- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
-
- Konu Sahibi balbocegi35
İyi napim, uğraşıyorum kendi çapımda, ona buna sataşıyorumnapıyon kızçe? yolarım bak senii elleşme
İyi napim, uğraşıyorum kendi çapımda, ona buna sataşıyorum
Kaşınıyorum herhal
Ne be sen diyon kırbaç mırbaç
Koşarımmm neden koşmayımmiyilerin dostu kötülerin düşmanı balböcek var bugüne bugüm
kimLerrr varr burdaa
Senin topiğini yerim ben ne güzel bir topicmiş bu böyle baya rağbet görmüş daha önceden niye çağırmadınB balbocegi35
Selam kızlar
o psikoloji bendede vardı kızz sorma... :) bu saat olayı iyi oldu..hem karanlıkta çıkıyorum koçiş merak ediyo falanBen iyiyim bugün aydınlıkta uyandığım için galibaSen nasılsın?
o psikoloji bendede vardı kızz sorma... :) bu saat olayı iyi oldu..hem karanlıkta çıkıyorum koçiş merak ediyo falan
benim ki benden erken kalkıyor ama benim uyku kaçıyor o uyanıncaBenim kocamda pireler uçuşuyo ben çıkarkenDeğişen bişey yok adamın ne geldiğimden ne gittiğimden haberi oluyo
benim ki benden erken kalkıyor ama benim uyku kaçıyor o uyanıncaben hiç korkmam ama korkuyorum karanlıkta diyorum
hmm geç gelmesi kötü ya..Neyse mutlu , rahat olunda problem değil özlesin sizi..bizimde tatiller uymuyor..bende rahatım ayrılmak istemiyorum güzel bi iş olmadıkca böyle idare ediyorz şuan..Ama zor..Benimkinin kendi işyeri geç gidiyo gece geç geliyo o geldiğinde ben uykusuzluktan ölüyo oluyorum. Doğru düzgün görüşemiyoruz bile. Çok iyi yapıyosun korkmadığını belli etme
Senin topiğini yerim ben ne güzel bir topicmiş bu böyle baya rağbet görmüş daha önceden niye çağırmadınB balbocegi35
Selam kızlar
Ben iyiyim bugün aydınlıkta uyandığım için galibaSen nasılsın?
yaa sabh sabh burnum kanadı kızlarölcücem mi ne
yaa sabh sabh burnum kanadı kızlarölcücem mi ne
Tövbe de aaayaa sabh sabh burnum kanadı kızlarölcücem mi ne