Popüler Konu Jilet izi giderme

Büşra-44 arkadaşım msjını aldım. Msj sayım 50 olmadığı için yazamadım.Benim ön kolda.Tek iz olmuştum daha önce fakat genişleme oldu. 5 bin dedi. Belki gidince pazarlık yaparım😝 inşallah ameliyat iyi geçer.. Bana gönderdiği fotolar gerçekten muhteşemdi. on numara iş çıkarmış Allah razı olsun ondan.Herkesin duasını bekliyorum. Allah bu dertten ve başka dertlerden muzdarip tüm kardeşlerimin imdadına yetişsin. Sıkıntısını çok çektim, insanlardan bunu gizlemek, gördüklerinde açıklama yapmak, yalan söylemek...yazları bana eziyet dert oldu. Saçma gelebilir ama yazları telefonumdan hava durumuna baktığımda yağışlı kapalı olursa benden mutlusu yoktu;yazdan,güneşten sıcaktan nefret eder oldum.Hepimiz çok pişmanız hepimizde diyoruz keşke geriye o ana bir dönebilsek, önümüze trilyonları dökseler yaparmıydık bu hatayı.bu konuda çok araştırma yaptım, arkadaşların tecrübelerini okudum: Arkadaşlar bu izlerin geçmesi için sonuç; ne tek iz ameliyatı, ne laser ne kryoterapi ne de dövme.Sakın arkadaşlar paranızı bu paragöz insanlara kaptırmayın. Hem canınıza hem paranıza yazık.Önceden Cengiz beyin yöntemini bilseydim tek iz olmadan ona ameliyat olurdum.Bu izlerin geçmesi için Cengiz beyin yönteminden başka bir yöntemi ne gördüm ne duydum. Ameliyattan sonra tecrübelerimi paylaşırım

sweet gitiinmi muayeneye var mı gelişme

gittim cnm görüştüm.6 bin istiyo çok kararsızım psikolojik olarak ne durumda olurum bilemiyorum korkuyorum açıkçası.bacaktanda deri alınıcak sonuçta ben olayın o tarafına takıldım birazda.ama cesaretimi toplayabilirsem ekim ortası gibi ameliyat olmayı düşünüyorum cnm.

bacak iyileşiyor sweet . Onu kafana takma. Benim bacagımda silik bir iz kaldı. Bir kaç seneye gecer sanırım.

ameliyat olanlara hayırlı olsun diyorum çok sewindim adınıza..olmayanlarada bir an önce kurtulmalarını diliyorum hayırlısıyla

Melekcim selam mesaj attım sana az önce:) Nasıl durumlar?kol bacak nasıl?

bacak iyileşiyor sweet . Onu kafana takma. Benim bacagımda silik bir iz kaldı. Bir kaç seneye gecer sanırım.

elftt profilinde resimlerin varmı bacak veya kolunu görsem.cengiz bey biçok fotoğraf gösterdi ama genelde erkek hastalardı,kıllar yara izini kapatmıştı.bayanlarda nasıl bi hal alıyo merak ediyorum.

bu kolumun 2 aylık hali . Şimdi neredeyse bir bucuk yıl olucak. Makinem bozuldugu ıcın cekemıyorum malesef. Çekince şimdiki halini de koyarım.

bu kolumun 2 aylık hali . Şimdi neredeyse bir bucuk yıl olucak. Makinem bozuldugu ıcın cekemıyorum malesef. Çekince şimdiki halini de koyarım.

tmm cnm çok teşekkür ederim.son halinide bekliyorum.bende seneye gelinlik giyicem inşallah bir senede düzelir benimde kolum..

arkadaşlar ben okudum okuduuuumm okudum ama kafam okudukça karıştı olan sayfada olan resimlerde insanı bi gaza getiriyo bi vazgeçiriyo :) napacağımı şaşırdım :)

Eki Görüntüle 787124

Arkadaşlar günaydın

ben kolumun resmini cengiz beye atmıştım bana fiyat verdı bir arkadasta okumuştum öbür kolumuda yaptıracağım dıye bilekten dirseğe bir bölüm dirsekten omuza bir bölüm bunun hepsını yapacaktır dımı ameliyat olmaya gittiğimde. aklıma takıldı yapmışken hepsını yapıverse :) acaba tekrar mail mi atsam saçmamı olur

birde ameliyata giden arkadaşlar bacaktan alacağı yer tam olarak neresı ve kalan iz ne kadarlık biyeri kapsıyor ben bayramdan sonra yolcuyum gidiyorum inşallah aklıma takılan sorulardı bunlar

birde hastanenın karsısında otel var demiştiniz nasıl güvenilir güzel mı ben yalnız gelicem birde kaç gece kaldınız maksımum otelde veya ıstanbuldan ayrılmamak adına

tesekkurler

Son düzenleyen: Moderatör:
arzuercan üst koldaki izlerin çok değil ama geniş bir alanda doktor beyle tekrar görüş istersen üst kolda fiyata dahilmi diye. benim de üst kolda vardı ama küçük bir alanda.

bacaktan parça alınan yer uyluğun ön yüzü, dizinin üstünden başlıyor yani ama yukarıda kalıyor iz. benim 10-15 cm kadar. kolundaki izlerin yerine göre değişir yani parça alınacak alan.

otel iyiymiş benim eşim kalmaya gitmişti ama fiyatı biraz pahalı olduğu için başka bir yere gitti.

ben 1 gece hastanede kaldım ertesi gün yola çıktık, kendi arabamız olduğu için rahat geldim kolum ve bacağım yukarıdaydı. eğer uçak yada otobüsle dönmeyi planlıyorsan doktor bey birkaç gece istanbulda kalmanı isteyebilir.

Allah yardımcın olsun, karar vermişsin ya herşey su gibi akıp geçer inan bana. benim 5 gün sonra 1 ay olacak ameliyat olalı. kızarıklığı geçmesini bekliyorum. şimdi bile eski halinden iyidir.

Tekrar mail atsan saçma olmaz , çünkü bu senin sağlığın , ayrıca cengiz beye 100 defa sor hepsindede cevap yazar ,a ydınlatır . ben bi soruyu unutup 2 defa sordum yine cevapladı , onun için kafana takılanları sor.
bacaktan alınan yer neresi demişssin , elini pantolonunun sol cebine sok , işte tam orası .
hastanenin karşısında bi otel var asya otel, hastaneye 100 metre kadar , tahminim 3 veya 4 yıldızlı , eğer 5 yıldızlı otel ararsanız ataşehire inmeniz lazım ama , o otelde işinizi görür diye düşünüyorum.alakart restoranı , açık hava cafesi felan var , odada tüm uydu yayınları var, bellboyada bi 20 bahşiş at , kolunun altına 10 tane yastık getirsin.
ben cuma günü sabah istanbula indim , öğleden önce otele rezervasyon yaptım. öğleden sonra ameliyat oldum , otelde 3 gün kaldım, 4. gün akşamı uçağa bindim , döndüm.
ameliyat olalı bugün tam 4 ay 6 gün oldu , bana göre kolum tamamen iyileşti. doktoruma mail attım, ben iyileştim kremi bandajı bıraksam diye , 2 ay daha tak ondan sonra karar verelim dedi , tam iyileşssin dedi.
otele giderken acıbademden geliyorum deyip kart götürürsen , baya bi indirim yapıyorlar anlaşmaları varmış.
ayrıca acıbademden , benim gibi çok hasta geldiğinden , hasta olayına alışıklar , asönsöre binerken felan yardımcı olmaya çalışıyorlar.
cengiz beye sen yinede sor , tahminimce tek kol olduğu için hepsini bi seferde yapacaktır. izlerin bana çok dağınık gelmedi , hepsi bi sırada , sana şimdiden geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim arkadaşlar

son soru ücreti hastaneden kredi kartıyla tek çekim yapacağım dua edıyorum :26:banka bize bir opsıyon tanıyım tek çekimi bölermi taksitlendırme yaparmı böyle ödeme yapan varmıydı aranızda

sana fikir vermesi açısından , 10 dakka evvel bi resim attım o resim ameliyattan tam 4 ay 6 gün sonra çekilmiş foto ,yani bugün .
ücreti ilk katta muhasebe bölümü var oraya gidiyorsunuz . orada adını yanlış hatırlamıyorsam kenan beydi galiba , nakitmi kredi kartımı diye soruyor. yani kart çekimi var.sonra verdiğiniz para karşılığında faturanızıda veriyor , onunla beraber bi hemşire sizi testler için doktor doktor dolaştırıyor . sonrasında ameliyathane ye , benim ameliyatımda sanırım bi 7-8 kişi vardı.ilgi üst düzeyde. ve sabaha kadar 1 hemşire 1 hastabakıcı sabaha kadar sizle ilgeliniyor.sabah da taburcu ediyorlar , hastanede kalma teklifinde bulunmayın ben bulundum , red cevabı aldım .1 geceden fazla yatırmıyorlar.
banka takside böler , çünkü bana akşama kadar bankalardan mesaj geliyor siz alışverişiniz yapın biz bölelim 48 ay 60 ay felan diye , sanırım sadece akaryakıtı bölmüyorlar , onuda müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…