Saç Uzatma Yöntemleri Janna'nın Saç uzatma günlüğü :)

Benımde saç dipleri yağlı, ucları kurudur. Ama ona ragmen egzama olmuştu:) zeytinyağı sür saçlarına. Saçlar için en güzel yumuşatıcı, besleyen şey bence hakiki zeytin yağı.

Benimde öyle işte.
Dipleri kadar uclari nemli olsa offf
Denicem canım onuda

# 19.08.2015

- saç diplerime karışık saç bakım yağımdan sürdüm. İçinde zeytinyağı, badem yağı, çörekotu yağı, susam yağı,hint yağı, vitamin e kayısı yağı,zeytin sütü , çam terebentin yağı içeriyor. Markası doax . Şişenin sonunu kullandım, bitti. İkinci şişeyi almayı düşünmüyorum.
- saç uclarıma ise zeytinyağı ve badem yağını karıştırıp sürdüm. Bu sürdüklerimi yaklaşık yarım saat beklettim. Pek vaktim yoktu.
Duştan sonra sirkeli su ile duruladım. Biotin hapımı da içtim.

Ben bir aydır başka bir sebepten dolayi solgar biotin 1000 mg kullanıyorum. Sanki saçlarım birkaç cm uzamıs gb geldi .siz burda yazdıktan sonra fark ettim saça yararını.

Ben bir aydır başka bir sebepten dolayi solgar biotin 1000 mg kullanıyorum. Sanki saçlarım birkaç cm uzamıs gb geldi .siz burda yazdıktan sonra fark ettim saça yararını.
1 ayda faydasını gördüysen cok iyi:) genelde 3 aydan sonra diyorlar ama inşallah bende de 1 ayda etki eder

Kesin ondandırrr hahah amacın saç olsa uzamazdı solgardaki haplarda sığır jelatininden mi yapılmış? Jelatınli hap içmeye pek alışkk değilim de .. Korkarak içiyorum 2 gündür
kesin!!! uzatayım desem uzamazdııı valla canım hiiç araştırmadım.eczacı bunu verdi..neyi varmış ki sığır jelatininin?

kesin!!! uzatayım desem uzamazdııı valla canım hiiç araştırmadım.eczacı bunu verdi..neyi varmış ki sığır jelatininin?
Deli dana hastalığına yakalanma riski mi ne varmış vallahi bilmiyorum ki. Bu kadar kişi içiyor bir şey olmamış bizede olmaz herhakde

Deli dana hastalığına yakalanma riski mi ne varmış vallahi bilmiyorum ki. Bu kadar kişi içiyor bir şey olmamış bizede olmaz herhakde
aaa ilk defa duyuyorum çok az kişide öyle bir tepki gelişiyordur canım.
muadilini almak lazım o zaman.gnc mesela.onunla ilgili bir şey duydun mu peki?

aaa ilk defa duyuyorum çok az kişide öyle bir tepki gelişiyordur canım.
muadilini almak lazım o zaman.gnc mesela.onunla ilgili bir şey duydun mu peki?
Yok solgardan öyle bi şikayet gelmemiş canım. Bu sıgır jelatınınden yapılan kapsüller deli dana hastalığı tasıyabılırmıs. Şans işi yani

# 22.08.2015

-bugün saçıma bakım yapmadım sadece duşta nelly elmalı saç maskesini sürdüm, birde duştan sonra nemli saçlarıma nashi argan yağını. Hı bide biotin içtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…