Eki Görüntüle 787124
Arkadaşlar günaydın
ben kolumun resmini cengiz beye atmıştım bana fiyat verdı bir arkadasta okumuştum öbür kolumuda yaptıracağım dıye bilekten dirseğe bir bölüm dirsekten omuza bir bölüm bunun hepsını yapacaktır dımı ameliyat olmaya gittiğimde. aklıma takıldı yapmışken hepsını yapıverse :) acaba tekrar mail mi atsam saçmamı olur
birde ameliyata giden arkadaşlar bacaktan alacağı yer tam olarak neresı ve kalan iz ne kadarlık biyeri kapsıyor ben bayramdan sonra yolcuyum gidiyorum inşallah aklıma takılan sorulardı bunlar
birde hastanenın karsısında otel var demiştiniz nasıl güvenilir güzel mı ben yalnız gelicem birde kaç gece kaldınız maksımum otelde veya ıstanbuldan ayrılmamak adına
tesekkurler
Tekrar mail atsan saçma olmaz , çünkü bu senin sağlığın , ayrıca cengiz beye 100 defa sor hepsindede cevap yazar ,a ydınlatır . ben bi soruyu unutup 2 defa sordum yine cevapladı , onun için kafana takılanları sor.
bacaktan alınan yer neresi demişssin , elini pantolonunun sol cebine sok , işte tam orası .
hastanenin karşısında bi otel var asya otel, hastaneye 100 metre kadar , tahminim 3 veya 4 yıldızlı , eğer 5 yıldızlı otel ararsanız ataşehire inmeniz lazım ama , o otelde işinizi görür diye düşünüyorum.alakart restoranı , açık hava cafesi felan var , odada tüm uydu yayınları var, bellboyada bi 20 bahşiş at , kolunun altına 10 tane yastık getirsin.
ben cuma günü sabah istanbula indim , öğleden önce otele rezervasyon yaptım. öğleden sonra ameliyat oldum , otelde 3 gün kaldım, 4. gün akşamı uçağa bindim , döndüm.
ameliyat olalı bugün tam 4 ay 6 gün oldu , bana göre kolum tamamen iyileşti. doktoruma mail attım, ben iyileştim kremi bandajı bıraksam diye , 2 ay daha tak ondan sonra karar verelim dedi , tam iyileşssin dedi.
otele giderken acıbademden geliyorum deyip kart götürürsen , baya bi indirim yapıyorlar anlaşmaları varmış.
ayrıca acıbademden , benim gibi çok hasta geldiğinden , hasta olayına alışıklar , asönsöre binerken felan yardımcı olmaya çalışıyorlar.
cengiz beye sen yinede sor , tahminimce tek kol olduğu için hepsini bi seferde yapacaktır. izlerin bana çok dağınık gelmedi , hepsi bi sırada , sana şimdiden geçmiş olsun.