Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
thebest maşallah kolun çok iyi olmuş, yeniden doğmuşsun bence. darısı başıma.
Arkadaşlar bende gecen hafta ameliyat oldum cok basarılı gecti, bu durumdan müzdarip olan herkese tavsiye ediyorum
The best arkadaşım teşekkür ederim. Sen nasıl oldun kaç ay oldu. Birde bı kaç sorum olcak, koldaki dikişler alındı, sargım değişti, hoca tubüler bandaj kesip taktı, fakat bandaj çok sıkıyor bandajın izi gazlı bez dışındaki yerde fitil şeklinde iz bırakıyor bilege doğruda hafif şişlik oldu normalmi. 2) haftaya sargılarımı kendim açıcagım, kremi sürdükten sonra üzerine sadece bu elastiki bandajı takıcaz değilmi bandajın altına başka birşey gazlı bez koymuyacağız. 3) bu bandajı en az 6 ay takılcak dedi hocam, hiç çıkarmıyoruz değilmi 24 saat takılı kalacak, elastiği geçmedikten sonra 4) bacak icin bandaj kac ay takilacakti unuttum
Arkadaslar yakın zamanda acıbadem hastanesinde Cengiz beye ameliyat olmus arkadaslardan maliyet hakkında bilgi almak istiyorum. Benim simdiye kadar aldığım bilgiler. Muayene : 330 TL , ameliyat : ???? TL
Bundan sonraki aşamalarda da paralar verildigine şahit oldum. Her pansumanda para alıyorlarmış. Kaçar lira verdiniz, pansumana kaç kere gittiniz ? Lütfen geçmişte de olsa ameliyat olanlar bilgi yazsınlar . Ayrıca her ilacı paranızla mı aldınız, Cengiz bey SGK'ya bağlı olaraktan ilaç yazabiliyor mu? (Acıbademin sgk ile anlasması yok) Yoksa contractubex'i veya diger ilacları falan hep cepten 65 TL ödeyerek mi alacağız ?
Çok teşekkür ederim.
Arkadaslar yakın zamanda acıbadem hastanesinde Cengiz beye ameliyat olmus arkadaslardan maliyet hakkında bilgi almak istiyorum. Benim simdiye kadar aldığım bilgiler. Muayene : 330 TL , ameliyat : ???? TL
Bundan sonraki aşamalarda da paralar verildigine şahit oldum. Her pansumanda para alıyorlarmış. Kaçar lira verdiniz, pansumana kaç kere gittiniz ? Lütfen geçmişte de olsa ameliyat olanlar bilgi yazsınlar . Ayrıca her ilacı paranızla mı aldınız, Cengiz bey SGK'ya bağlı olaraktan ilaç yazabiliyor mu? (Acıbademin sgk ile anlasması yok) Yoksa contractubex'i veya diger ilacları falan hep cepten 65 TL ödeyerek mi alacağız ?
Çok teşekkür ederim.