Saç Uzatma Yöntemleri Janna'nın Saç uzatma günlüğü :)

maşallah canımm saçların ne kadar güzel ve sağlıklı pırıl pırıl duruyorlar

bide alakasız olacak ama şu fotoğraflarına yerleştirdiğin küçük resimleri nasıl yaptın? programlar mı ^^

Merhaba kızlar, ben dax spergro bulamıyorum nereden bulabilirim? ve tahminen fiyatı ne kadar?
Gratis,watsons magazalarından 35 liraya alabilirsin:)
maşallah canımm saçların ne kadar güzel ve sağlıklı pırıl pırıl duruyorlar
Çok teşekkür ederim canım :KK200::nazar: nazar değmesin hehheh
bide alakasız olacak ama şu fotoğraflarına yerleştirdiğin küçük resimleri nasıl yaptın? programlar mı ^^
Evet telefondan programdan yaptm istersen adını verebilirim:)

Saçların sağlıklı görünüyor umarım yakın zamanda istediğin uzunluğa ulaşırsın canım. benimde saç uçlarım baya kırıldı kolay kolay ısıyla temas ettirmiyorum ama saç artık kendi kendine çatallaşmaya başladı iyi bir bakıma ihtiyacı var:) yazında dikkatimi çekti de nelly elmalı saç maskesini nerden bulabilirim acaba? :)

Saçların sağlıklı görünüyor umarım yakın zamanda istediğin uzunluğa ulaşırsın canım. benimde saç uçlarım baya kırıldı kolay kolay ısıyla temas ettirmiyorum ama saç artık kendi kendine çatallaşmaya başladı iyi bir bakıma ihtiyacı var:) yazında dikkatimi çekti de nelly elmalı saç maskesini nerden bulabilirim acaba? :)
Hobi kozmetikçiden almıştım ben:) eğer yaşadığın sehirde varsa alabilirsin ordan.. Belki internette de satılıyordur hiç araştırmadım:) yorumun icin teşekkür ederim inşallah olur :nazar::KK200:

# 22.08.2015

Yves rocher şampuanım bittiği için, stokta duran Restorex şampuanımı actım ve icine 20 damla çam terebentin yağı damlattım. Ve saçlarımı onunla yıkadım. Bitene kadar restorex kullanacağım. Birde diplerimi boyadım bugüb çünkü tam 1 ay doldu. Bakalım bundan sonraki 1 ay da uzama hızı fark edecek mi? Biotinden sonra tırnaklarımın uzama hızı arttı saçıma yansır mı bu hep birlikte göreceğiz :)

Dax super groyu almistim 3 4 ay once ama sacimdan aritamadigim icin kullanmadim.gercekten ise yariyor mu ?sen nasil arittin sacindan ?

Dax super groyu almistim 3 4 ay once ama sacimdan aritamadigim icin kullanmadim.gercekten ise yariyor mu ?sen nasil arittin sacindan ?
Ben sacımı herhangi bi yag bakımı( dax dahil) yaptıgım zaman 3 kez sampuanlıyorum. Böylece arınmış oluyordu. Bilmiyorum söylenenlerin aksine ben arınma sorunu hiç yaşamadım daxta.

Kızlar bu arada saçlarımı ensemden itibaren ölçtüm 32 cm cıktılar :) belimde 64 cm cıktı ehehhe :KK70:

Ben sacımı herhangi bi yag bakımı( dax dahil) yaptıgım zaman 3 kez sampuanlıyorum. Böylece arınmış oluyordu. Bilmiyorum söylenenlerin aksine ben arınma sorunu hiç yaşamadım daxta.

Kızlar bu arada saçlarımı ensemden itibaren ölçtüm 32 cm cıktılar :) belimde 64 cm cıktı ehehhe :KK70:

Nasıl ölçüyorsun ya :KK70:

Hobi kozmetikçiden almıştım ben:) eğer yaşadığın sehirde varsa alabilirsin ordan.. Belki internette de satılıyordur hiç araştırmadım:) yorumun icin teşekkür ederim inşallah olur :nazar::KK200:
bi kozmetikçileri gezip sorayım ben en iyisi teşekkür ediyorum canım:)

Diplerimi boyadığımdan beri saclarıma bakım yapmıyorum. Aslına bakarsanız ihtiyacta duymuyorum bu aralar. Saçlarım o kadar yumuşacık oluyor ki duştan sonra vallahi bakım yapasım gelmiyor :KK70: tek yaptığım nelly elmalı saç maskesini kullanmak ardından da nemli saçlarıma nashi argan yağını sürmek.. Ha birde biotin kullanmak. Biotin saçları güzelleştirir derlerde bu kadar cabuk etki edeceğini sanmadığımdan bence keramet nelly elmalı saç maskesinde diye düşünüyorum:KK22:

X