini okudum once dilek avsara ameliyat olmaya karar verdim ama burda cengiz beye ameliyat olanlari gorunce kararsiz kaliyorum.dilek avsar iki bin tl istiyo cengiz bey bes bin tl dilel avsar tek czgi ameliyati yapicak kolumdada alti tane cizik var lutfeb yardm

merhaba arkadaşlar ben merak ettiğim soruyu cengiz beye sordum ücrete hepsi dahilmiş 10 aralık gidiyorum aslında benı bıraksan yarın gidiceğimde malum işyeri izinleri ama seviniyorum kurtulacağım kolumu göstere göstere konusacam milletle :))))
Allah ım ,inşallah hepsi geçer ben yama izinden geçtim alttan o iz belli olmasın yeter

Bencede alttan izler belli olmasín bende baska birsiy istemiyorum sanki bazi ameliyatlarda alttan izler belli gibi duruyor yada goz yanilmasi yasiyorum

Fotolari koyarsan yarfimci olur herkes

Ben 5sene once esimi yakup avsara goturdum esiminkini yapmadi gerek yok dedi yazik dedi ve hala karasiz kaliyor ne yapsam diye boyle yasiyim diyor sonra rahatsiz oluyor falan filan sonra cengiz acikel bilmiyor bilmiyor bilmiyor

Ama cengiz acikel daha iyi bence benim kolmda olsa cengiz acikele yaptirirdim

tek çizgi ameliyatı çok acılıymış haberin olsun. bu forumda o operasyonu yaptıran bir sürü kişi var ve hepsi de çok acı çekti. ayrıca ilerde açılma yapıyor o iz. iyi düşün ona göre ol. olmazsa para biriktir cengiz beye ol. senin tercihin.

Yoruma gel :))
Kendinizi jiletleyin, ana babanızı üzün demişsin, nerden biliyorsun ana babanın çocuğunu üzmesi sonucunda çocuğun kendisini jiletlemediğini? Bir de cry demiş ki sen hiç bir izi olmayan insanları mükemmel mi sanıyorsun. Evet çok doğru . Nice acımasız insanlar tanıdım , asla kendilerine zarar vermemişlerdi, kollarında bir tane iz yoktu ama sürekli karşısındakileri kırıyorlardı, aşağılıyorlardı. Acımasız, merhametsiz, düşüncesiz insanlardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…