saçların çok güzelmiş maşallah güzel bir uzama elde etmişsinSoldaki 23 Temmuzda cekildi, sağdaki daha demin duştan sonra çekildi. Biraz süsleyim dedim ama fazla abartmışım sanırım
Eki Görüntüle 1606806
Teşekkür ederımmsaçların çok güzelmiş maşallah güzel bir uzama elde etmişsin
Canım kullanabilirsin daxı , sinemaki denedin mi hiç? Birde biotin içmeyi?Uzamıyor uzamıyor cildiricam dax supergro kullasammi sence janna
canim nashi argan yagindan memnun musun ve nerden bulabiliriz#18.08.2015
27 günlük çıkan saç diplerim;
Eki Görüntüle 1609043
Bakım olarak sadece duştan sonra sirkeli su ile durulama yapıcam, tabi ki duştan sonra saçlarıma nashi argan yağımı uygulayacağım.
Ayrıca bugün Nature's Bounty 5000 mcg biotin hapına başlıyorum.
Kuaförlerde bulabilirsin veya internette. Ben internetten almıştım. Cok memnunum canım. Şuan bide morfose silk serum aldım kendime oda güzel:)canim nashi argan yagindan memnun musun ve nerden bulabiliriz
Kan değerlerin normal mi? Önce detaylı bir tahlil yaptır istersen, bir şey çıkmazsa biotin alırsın.Acaba biotinin bir yan etkisi var mı? Mesela kilo yapmak gibi? Tırnaklarım ve saçlarım çok cansız. Çatır çutur kırılıyor ve epey saçım dökülüyor. Ben de başlamak istiyorum biotin hapına ama yan etkisi var mı emin olmalıyım
Yaptırdım ancak hiçbir şey yok görünürdeKan değerlerin normal mi? Önce detaylı bir tahlil yaptır istersen, bir şey çıkmazsa biotin alırsın.
biotinin kilo aldırma gibi bir yan etkisi yok, aksine bende kilo verdirdi.Acaba biotinin bir yan etkisi var mı? Mesela kilo yapmak gibi? Tırnaklarım ve saçlarım çok cansız. Çatır çutur kırılıyor ve epey saçım dökülüyor. Ben de başlamak istiyorum biotin hapına ama yan etkisi var mı emin olmalıyım
biotinin kilo aldırma gibi bir yan etkisi yok, aksine bende kilo verdirdi.
ama cok fazla sivilce cıktı yüzümde. biotinden mi kaynaklanıyor bilemedim.
tırnaklarımdaki soyulmayı da düzeltmedi, bugün baktım yine soyulmuşlar.
büyük ihtimalle kullanmayı bırakacağım.
valla canım adet dönemimdeyım belki ondan da olmuş olabilir dicem amaAyy deme öyle ben almayı düşünüyordum yolumdan geri dönüyorum
valla canım adet dönemimdeyım belki ondan da olmuş olabilir dicem ama
bilemiyorum yani biotinden de olabilir..cokta aşırı bi faydası olmadı ben 2.kutuya başlamam herhalde
valla açıkçası saçımda da ekstra bir uzatma yapmadı.Saça etkisi oldu ama dimi ?
Ben alirken solgar mi alsam ya ?
valla açıkçası saçımda da ekstra bir uzatma yapmadı.
geçen ayki cıkan dibimle hemen hemen aynı..
Aynen öyle yap canımHadi ya o zaman ben biotine o kadar vericegime bakim ürünleri alayım daha iyi.
Tiroit ilacima da devam ederim hem