Canım cok teşekkür ederim:)Çok bakımlı duruyor saçların maşallah
Uzaması da gayet iyi .
1 cm kadar bir uzama var sanki, omzunu baz alarak ölçmeye çalıştım kendimce.. ama bence en mantıklısı bir mezura alıp saçının en alt dip kısmından bir tutam alıp mezurayla ölçmen ve bu fotolara kaç cm çıktığını yazman, böylece uyguladıkların arasından ne ne kadar işe yaramış daha iyi anlar daha verimli bir şekilde devam edebilirsin.. şahsen ben böyle yapmayı düşünüyorum..Bu fotoğrafta boyu daha düzgün cıkmıs.
Eki Görüntüle 1606865
Diplerimde 1,5 cm falan uzadı zaten canım. Mezureyi bulursam ilk ölceceğim şey belim olacakta bulamıyorum1 cm kadar bir uzama var sanki, omzunu baz alarak ölçmeye çalıştım kendimce.. ama bence en mantıklısı bir mezura alıp saçının en alt dip kısmından bir tutam alıp mezurayla ölçmen ve bu fotolara kaç cm çıktığını yazman, böylece uyguladıkların arasından ne ne kadar işe yaramış daha iyi anlar daha verimli bir şekilde devam edebilirsin.. şahsen ben böyle yapmayı düşünüyorum..
ilahi..Diplerimde 1,5 cm falan uzadı zaten canım. Mezureyi bulursam ilk ölceceğim şey belim olacakta bulamıyorum
Altın sarısı sanırım:) dore sarı diyede geçebilir..:) ama oryal vardı benım saçlarımda. Bu rengi kahverengi sacınızda elde etmek istiyorsanız 10.0 veya 9.0 ilede sürekli dip boya yaparak ulaşırsınız zamanla:)Çokk güzel saçların yaaa rengi ne?
#18.08.2015
27 günlük çıkan saç diplerim;
Eki Görüntüle 1609043
Bakım olarak sadece duştan sonra sirkeli su ile durulama yapıcam, tabi ki duştan sonra saçlarıma nashi argan yağımı uygulayacağım.
Ayrıca bugün Nature's Bounty 5000 mcg biotin hapına başlıyorum.
Fotoğrafta öyle cıkmıs cok fazla sacım var :) seyreklik sorunum yokSaçların seyrek onlar içinde bişey yap bence Janna
Fotoğrafta öyle cıkmıs cok fazla sacım var :) seyreklik sorunum yok
Önemli değil canım:) zaten aşırı gür saç sevmiyorum orta düzeyde normal olsun yeter.. Bu arada bugün biotine başladım :)Sorry :)