Popüler Konu Jilet izi giderme

Arkadaşlar bende gecen hafta ameliyat oldum cok basarılı gecti, bu durumdan müzdarip olan herkese tavsiye ediyorum

The best arkadaşım teşekkür ederim. Sen nasıl oldun kaç ay oldu. Birde bı kaç sorum olcak, koldaki dikişler alındı, sargım değişti, hoca tubüler bandaj kesip taktı, fakat bandaj çok sıkıyor bandajın izi gazlı bez dışındaki yerde fitil şeklinde iz bırakıyor bilege doğruda hafif şişlik oldu normalmi. 2) haftaya sargılarımı kendim açıcagım, kremi sürdükten sonra üzerine sadece bu elastiki bandajı takıcaz değilmi bandajın altına başka birşey gazlı bez koymuyacağız. 3) bu bandajı en az 6 ay takılcak dedi hocam, hiç çıkarmıyoruz değilmi 24 saat takılı kalacak, elastiği geçmedikten sonra 4) bacak icin bandaj kac ay takilacakti unuttum😝😝

-şu an kolum çok iyi durumda
-bandaj benimde çok sıkmıştı , deri kola tam yapışması için gerekli , doktorun onu ölçmüşde vermişdir ama , extra bi durum olduysa aç bi telefon sor.beni 4,5 ay oldu hala fitil şeklinde izler kalıyor, bandajı çıkardıktan bir kaç dakika sonra geçiyor.
- bende sargılarımı kendim açışdım , istanbul dışında olduğum için, yapışkan bantları asetonla gevşetip cımbızla almışdım.
-kremi sürdükten sonra sadece bandaj takıyorsun , gazlı bezle işin yok , orada açık bi yara yokki.
-bandajı banada en az 6 ay dedi ama , sen beni örnek alma , ben ilk aydan sonra geceleri yatarken takmadım sadece gündüzleri takdım.
-bandajları yıkayıp , tekrar kullanabilirsin , yıkanınca elastikiyeti aratacaktır.
-bacak içinde bandaj 6 aya ama , ben 15 gün takdım ondan sonra takamadım, bide benim bacak çok çabuk iyileşdi ( sen beni örnek alma )
-kıllar deri yamasını delmeye çalışrken tatlı tatlı kaşıntı olabilir.
-ilk 20 gün iyi koru kolunu , sonuçta 20 güne kadar anca tam yapışıyor.şu anda benim öteki koldan farkı yok ( sağlamlık bakımındanda )
-ben 20 gün sonra çok hafif bastırmadan şampuanla yıkamaya başladım. 1 ay sonra yeni kremi sürmeden önce eski kurumuş kremi yıkadıktan sonra uygulamaya çalışdım.
-sonuçta ben tam anlamıyla bakım yapamadım , yapsaydım daha kısa zamanda iyileşeceğine eminim, sigara içme dedi , hiç kesmedim.
-ama sakın alkol alma , alkol alınca kan dolaşımı hızlandığından , ameliyatlı bölge tam iyileşmediği için sıkıntı yaratabilir.
SONUÇ : işin zor kısmını atlatmışssın , bana göre en zor kısmı ameliyattan sonra kolu 4-5 gün kalp sevyesinde tutmaktı , bundan sonrası çok kolay , kremlerini sür, iyleşdiğini seyret.

şimdi hatırladım , ,lk 2.5- 3 ay geceli gündüzlü takdım .sonrasında sadece gündüzleri takdım.kolunuda mekanik dış travmalardan koru ( çarpma , düşme vs . gibi)

Sargıları actı ve zımbaları çıkardı, pansuman yapıp kapattı sonra odasında bandajı kesip taktı sargının üstüne. Bende bandaj sıkınca bide fitil şeklinde oturunca koluma biraz tedirgin oldum açıkçası. Birde sargıyla bilek arasında hafif şişlik oldu deride buda normaldir herhalde. Dr dediğini harfiyen yaptım kolumu indirmedim hiç sürekli yattım el parmaklarımı bile oynatmamata çalıştım, parmaklarımı oynatmadığımdan sertleşmiş😝 birde dr bey ayak bandajını sargı çıktıktan sonra gündüz takabilir gece yatarken çıkarabilirsin dedi. Yanlış bir şey yapmayalımda😃

Malesef bende sigarayı bırakamadım ama eskisine nazaran azalttım önceden 1 paket içiyordum ameliyattan sonra yarım pakete düştü çoğunuda yarıda atıyordum,alkol kullanmıyorum inşallah güzel olucak sonuçlar arkadaşım

Arkadaslar yakın zamanda acıbadem hastanesinde Cengiz beye ameliyat olmus arkadaslardan maliyet hakkında bilgi almak istiyorum. Benim simdiye kadar aldığım bilgiler. Muayene : 330 TL , ameliyat : ???? TL

Bundan sonraki aşamalarda da paralar verildigine şahit oldum. Her pansumanda para alıyorlarmış. Kaçar lira verdiniz, pansumana kaç kere gittiniz ? Lütfen geçmişte de olsa ameliyat olanlar bilgi yazsınlar . Ayrıca her ilacı paranızla mı aldınız, Cengiz bey SGK'ya bağlı olaraktan ilaç yazabiliyor mu? (Acıbademin sgk ile anlasması yok) Yoksa contractubex'i veya diger ilacları falan hep cepten 65 TL ödeyerek mi alacağız ?

Çok teşekkür ederim.

ben muayeneyede , pansumanada para vermedim. kremide dvlet hastanesi yazıyor.15 tl ye düşüyor ben göz muayenesine gitmişken bide kolu göstereyim dedim , gitmişkende yazrmısınız dedim yazdılar. diğer ilaç dediğiniz zaten 15 gün kullanılan medicasol diye bi ilaç oda 5 liramı neydi sanırım.sonuçta kremleri acıbadem vermiyor paranla alacaksın.

pansumana 1 kere gittim , 1.5 ay sonra , danışmadan muayene ücreti dediler cengiz beye söledim , sen boşver onları sen atla gel , kontrole para almıcam dedi.ayrıca ameliyat parası , izin derinliği , alanı , kalın izlerin çıkarılıp tekara dikilmesi gibi işlemler varsa ona göre fiyat çıkartıyor , onun için herkesin fiyatı aynı değil , sen fotoğraf gönderip kendi fiyatını sorabilirsin.
çünkü çok derin izlere 0.3 mm yama yapıyor vs vs , ön tamponu hasarlı bi aracı kaportacıya götür bi de ön kaput tavan komple hasarlı arabayı götür kaportacıya , tamirat için ikisinede aynı fiyatımı verir sence.
forumun tamamını okuduysan 5000 ede ameliyat olan var 13000 lira istenen bi arkadaşımızda var.

thebest ameliyat yerinin kızarıklığı ne zaman normal deri rengine döndü. benim 1,5 ay oldu kırmızı hala. ve derinin altındaki izler belli oluyor hala, değişim ne zaman başlar sence?

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun..bilgeflin öncelikle şunu söyleyim..bu ameliyattan alınan sonuç kişiden kişiye değişiyor..thebestin izleri 1 ayda düzelir senin 3 ayda..yani herkesin izi aynı zamanda ve aynı oranda düzelmez kişinin yapısıyla alakalı..bu arada thebestin ameliyatı benim bu zamana kadar gördüğüm en başarılı operasyon..onunki kadar iyisini hiç görmedim gerçekten..o yüzden biraz sabırlı olmalısın henüz o kadar yeniki daha 1.5 ay olmuş..merak etme çok güzel olacak ama sadece biraz sabır etmen gerekiyor..

haklısın, doktor beyin gönderdiği fotoğraflarda bile bu kadar düzgün iyileşmiş olanı nadir. bende sabırsızlanıyorum thebest in fotoğraflarını görünce, napiiimm :)

Bencede the bestin ki super olmus angalmask zaten farklı oluyor herkesinki o yuzden insan kararsız kalıyor ne yapacagimisasirdım bir olacam ameliyat diyor yada baosver ya daha kotu olursa diyor doktorun gonderdigi bazi fotolar gercekten super bbazilari idare eder mesela doropeninki iyi ama the bestinki super angalmask senin birlesim yerleri artik belli oluyuormu birde alanim fazla diye korkuyor 7 cmlik alanda 6 iz kendine birsey yapmasindan korkuyorum hep kendini sorguluyor neden yaptim niye ben diye izler belli belirsiz ama rahatsiz oluyor ameliyat olupta mutlu olmayan yok fakat buda daha farkli bir bakis yeni olusan iz ne kadar uzaktan belli oluyor yakindan alttaki izler hicbir sekilde belli oluyor mu gunes isiginda yansimasi gibi bir suru dusuncesi var allahim varya bu izler neymis ya allahim yar ve yardimciniz olsun ameliyat olanlarada cok ama cok gecmis olsun allahim esimde ameliyat oldu kurtuldu artik rahat rahat kisa kollu giyiyor kafaya takmiyor diyecegim gunleri gormeyi nasip eylesin allahim

thebest merhaba sana arkadaşlık istediği göndermiştim kabul edresen resimlerine bakmak istiyorum.3 hafta sonra bende ameliyat olucam senin sonuçların bana cesaret verir çok endişeleniyorum. bu kadar eziyete değicekmi acaba

Eziyet degil canim mutluluga acilan bir kapi olacak daha ameliyattan kolun sargili cikip odana alininca iste bu kurtuldum artik diyceksin. Gecmis aklina gelicek ama gecmisten hic bir iz kalmayacak. Hic korkma canim icini ferah tut korkulacak bir ameliyat degil agrin falan olmayacak sadece bacaginda alinan yerde hafif bir yanma olacak. İstanbul disindanmi geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…