Önemli değil canım:) zaten aşırı gür saç sevmiyorum orta düzeyde normal olsun yeter.. Bu arada bugün biotine başladım :)
HahahahSeni kobay olarak kullanıcam
Sen dene sonra ben denicem
Hahahahinşallah işe yarar bence sende bir an önce başla sonra 2-3 ay kaybetmiş olursun işe yararsa
Bakım yap düzelirler hemen benimde gecen sene öykeydi düzleştirmeden dışarı cıkamazdım. Artık elime almıyorum düzleştirici.Hayirlisi artık ya
Benim sac uçları çok fenaymis ya
DİPNOT: Keramet zeytinyağında değil meğersem Nelly elmalı saç maskesindeymiş. Bugün yine kullandım ve yine aynı sonuc. Saç uclarımdaki kırıkları cok güzel gizliyor , pamuk gibi duruyor. Cok iyi buldum maskenın performansını. Özellikle fiyat-performans açısından mükemmel. 500 ml 15 liraydı.Duş aldığımdan beri saçlarım pamuk gibi . Maskenin etkisi mi yoksa zeytinyağı&badem yağınının mı bilmiyorum. Ama verdiği etki gercekten mükemmel.
Bakım yap düzelirler hemen benimde gecen sene öykeydi düzleştirmeden dışarı cıkamazdım. Artık elime almıyorum düzleştirici.
Boşver yine de düzleştirme dayanUzasa saçlarım bende düzleştirme ama
Boşver yine de düzleştirme dayandiren saç
Senin mi ?Sac derinde iltihaplanma var
İltihaplanma nasıl oluyor ya
İltihaplanma nasıl oluyor ya
Allah allah neden acaba sürekli oluyorsa bi doktora gitmeni tavsiye ederimSivilce oluşuyor içi iltihapli veya beze oluyor
Allah allah neden acaba sürekli oluyorsa bi doktora gitmeni tavsiye ederim
Neden oluyormuş acaba? Olmasına sebep olan bir yiyecek falan mı tüketiyorsun belki alerjin vardırGidince sacimi keçe gibi yapan ilaç veriyor bi ise yaramıyor
Neden oluyormuş acaba? Olmasına sebep olan bir yiyecek falan mı tüketiyorsun belki alerjin vardır
Bazen belli yerlerde alerji yapabiliyor yiyecekler. Bende de egzama vardı. Ne yaptıysam gecmemişti. En son saç bakım yaglarını diplere süre süre geçti. Neme ihtiyacı varmış meğersem:)Ama o zaman her yerinde cikmaz mi.
Tek kendi yöntemim şampuana brmiks atmak.
O zaman düzeliyor.
Bazen belli yerlerde alerji yapabiliyor yiyecekler. Bende de egzama vardı. Ne yaptıysam gecmemişti. En son saç bakım yaglarını diplere süre süre geçti. Neme ihtiyacı varmış meğersem:)
Egzama kabuk gibi kalkıyo deri canım sivilcelenmiyor ama senin ki de kuruluktan olabilir.Acaba benimde mi öyle
Egzama kabuk gibi kalkıyo deri canım sivilcelenmiyor ama senin ki de kuruluktan olabilir.