✿✿✿İzmir'in Tüm Güzel Hatunlarını ve Tüm Güzel Gelinlerini; Sohbete , Buluşmaya Davet Ediyorum✿✿✿

Koşarımmm neden koşmayımm iyilerin dostu kötülerin düşmanı balböcek var bugüne bugüm

Heyyt be yalnız değilim

kimLerrr varr burdaa

Ben burdayım meselaaa sen nerelerdesin?

Senin topiğini yerim ben ne güzel bir topicmiş bu böyle baya rağbet görmüş daha önceden niye çağırmadın B balbocegi35
Selam kızlar

Selam İzmirli hoşgeldin

benim ki benden erken kalkıyor ama benim uyku kaçıyor o uyanınca ben hiç korkmam ama korkuyorum karanlıkta diyorum

Benimkinin kendi işyeri geç gidiyo gece geç geliyo o geldiğinde ben uykusuzluktan ölüyo oluyorum. Doğru düzgün görüşemiyoruz bile. Çok iyi yapıyosun korkmadığını belli etme

Benimkinin kendi işyeri geç gidiyo gece geç geliyo o geldiğinde ben uykusuzluktan ölüyo oluyorum. Doğru düzgün görüşemiyoruz bile. Çok iyi yapıyosun korkmadığını belli etme
hmm geç gelmesi kötü ya..Neyse mutlu , rahat olunda problem değil özlesin sizi..bizimde tatiller uymuyor..bende rahatım ayrılmak istemiyorum güzel bi iş olmadıkca böyle idare ediyorz şuan..Ama zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…