- 2 Haziran 2010
- 153
- 1
dermarollerla ilgili bizim için faydalı olacak bikaç resim arkadaşlar bence işe yarar gibi duruyo ben alcam walla :)
vallahi tarçıncım resimlere bakınca insan acaba diyor denenebilir bizde alabiliriz çünkü rakam çok değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dermarollerla ilgili bizim için faydalı olacak bikaç resim arkadaşlar bence işe yarar gibi duruyo ben alcam walla :)
vallahi tarçıncım resimlere bakınca insan acaba diyor denenebilir bizde alabiliriz çünkü rakam çok değil
ben alcam ya sonuçta seansı 200-300 lira olan lazerle vs para vermeyi zaten gözden çıkarmışız sonuçta 50-60 lık bişey. kolumda işe yaramazsa başka yerlerde kullanırım bacağımdaki izlere vs.. bu arada poppycim silikon tabaka işi nası gidiyo cindyrelin kremini kullanmayı bıraktı mı yoksa dewam ediyo mu ona da ?
cok özür dilerim mesajlar geldi hiç bakamadım şimdi gördüm çok utandım gerçekten çok özr dilerim 3.gün değil , ğer ben böyle bişey söylersem yalan söylemiş olurum :) üçüncü aşamaya geçtim her aşama kendi arasında 2 haftadan oluşuyor ilk halini naptıysam yüleyemedim görüntülenemiyor diyor , isteyen arkadaslarıma ilk halinide özelden mutlaka atmaya çalışırım ama genede önceki resimlerimden uzaktan olan bir resmimdeki kolumu kesip koyyorum uzaktan olmasna ragmen beliginligi görürsünüz tekrar çok özür dilerim mervecim sanada kaç kere attım cevap vermeyince bende merk ettim
nerdesin fıstıkk sen nerdesinn heeeaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 neyse hosgeldin fıstıgımmm....görmüşsündür bir cok arkadsımız varr ayn dertten olan...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bi arkadasımız senin kremden kardesine yaptırmıs iyi gelmemiş hatta kendi sivilce izlerine sürmüş onlara bile fayda etmemiş...buarada ne durumda senin tedavi canım benim.....bi msn e ekleyemedin kii rahatca görem kolcağızlarınıııkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
kızlar günaydın bu dediğiniz gibi kremle olacak iş değil zaten bir işe de yaramadı Cindyrel bizi boşuna umutlandırdı eğer öyle lazer veya ameliyat türü bir şey düşünürseniz birlikte araştıralım arzu'nunda dediği gibi hep beraber yaptırırız hem birbirimize destek olmuş oluruz hem de belki daha ekonomik olabilir
lüttfen boşuna umutlandırma gibi birşeyi yapacak kadar düşüncesiz biri değilim ben inanmıyor veya kandırıldgını düşünüyorsanda cm açarım veya önce sonraki resimlere bakabilirsin attım. sonuçta nolursa olsn bu deri ve ben senin kollarını neyle zarar verdiğini bilemem ben ve 3 tane arkadasımda bu krem faydalı oldu gerçkten yazdıgıma çok pişman oldum kimseyi umutlandırmak değildi niyetim öyle bir şey yaptıysamda özür dilerim özelden mesaj atarsanda kanıtlarım çok kırıldım
ben alcam ya sonuçta seansı 200-300 lira olan lazerle vs para vermeyi zaten gözden çıkarmışız sonuçta 50-60 lık bişey. kolumda işe yaramazsa başka yerlerde kullanırım bacağımdaki izlere vs.. bu arada poppycim silikon tabaka işi nası gidiyo cindyrelin kremini kullanmayı bıraktı mı yoksa dewam ediyo mu ona da ?
canım tabakaları kullanıyor ve kremede devam bu arada silikon tabakaları kullanmadan önce yumurta akıda sürüyoruz yumurta akı kuruyunca silikon tabakayı yapıştırıyoruz sanki biraz iyileşme var gibi ama daha erken konuşmak için bir iki hafta daha devam edelim belirgin bir farklılık oluşursa ozaman yorumlarımı paylaşacağım peki sen cindyrel'in kremini kullanıyor musun ? devam mı? kullanıyorsan bir farklılık gözlemledin mi?
tatlım onlar kırmızı değil güneş yüzünden kahverengileşmişti bu kolumdaki yeni değil yani 4 senelik falan..ama cilt farklı tabiki poppycim ben bu aralar hassasım bu konuda dahada hassasım bende özür dilerim:1hug:
dilek avşar var istanbulda o jilet izlerine kesin çözüm diyor , benimkiler derin ve dağınık bölgelerde oldugu için tedaviyi yapamam uzun sürer falan demişti sizde bir mail atıp konusun zaten kesiklerin resmini atıp maille o size olur veya olmaz diyor
cindyrel resimlerin varsa banada gönderirsen sevinirim canım
arkadaşlar merhaba
ben de yaklaşık 10 yıldır bu jilet izleriyle uğraşıyorum contractubex jel ve cica-care silikon tabaka kullandım ama pek bi sonuç alamayınca bıraktım iki seans dermaabrazyon tedavisi gördüm ama ona da devam edemedim izmirde gittiğim bi estetik cerrahı bu izleri yok etmenin mümkün olmadığını en fazla kimyasal peeling vb. ile hafifleyeceğini söyleyince de bütün ümitlerim boşa gitti ve uğraşmayı bıraktım ama bir kaç gün önce televizyonda Servet Terziler in prp yöntemiyle bu yaraları iyileştirdiğini iddia ettiği bi program izledim sitesine baktım ama net bi bilgi yok bu konuda bilgisi olan var mı acaba?