İzmirli'ler bakar mısınız?

bence ilk dönem notunuzu yüksek tutun onun okudugu üni de sizi bölüm varsa yatay geçiş düşünün okula da beraber gidebilirsiniz belki :/

Canım iki yere de en yakın yer üçyol ve gayet nezih yerler -bende üçyoldayım- metro ile ege ünv içinde iniyorsun. Bucaya ister otobüs ister dolmuş var. Çok rahat yani. Hem de her yere yakın Üçyol ve gerçekten çoğunlukla ailelerin oturduğu bir yer olduğu için hiç bir şekilde sıkıntı yaşayacağınıda düşünmüyorum. Buca ve Bornova öğrenci semtleri olduğundan kiralar uçuk durumda. Hele Bornova..... Bir de barlar sokağı, küçük park.. Ders çalışmaktan çok gezip tozarsınız. :KK70:

İzmir'in gözünü seveyimmm !!!
Tatilde bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi de resmen okul açılsa da kendimi İzmir'e atsam diye gün sayıyorum
Özledim 2 ayda Küçükpark'da takılmayı :KK68:

Canım iki yere de en yakın yer üçyol ve gayet nezih yerler -bende üçyoldayım- metro ile ege ünv içinde iniyorsun. Bucaya ister otobüs ister dolmuş var. Çok rahat yani. Hem de her yere yakın Üçyol ve gerçekten çoğunlukla ailelerin oturduğu bir yer olduğu için hiç bir şekilde sıkıntı yaşayacağınıda düşünmüyorum. Buca ve Bornova öğrenci semtleri olduğundan kiralar uçuk durumda. Hele Bornova..... Bir de barlar sokağı, küçük park.. Ders çalışmaktan çok gezip tozarsınız. :KK70:
Orada yaşayan biri olarak yorum gelmesi çok iyi oldu çok teşekkür ederim .. Evet yurt ararken fark ettim gezilmeyecek gibi dğeil :rolleyes:

Orada yaşayan biri olarak yorum gelmesi çok iyi oldu çok teşekkür ederim .. Evet yurt ararken fark ettim gezilmeyecek gibi dğeil :rolleyes:

Egede okuyan arkadaşlarımın çoğu üniversiteyi çakıp çakıp bitirdiler. :KK70: Gezip tozmaktan. Gerçekten arkadaş ortamları çok sağlam oluyor egenin.

Ay ne gizel ben aslında Çocuk Gelişimi isteyip lisede çok istediğim bölüme yerleştim ama hala göynüm çocuk gelişiminden yana :KK68:
Bende işletmeyi öylesine yazmıştım.Bende pdr istiyordum yeniden hazırlanayım dedim ama İzmir gelince tereddüt etmedim ben...Başka şehre gelse muhtemelen gitmez,tekrar hazırlanırdım :)

Yatay geçişi hiç düşünmedimm :KK12:
ilk dönem geçmeniz daha kolay olur bence bunuda düşünün uzun vadede kalıcı bir çözüm belki daha yüksek notlrınız olursa aynı ünide sizde 4 yıllık bir bölüme 2 yıl sonra dikey geçiş bile yapabilirsiniz dgs ile
diğer sorunuza gelince canım ben olsam google haritalardan izmirde ilçelere yakınlıklarına bakardım bir kagıda not alır bir otobüs firması ya da bilen birinde kaç km mesafe var öğrenebilirsiniz sizde

ilk dönem geçmeniz daha kolay olur bence bunuda düşünün uzun vadede kalıcı bir çözüm belki daha yüksek notlrınız olursa aynı ünide sizde 4 yıllık bir bölüme 2 yıl sonra dikey geçiş bile yapabilirsiniz dgs ile
diğer sorunuza gelince canım ben olsam google haritalardan izmirde ilçelere yakınlıklarına bakardım bir kagıda not alır bir otobüs firması ya da bilen birinde kaç km mesafe var öğrenebilirsiniz sizde

Canım mesafe önemli değil. Mesela Bornova Üçyol'a uzak ama nispeten daha yakın olan Buca'ya gitmesi daha uzun sürüyor. Bu konuda İzmir'i bilen biri yardım etmeli.

Bornovada oturuyorum. Bornova gibisi yoktur ogrenci icin.

Kiraların uygun oldugu yerler de var fakat merkezde kiralar yuksek evet.

Ama arkadasına uzak bornova. Zorlanır.

Ucyol uygun olacaktır ikiniz icin, metroya yakın bir yerlerde ev tutulabilir ama ne bileyim, ben de ucyol hatay goztepe tataflarını hic sevmem..daral geliyor o daracık yerlerde bana. Hele arabayla gittigim zaman kabus. PArk edecek yer yok. Sİnir harbi yasayıp dönüyorum.

Hosgeldiniz guzel sehrimize :)

Bornovada oturuyorum. Bornova gibisi yoktur ogrenci icin.

Kiraların uygun oldugu yerler de var fakat merkezde kiralar yuksek evet.

Ama arkadasına uzak bornova. Zorlanır.

Ucyol uygun olacaktır ikiniz icin, metroya yakın bir yerlerde ev tutulabilir ama ne bileyim, ben de ucyol hatay goztepe tataflarını hic sevmem..daral geliyor o daracık yerlerde bana. Hele arabayla gittigim zaman kabus. PArk edecek yer yok. Sİnir harbi yasayıp dönüyorum.

Hosgeldiniz guzel sehrimize :)
Hoşbulduuuuk yorum için teşekkür ederimmm :KK200:

X