saolun kızlar bende örnekköy,bostanlı ve atakente baktım ama sizler daha iyi biliyorsunuz çok pahalı olmayan hemde mavi şehire yakın biryer sıfır bir daire istiyoruz kira buarada olacak ev... aslına nasıldır izmride yaşam biraz merak ediyorum faturalar maddi yaşam vs... bizim aklımızdaki maksimum kira bedeli 550 civarı filan ...
ben birde kışın izmirde ısınma nasıl oluyor onu da merak ediyorum bakıyorum evlere emlak sitelirnde genlde klima yazıyor evlerde nasıl oluyor klima faturayı yükseltir ya da yeterli oluyor mu? alternatif nedri soba hariç?
kızlar vallaa sizi bırakmam ben artık izmire yerleşene kdr ... şimdi istanbula göre herşeyi değerelndiriyorum ben o sebeple de ısınmayı bile sorun ediyorum meselaa ama sizler beni aydınlatıryorsunuz çok sağolun inş bu kış bi geçsin temmuz itibariyle ufak ufak oraya yerleşme planlarımı gerçekleştireceğim Allahın izniyle... o sebeple bu topicte devamlı görüleceğim:kedi:
Topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar. Ben de 4 ağustosta evlendim.
Nişanım eşrefpaşa öğretmenevinde oldu. Kına gecem yakınımızın restaurantında, düğünüm ise bucada cennet vadisinde kır düğünü oldu.:asigim:
Her üçünde de kuaförüm eşrefpaşada şebnem kuafördü, fotoğrafçımız ise hep foto remzi idi. Henüz fotoları alamadık, herşey çok güzeldi.Darısı sizlerin başına...
merhaba kızlar bende 2 senelik evliğim hatta hamileyim:ecrin_bebek:benimde düğünüm izmir vilayetler evi bostanlıda yemekli oldu kuaförüm ksk da serdar ilhandı herzaman gittiğim kuaför siz siz olun herzaman gittiğiniz kuaföre gidin ne olur ne olmaz gelinliğim madam burcu çok beğenerek aldım
buarad ordan almasaydım demet moda evinden alıcaktım fotoğrafçımızda foto güvendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?