• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Tamam canım sorarım.Sen nerede oturuyosun bana onuda söyle bi ara.Belki o taraflarda da vardır

ben değirmenderedeyim canım bişe duyarsan söle bana bu taraflarda:):)
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş gölcükten felan hoşgelmiş herkess
asude sen nereye kayboldun kıss ?:)

geldim şeyma oğlumu uyuttum inşallah üst katımdaki gürültü yapmayı keserse uyuyacak ne önemliymiş komşu Allahım sabır ver

kıs yerim seni ben:) inşallah uyur rahat rahat duymadan sesleri:)
bende evi süpürcektim sular gitti biraz önce geldi ama süpürmücem( elektrik süpürgesi suluda:))
zaten yapasımda yoktu zorlucaktım kendimi:)yemekte yapmadım oy oy:)bi salata yaparım yeris:)

kıs yerim seni ben:) inşallah uyur rahat rahat duymadan sesleri:)
bende evi süpürcektim sular gitti biraz önce geldi ama süpürmücem( elektrik süpürgesi suluda:))
zaten yapasımda yoktu zorlucaktım kendimi:)yemekte yapmadım oy oy:)bi salata yaparım yeris:)

duymamak mümkün değilki bir süpürgeçalıştırıyo gırç gırç bi ses evin her yerinden duyuluyo bi de çocuğun telsizini bile öttürüyo zannedersin çocuk ağlıyo uyursa iyi evde süpürge değil hilti çalışıyo sanki çok sinirlendiriyo beni ya vallahi tepem attı akşam akşam

güzel soru nasıl tarif edeyim ki apartmanın adı mehmet talip apartmanıydı bilmem bilir misin?

slm kızlarr sayfalara yetişemiyoruma artık baya ilertmişsiniz muhabbeti muhabbetimiz bol olur inşşş zemuszemus

kızlar günaydın kızım yine sabahn 6 bçgnda kalktı hiçte uyuyacak gibi değil offf
bu ara kilo verme konusunda atılım yapmaya karr verdim çok saldım kendimi sanki çok kilo vermişimde koruyomuşum gibi davranıyorum resmen off

ben golcukteyım evet şirinköy kalıcı konutlarında oturuyorum 5yaşına bı oğlum var 5aylıkta hamıleyım şuan ....

aa laylagökhan benimde eltim orda oturuyo ama ada faalan bilmiyorum hep akşam geldik dikkat edemedim hiç :))
kızlar benmde eşimin ailesi gölcüklü haftada bir yada 2 haftada bir falan ugruyorum

kızlar günaydın kızım yine sabahn 6 bçgnda kalktı hiçte uyuyacak gibi değil offf
bu ara kilo verme konusunda atılım yapmaya karr verdim çok saldım kendimi sanki çok kilo vermişimde koruyomuşum gibi davranıyorum resmen off

günaydın büşra kızının uykusu hep mi böyleydi yeni mi böyle oldu dişler falan mı etkiliyo acaba yok hep öyleyse huydur ama değişir inşallah 1 yaşından sonra uyumaya başlar

gunaydınlaaarrr...
ben suan elazıgdayım esımın gorevınden dolayı...
ama gölcük değirmendere de buyudum,suan aılem Karamursel de...
degırmendere de yuzbasılar mahallesınde oturdumm,sımdı karamursel mkzde aılem ama degırmendere bır baskaydı, küçük bodrum :)))
kayınvaldemlerde körfezdeler... seka parkına yakınlar...
ooy oyy hazıranda kısmetse kocaelı deyımm cabucak gecsın zaman ıstıyorumm

gunaydınlaaarrr...
ben suan elazıgdayım esımın gorevınden dolayı...
ama gölcük değirmendere de buyudum,suan aılem Karamursel de...
degırmendere de yuzbasılar mahallesınde oturdumm,sımdı karamursel mkzde aılem ama degırmendere bır baskaydı, küçük bodrum :)))
kayınvaldemlerde körfezdeler... seka parkına yakınlar...
ooy oyy hazıranda kısmetse kocaelı deyımm cabucak gecsın zaman ıstıyorumm

benimde çocukluğum değirmenderede geçti 13 sene oturduk
bi başkadır benim için değirmendere şuan deniz ayaklarımın altında bi ara resmini koyarım burayada hasret giderirsin

günaydınn kızlar benm oğlmda 6 da kalktı dn 1 de uyudu 6 da uyandı 8 de kalktı 9 kalktı yarım saat önce uyudu bnde gecmişi okuyodm bugn tam 40 günlk:) dün 40 uçurmya gttk uçurdk 40 mızı bgnde hava gzel çarşıya gdeym diom öğlen 2 gbi sizler napıosnuz haftsonunz gzel gecsn inş. herkse şimdiden ii günlerropuyorumnanaktan

benimde çocukluğum değirmenderede geçti 13 sene oturduk
bi başkadır benim için değirmendere şuan deniz ayaklarımın altında bi ara resmini koyarım burayada hasret giderirsin

ay cnm benım cook sevınırım... 1 bucuk yıldır uzaktayım,evlendım ama yazdan berı gormedım :((( benım ıcınde bır baskadır... annem kapının onunden uaklasmamı ıstemezdı bızde gızlı gızlı ınerdık sahıle degırmendereye...

ben değirmendereye geldim ilk izmitte ve çok seviyorum küçük sakin bi yer, bu kadar kısa sürede bile bende bağımlılık yaptı burası:)(henüz 10 ay oldu geleli) umarım yakın zamanda kavuşursun sende değirmenderene canım:)

Back
X