• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

çok sağol Minecim vallahi şu günlerde ilaç gibi geldi emir paşamızın 2 yaş sendrom krizlerinin tavan yaptığı şu zor günlerde :)) yakında çocuk psikoloğuna gidiyoruz malesef ev konusunda da inşallah o günde gelecek bu olduysa o da olacak inanıyorum inşallah senin eşininde iş durumu bir şekilde düzene girer zor diyorsun ama bi bakmışsın bi mucize olur

canım inanki yüzüm güldü biranda senin sevincine ortak oldum desem yeridir. ne güzel hayatında bir değişim sevinç rüzgarı esti. inşallah bu iş hayırlı olur, hayırlı şeylerin başlangıcı olur. haftada 5 gün olması çok iyiymiş beraber geçireceğiniz 2 gününüz var. darısı başıma diyim ama hiç sanmıyorum bizim işimizin düzelmesi için ancak fabrikanın ve şirketin satılması lazım , öyle olsa bile iki yamyam kaynım ne var ne yok götürürler, benim eşim yine aval aval kalır , benim ihtiyacım yok der çekilir. aslında bu konuda çok doluyumda aile arasına, kardeşler arasına girmek istemiyorum. herşeyin hayırlısı, birde bakmışsın birgün bende güzel şeyler yazmışım :69:

canım inanki yüzüm güldü biranda senin sevincine ortak oldum desem yeridir. ne güzel hayatında bir değişim sevinç rüzgarı esti. inşallah bu iş hayırlı olur, hayırlı şeylerin başlangıcı olur. haftada 5 gün olması çok iyiymiş beraber geçireceğiniz 2 gününüz var. darısı başıma diyim ama hiç sanmıyorum bizim işimizin düzelmesi için ancak fabrikanın ve şirketin satılması lazım , öyle olsa bile iki yamyam kaynım ne var ne yok götürürler, benim eşim yine aval aval kalır , benim ihtiyacım yok der çekilir. aslında bu konuda çok doluyumda aile arasına, kardeşler arasına girmek istemiyorum. herşeyin hayırlısı, birde bakmışsın birgün bende güzel şeyler yazmışım :69:
öyle çok şey paylaştıkki burada sevinçlerimiz üzüntülerimiz hep ortak oldu çok teşekkür ederim canım ben inanıyorum Allah dualarımızı kabul edecek diyorum ya mucizeler oluyo şu hayatta inanmak lazım bi gün sende yazabilirsin buraya neden olmasın :)) bizim o 2 günümüzüemir cehenneme çevirmezse çok güzel olacak :) bugün doktordaydık şaşırtıcı bir şekilde emir kilo almış ve 11200 olmuş kilosu darısı baharın başına inşallah o da biraz kilo alır çok almalarına gerek yok zaten insanlar ay ne zayıf demesin yeter :)

hep dert yazdım şu sayfaya birde mutlu haber paylaşayım :)) Allahım sonunda dualarımı kabul etti sonunda eşim daha iyi bir işe başlıyor maaşı şu an için çok iyi olmasada artma durumu var 5 gün çalışacak ve izmitte olacak daha ne olsun Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah:16:

çok sevindim sizin adınıza allah gönlüne göre versin. inşallah bizimde kalbimiz<de geçenler yerini bulur.hayat işte. neyin ne zaman olacağı belli olmuyor. ummadığın anada mucizeler gerçekleşiyor. gözünüzaydın.

çok sevindim sizin adınıza allah gönlüne göre versin. inşallah bizimde kalbimiz<de geçenler yerini bulur.hayat işte. neyin ne zaman olacağı belli olmuyor. ummadığın anada mucizeler gerçekleşiyor. gözünüzaydın.
çok teşekkür ederim inşallah herkesin gönlünden geçen gerçekleşir hayatın ne zaman neler karşımıza çıkaracağı hiç belli olmuyor gerçekten ama hep inandığım birşey var herşeyin bir zamanı var zamanı geldiğinde dualar kabul oluyor

asudecim nasılsın? örgü öremeyi seven şeymamız gelmiyor artık, tlf görüşmesi yapmıştım geçen hafta bilgisayarları bozukmuş sanırım yenisini alana kadar bekleyeceklermiş.
gelsede örmeye devam etse :6::6:
:1::1:

asudecim nasılsın? örgü öremeyi seven şeymamız gelmiyor artık, tlf görüşmesi yapmıştım geçen hafta bilgisayarları bozukmuş sanırım yenisini alana kadar bekleyeceklermiş.
gelsede örmeye devam etse :6::6:
:1::1:
teşekkürler minecim iyi olmaya çalışıyorum emiri emzirmeden kesmeye uğraşıyorum 2 gündür gündüz emmesini çok azalttım bakalım inşallah yavaş yavaş kesebilirim Allah'tan çok zorlamıyo şimdilik :) ya bi de iş konusuna sevindim ama iş yerinden baya baskı yapıyolar eşime kalsın diye kafasını karıştırdılar baya biona canım sıkılıyo birde ayrılması için 56 gün beklemesi gerekecek diğer iş yeri inşallah kabul eder erken mi sevindim nedir :(
evet ya şeyma nerelerde özledim onunlada dertleşmeyi
sen nasılsın neler yapıyorsun bahar neler yapıyo o da emir gibi karıştırıyo mu her tarafı :D

ah karıştırmazmı :) hiç sormayın yürüyor ya onunda etkisi evde koşmaca kovalamaca oynuyoruz. baharın odası zaten aldı gidiyor bütün çekmece içindeki eşyalar yerlerde görseniz eve hergün hırsız girmişte dağıtmış gibi. birde kafaya taktığı yerler var oraları unutturamıyorum tv ünitesinin üstüne çıkıp oturuyor. aslında tek tek anlatmıyım asudecim senin başından geçenler benim başımdanda geçiyor yavaş yavaş.

özlemcim sende artık az uğruyorsun senin bebişte senin çok yoruyor sanırım. bende şuan yine evde yalnızım. eşim iş peşinde. yağmur yağıyor korkuyorum elektirikler kesilirse diye baharıda parkta dolaştırdım oynattım yoruldu erken yattı. bu gece yalnızlığın sefasını sürüyorum sanırım :9:

ah o karıştırmalar ne tatlı geliyo onlara :) biz tv sehpasını yok ettik sırf tehlike olmasın diye tv yi duvara astık :) ama baharın videosunu seyrettiğim kadarıyla felaket bişey emir onun yaptıklarını asla yapamıyordu hala da öyle salıncağa falan tırmanmayı beceremez maaşallah bahar çok akıllı ama sizi tetikte tutuyordur bu durumu :D emirin beceriksizliği benim işime geliyor açıkçası böylelikle tehlikeler azalıyor gerçi o beceriksizlikle bile ne tehlikeler atlatıyoruz ama :D baharı düşünemiyorum ben Allah yardımcın olsun minecim

ah o karıştırmalar ne tatlı geliyo onlara :) biz tv sehpasını yok ettik sırf tehlike olmasın diye tv yi duvara astık :) ama baharın videosunu seyrettiğim kadarıyla felaket bişey emir onun yaptıklarını asla yapamıyordu hala da öyle salıncağa falan tırmanmayı beceremez maaşallah bahar çok akıllı ama sizi tetikte tutuyordur bu durumu :D emirin beceriksizliği benim işime geliyor açıkçası böylelikle tehlikeler azalıyor gerçi o beceriksizlikle bile ne tehlikeler atlatıyoruz ama :D baharı düşünemiyorum ben Allah yardımcın olsun minecim

sağol canım. gözümün önünden bir an ayırmıyorum , bide ne bulursa ağzına alıp yutuyor en çok ona dikkat ediyorum , yemek versen yemez başka herşeyi atar ağzına. bugün yine kahvaltı savaşı yaptık. artık canıma tak etti yatırdım yere sıkıştırdım bacaklarımla, ağlata ağlata yedirdim . ilk kez bunu yaptım biliyormusun ama mecbur kaldım artık. benide şaşırttı 1 hafta çok güzel yiyor ne verirsem 1 ay boyunca ağzını açmıyor. bugün çıldırttı beni şimdi uyuttum azcık benimde başım dinlensin erkenden çöktüm inanki ya. :59:

sağol canım. gözümün önünden bir an ayırmıyorum , bide ne bulursa ağzına alıp yutuyor en çok ona dikkat ediyorum , yemek versen yemez başka herşeyi atar ağzına. bugün yine kahvaltı savaşı yaptık. artık canıma tak etti yatırdım yere sıkıştırdım bacaklarımla, ağlata ağlata yedirdim . ilk kez bunu yaptım biliyormusun ama mecbur kaldım artık. benide şaşırttı 1 hafta çok güzel yiyor ne verirsem 1 ay boyunca ağzını açmıyor. bugün çıldırttı beni şimdi uyuttum azcık benimde başım dinlensin erkenden çöktüm inanki ya. :59:
tahmin edebiliyorum aynısı başımda olduğu için iyi ama zorla falan yediyse emir olsa ne yapar eder onu ağzından çıkartır asla yemez gerekiyorsa niye yediriyorsun diye krize girer zorlada olsa yiyorsa yedir yememesi ona kötülük anlamıyo daha sen kötülük yapıyomuşsun gibi hissetme valla emirin yiyeceğini bilsem bende öyle yediririm :) emirde hala halının üstünde toz görse atarağzına yemek versen ağzını açmaz o tozların pis şeylerin nesi cazip geliyorsa :) Allahtan artık ağzına atsada kötü bişey olduğunu anlıyoda gelip bana çıkart diyo :D onlar büyüyecekler ama bizden de bişeyler götüre götüre yapıyolar işte

merhaba canım bir kaçgündür giremiyorum.arkadaşlarımla beraberdim onlar bana geldi ben onlara derken vakit olmadı. sen napıosun. bahar nasıl. duru hala bişeyler yememkte ısrarlı. neyse ben yarın izmite incem sende müsaitsen görüşelim mi?

merhaba canım bir kaçgündür giremiyorum.arkadaşlarımla beraberdim onlar bana geldi ben onlara derken vakit olmadı. sen napıosun. bahar nasıl. duru hala bişeyler yememkte ısrarlı. neyse ben yarın izmite incem sende müsaitsen görüşelim mi?

merhaba canım benimde haftasonu sizin orda oturan arkadaşım eşiyle beraber bizdeydi. gerçi onlar misafir sayılmazlar 2 gün kaldılar bende buraya giremedim. bugün için görüşelim demişsin canım ama ben bugün hastaneye gidicem. cuma günü kan tahlili vermiştimde sonuçları bugün çıkacak. hormonlarım düzene girdimi diye tahlil yaptırdım hamileyken gebelik dermatozu diye bir hastalık geçirmiştim , aşırı kilo alma verme derken tekrarlamasından korktuk önceden önlem amaçlı gittim hastaneye. eğer bu işim olmasaydı inanki gelirdim. şimdi sen yalnız gez, telafi ederiz bunu :70:

merhaba canım benimde haftasonu sizin orda oturan arkadaşım eşiyle beraber bizdeydi. gerçi onlar misafir sayılmazlar 2 gün kaldılar bende buraya giremedim. bugün için görüşelim demişsin canım ama ben bugün hastaneye gidicem. cuma günü kan tahlili vermiştimde sonuçları bugün çıkacak. hormonlarım düzene girdimi diye tahlil yaptırdım hamileyken gebelik dermatozu diye bir hastalık geçirmiştim , aşırı kilo alma verme derken tekrarlamasından korktuk önceden önlem amaçlı gittim hastaneye. eğer bu işim olmasaydı inanki gelirdim. şimdi sen yalnız gez, telafi ederiz bunu :70:

canım benim geçmiş olsun.umarım iyi çıkar sonuçlar. başka zaman görüşürüz.

hep dert yazdım şu sayfaya birde mutlu haber paylaşayım :)) Allahım sonunda dualarımı kabul etti sonunda eşim daha iyi bir işe başlıyor maaşı şu an için çok iyi olmasada artma durumu var 5 gün çalışacak ve izmitte olacak daha ne olsun Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah:16:
neye niyet neye kısmet eşimin iyi işi oldu diye sevinirken şu an çalıştığı iş yeri en nihayet eşimin kıymetini anladı ve maaş artışı yapıldı ilk başta sevinemedim eşimin huzuru olacak mı burada diye ama çalıştığı insanlar o kadar sevmişler ki gitmesin diye neler yaptılar o da çok mutlu olmuş e bende bu durumda o mutluysa bende mutluyum moduna girdim :D e bi de zamda olmuş daha ne olsun Allahım her ihtiyacı olanın kapısını açsın herkesin duaları kabul olsun inşallah,birde yeni ev aldık diye güzel haber paylaşmak nasip olur burada dilerim :)

neye niyet neye kısmet eşimin iyi işi oldu diye sevinirken şu an çalıştığı iş yeri en nihayet eşimin kıymetini anladı ve maaş artışı yapıldı ilk başta sevinemedim eşimin huzuru olacak mı burada diye ama çalıştığı insanlar o kadar sevmişler ki gitmesin diye neler yaptılar o da çok mutlu olmuş e bende bu durumda o mutluysa bende mutluyum moduna girdim :D e bi de zamda olmuş daha ne olsun Allahım her ihtiyacı olanın kapısını açsın herkesin duaları kabul olsun inşallah,birde yeni ev aldık diye güzel haber paylaşmak nasip olur burada dilerim :)

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:62::64::62::64::62::64::62::64::69::69::69::69::69::69::69:

nerelesrdesin canım. kayboldun. ben kendimi temizliğe verdim. oy çok yorgunummmm.

kaybolmadım cnm ya işlerim vardı. haftasonuda babamlardaydık. bu haftasonuda kayınvalidemlere birde annemlere gidicez. eşimin yıllık izni olmayınca böyle haftasonu yazlık yazlık geziyoruz. tatile gidemedik , bi ihtimal ramazan bayramında belki...

sizler nasılsınız ?

Back
X