- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Çok teşekkür ederim inşallah canımSaçlarının rengi de kalitesi de çok güzel Janna, inşallah beline geldiğini de görürüz hepberaber.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim inşallah canımSaçlarının rengi de kalitesi de çok güzel Janna, inşallah beline geldiğini de görürüz hepberaber.
tepeden çekince herkesinki öyle çıkar ki :) gayet güzel saçları yoğunluk olarak.Saçların seyrek onlar içinde bişey yap bence Janna
Merhaba kızlar, ben dax spergro bulamıyorum nereden bulabilirim? ve tahminen fiyatı ne kadar?
tepeden çekince herkesinki öyle çıkar ki :) gayet güzel saçları yoğunluk olarak.
Gratis,watsons magazalarından 35 liraya alabilirsin:)Merhaba kızlar, ben dax spergro bulamıyorum nereden bulabilirim? ve tahminen fiyatı ne kadar?
Çok teşekkür ederim canım nazar değmesin hehhehmaşallah canımm saçların ne kadar güzel ve sağlıklı pırıl pırıl duruyorlar
Evet telefondan programdan yaptm istersen adını verebilirim:)bide alakasız olacak ama şu fotoğraflarına yerleştirdiğin küçük resimleri nasıl yaptın? programlar mı ^^
evet mümkünse :)Gratis,watsons magazalarından 35 liraya alabilirsin:)
Çok teşekkür ederim canım nazar değmesin hehheh
Evet telefondan programdan yaptm istersen adını verebilirim:)
Candy cam :)evet mümkünse :)
tşkkr ederim ccanımm :)Candy cam :)
Rica ederim canım:)tşkkr ederim ccanımm :)
Hobi kozmetikçiden almıştım ben:) eğer yaşadığın sehirde varsa alabilirsin ordan.. Belki internette de satılıyordur hiç araştırmadım:) yorumun icin teşekkür ederim inşallah olurSaçların sağlıklı görünüyor umarım yakın zamanda istediğin uzunluğa ulaşırsın canım. benimde saç uçlarım baya kırıldı kolay kolay ısıyla temas ettirmiyorum ama saç artık kendi kendine çatallaşmaya başladı iyi bir bakıma ihtiyacı var:) yazında dikkatimi çekti de nelly elmalı saç maskesini nerden bulabilirim acaba? :)
Ben sacımı herhangi bi yag bakımı( dax dahil) yaptıgım zaman 3 kez sampuanlıyorum. Böylece arınmış oluyordu. Bilmiyorum söylenenlerin aksine ben arınma sorunu hiç yaşamadım daxta.Dax super groyu almistim 3 4 ay once ama sacimdan aritamadigim icin kullanmadim.gercekten ise yariyor mu ?sen nasil arittin sacindan ?
Ben sacımı herhangi bi yag bakımı( dax dahil) yaptıgım zaman 3 kez sampuanlıyorum. Böylece arınmış oluyordu. Bilmiyorum söylenenlerin aksine ben arınma sorunu hiç yaşamadım daxta.
Kızlar bu arada saçlarımı ensemden itibaren ölçtüm 32 cm cıktılar :) belimde 64 cm cıktı ehehhe
bi kozmetikçileri gezip sorayım ben en iyisi teşekkür ediyorum canım:)Hobi kozmetikçiden almıştım ben:) eğer yaşadığın sehirde varsa alabilirsin ordan.. Belki internette de satılıyordur hiç araştırmadım:) yorumun icin teşekkür ederim inşallah olur
Mezure buldum onunla ölctümNasıl ölçüyorsun ya
Rica ederim umarım bulursun gercekten güzel bir saç maskesibi kozmetikçileri gezip sorayım ben en iyisi teşekkür ediyorum canım:)