Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sorarım.Sen nerede oturuyosun bana onuda söyle bi ara.Belki o taraflarda da vardır
belkıde canım neden olmasın gölcüğün nerlerınde oturudunuz yada aileniz neresinde
panço varya gölcükte annemler şuan oraya otuyo çarşıda yani merkezdeydim evlenmeden önce
kıs yerim seni ben:) inşallah uyur rahat rahat duymadan sesleri:)
bende evi süpürcektim sular gitti biraz önce geldi ama süpürmücem( elektrik süpürgesi suluda:))
zaten yapasımda yoktu zorlucaktım kendimi:)yemekte yapmadım oy oy:)bi salata yaparım yeris:)
hım canım bılıyorum orayı bende depremden önce donanmadaydım aile tıpın ordaydı evimiz yıkıldı..malesfki
canım öylemı ya neresındeydınler donanmanın belkı tanırımbenim anneannem donanmada oturuyodu o günlere gittim ah ah bu arada Allah bağışlasın çocuklarını
ben golcukteyım evet şirinköy kalıcı konutlarında oturuyorum 5yaşına bı oğlum var 5aylıkta hamıleyım şuan ....
kızlar günaydın kızım yine sabahn 6 bçgnda kalktı hiçte uyuyacak gibi değil offf
bu ara kilo verme konusunda atılım yapmaya karr verdim çok saldım kendimi sanki çok kilo vermişimde koruyomuşum gibi davranıyorum resmen off
gunaydınlaaarrr...
ben suan elazıgdayım esımın gorevınden dolayı...
ama gölcük değirmendere de buyudum,suan aılem Karamursel de...
degırmendere de yuzbasılar mahallesınde oturdumm,sımdı karamursel mkzde aılem ama degırmendere bır baskaydı, küçük bodrum :)))
kayınvaldemlerde körfezdeler... seka parkına yakınlar...
ooy oyy hazıranda kısmetse kocaelı deyımm cabucak gecsın zaman ıstıyorumm
benimde çocukluğum değirmenderede geçti 13 sene oturduk
bi başkadır benim için değirmendere şuan deniz ayaklarımın altında bi ara resmini koyarım burayada hasret giderirsin