Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu tek ameliyat izi haline getirmeden mi bahsediyorsun bu yazıyı yazan arkadsla iletisim kurme gibi sansın olabilr mi tatlım kaydirigubbakcemile5
canım bende bu yazıyı bir forumdan aldım memnune .com ordada birçok insan var bu derde çözüm arayan ama mesaj atarım cevap gelirse iletişim kurmaya çalışırım birşey mi soracaksın
fıstıgım hani ben sey biliyorum ..bu tek iz haline geldikten sonra kişinin bünyesine göre iz genişliyormus büyüme falan yapabiliyormus...hani merak ettigim o ne derece memnun kalmıs yapan arkadas ve o tek izde cok cirkin duruyomudur acaba bilmiyorumkismile
mervecim sanırım bütün kolda olunca tek bir ameliyatla çıkaramıyorlar sibel diye mesaj atan kişinin anladığım kadarıyla bütün kolda var bilekten omuza kadar ayrıca dikilen ip çok önemliymiş okuduğum kadarıyla izler genişleyip açılmasın diye ayrıca özel bantlar varmış özel kremler ve silikon bantlarlada izi minumuma indiriyorlar zaten bir çok yöntem var ama en az dikkat çeken ve mantıklısı bu galiba lazer çok riskli sonuç vermeye bilir en azından bunda sonucun ne olacağı belli tabi ki bir doktor görüşü almak çok önemli
slm merve sanırım boydan boya dikim olcek sonumuz ama ben hücre spreyinide düşünmüştüm ne olcek bılemedimki ya ah bi istanbulda olsaydım((((((((
silikon tabakalarla ilgili bugün bi firmaya mail atıp sormuştum arkadaşlar.. cevaplarını aktarayımmmmmmmmm
Sayın Müşterimiz,
Silikon Jel Tabakalar genellikle açık yaranın kapanmasını takiben uygulanmaya başlanır ve en az 3 ile 6 ay boyunca uygulanması tavsiye edilir. Tedavideki gelişme ancak bu süre içerisinde farkedilebilir. Silikon jel tabakalar 2 yılı geçmemiş yara izlerini gidermede etkindir.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
silikon tabakalarla ilgili bugün bi firmaya mail atıp sormuştum arkadaşlar.. cevaplarını aktarayımmmmmmmmm
Sayın Müşterimiz,
Silikon Jel Tabakalar genellikle açık yaranın kapanmasını takiben uygulanmaya başlanır ve en az 3 ile 6 ay boyunca uygulanması tavsiye edilir. Tedavideki gelişme ancak bu süre içerisinde farkedilebilir. Silikon jel tabakalar 2 yılı geçmemiş yara izlerini gidermede etkindir.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hiç şöyee bende kolumu boydan boya diktirdimde şuda resmi diyen yok herkes bişi yazmış resim felan koyar insan valla ben ettirince çarşaf çarşaf resim koyacam
çok haklısın merve arkandayım arkadaşım konuş ((((