çok sağol Minecim vallahi şu günlerde ilaç gibi geldi emir paşamızın 2 yaş sendrom krizlerinin tavan yaptığı şu zor günlerde :)) yakında çocuk psikoloğuna gidiyoruz malesef ev konusunda da inşallah o günde gelecek bu olduysa o da olacak inanıyorum inşallah senin eşininde iş durumu bir şekilde düzene girer zor diyorsun ama bi bakmışsın bi mucize olur
canım inanki yüzüm güldü biranda senin sevincine ortak oldum desem yeridir. ne güzel hayatında bir değişim sevinç rüzgarı esti. inşallah bu iş hayırlı olur, hayırlı şeylerin başlangıcı olur. haftada 5 gün olması çok iyiymiş beraber geçireceğiniz 2 gününüz var. darısı başıma diyim ama hiç sanmıyorum bizim işimizin düzelmesi için ancak fabrikanın ve şirketin satılması lazım , öyle olsa bile iki yamyam kaynım ne var ne yok götürürler, benim eşim yine aval aval kalır , benim ihtiyacım yok der çekilir. aslında bu konuda çok doluyumda aile arasına, kardeşler arasına girmek istemiyorum. herşeyin hayırlısı, birde bakmışsın birgün bende güzel şeyler yazmışım