✿✿✿İzmir'in Tüm Güzel Hatunlarını ve Tüm Güzel Gelinlerini; Sohbete , Buluşmaya Davet Ediyorum✿✿✿

Hanımlar karşıyakada bugün yağmur aralıklıda olsa epey yağdı ama sıcaktı yine bir tek bana mı geldi acaba havanın sıcaklığı.

Ben de yanıyorum yalnız değilsin :KK49:

abla de abla ..sen benden küçüksün..ama beni görsen yaşıtız sanırsın..kimse inanmıyor yaşıma..bu da çok iyi hissettiriyor tabi..bazen kızımı kardeşim sanıyorlar..:KK76:

Hoşgeldin melnes maşallah sana :nazar:

abla de abla ..sen benden küçüksün..ama beni görsen yaşıtız sanırsın..kimse inanmıyor yaşıma..bu da çok iyi hissettiriyor tabi..bazen kızımı kardeşim sanıyorlar..:KK76:

Tamam abla :KK45:
Ne güzel ya.:KK33:Ayy keşke bende senin yaşında küçük göstersem
:anneadayı:

Nişanlımın askerliği belli oldu , kısa dönem hatay,iskendurun muhafız olarak yapıcakkk :mad::mad::mad: geçer mi 6ay yaaa

Hayırlısı olsun 6 aya dua et uçar gider sağ salim yapsın gelsin askerliğini inşallah. Muhafız ne oluyormuş bu arada?
Nöbetçiymiş :KK53::KK53::KK53:
İnşallah yaa , 2010da roktatarla denizcilere saldırı düzenlemiş 6 şehit çkmış , bu haberi okuyunca içim karardı, bir de suriye sınırı zaten, Allahım korusun :KK43:

Ohh tadını çıkar , ama tam emeklilik sayılmaz bebişin nöbeti var :emir_bebek::KK45: bir kaç sene çalışmış kadar yorulursun

Orası öyle çalışmamak nasıl bir şey anlamış olucam işten de çok yoruldum artık önceki doğum iznimde bile evden çalışmaya devam ettim çok pişman oldum kabul ettiğime. Evde 1,5 yaşında bir kız ve yeni doğan oğlanla bambaşka bir hayata yelken açıcam :confused: Help me balböcek dersem yardımıma koşar mısın :KK70:

Orası öyle çalışmamak nasıl bir şey anlamış olucam işten de çok yoruldum artık önceki doğum iznimde bile evden çalışmaya devam ettim çok pişman oldum kabul ettiğime. Evde 1,5 yaşında bir kız ve yeni doğan oğlanla bambaşka bir hayata yelken açıcam :confused: Help me balböcek dersem yardımıma koşar mısın :KK70:

Koşarımmm neden koşmayımm :KK70::KK70::KK70: iyilerin dostu kötülerin düşmanı balböcek var bugüne bugüm :KK45::KK45::KK45:

X