Saç Uzatma Yöntemleri Janna'nın Saç uzatma günlüğü :)

#28.08.2015

bugün sinemaki yapacağım. birde şampuanımın icine bepanthen ampul kırmayı düşünüyorum.

# 29.08.2015

Tam 1 hafta önce dip boyamı yapmıştım. Bakalım saçlarım 1 haftada ne kadar uzamış:) daha iyi belli olması icin ortadan ikiye ayırıp, ıslak çektim.

Evet kızlar sizde 1 haftada bu uzama nasıl?

Kızlar saçlarımın 2 ,5 haftada ne kadar uzadıklarını göstermek icin fotoğraf çektim.

Sadece biotin iciyorum bu aralar. Doğal bakımlara da ara verdim. Kremleyip cıkıyorum. Ama sinemaki yapmayı düşünüyorum bir ara bakalım ne zaman :)

Acaba biotinin bir yan etkisi var mı? Mesela kilo yapmak gibi? Tırnaklarım ve saçlarım çok cansız. Çatır çutur kırılıyor ve epey saçım dökülüyor. Ben de başlamak istiyorum biotin hapına ama yan etkisi var mı emin olmalıyım

Kan değerlerin normal mi? Önce detaylı bir tahlil yaptır istersen, bir şey çıkmazsa biotin alırsın.

biotinin kilo aldırma gibi bir yan etkisi yok, aksine bende kilo verdirdi.

ama cok fazla sivilce cıktı yüzümde. biotinden mi kaynaklanıyor bilemedim.
tırnaklarımdaki soyulmayı da düzeltmedi, bugün baktım yine soyulmuşlar.
büyük ihtimalle kullanmayı bırakacağım.

Ayy deme öyle ben almayı düşünüyordum yolumdan geri dönüyorum

valla canım adet dönemimdeyım belki ondan da olmuş olabilir dicem ama

bilemiyorum yani biotinden de olabilir..cokta aşırı bi faydası olmadı ben 2.kutuya başlamam herhalde

Saça etkisi oldu ama dimi ?
Ben alirken solgar mi alsam ya ?

valla açıkçası saçımda da ekstra bir uzatma yapmadı.

geçen ayki cıkan dibimle hemen hemen aynı..

Hadi ya o zaman ben biotine o kadar vericegime bakim ürünleri alayım daha iyi.
Tiroit ilacima da devam ederim hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…