- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 32
- Konu Sahibi balbocegi35
sanada tünaydın tatlımm..Tünaydınnn kızçelerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada tünaydın tatlımm..Tünaydınnn kızçelerrr
yaa çok değilde..ne bileyim sanki gece kanamışta , selpakla sildim kanamaya basladı..ama cok kanamadı nezle falanda değilim ki neden oldu anlamadm simdide başım agrıyor hafifKız Allah korusun çok mu kanadı?
Hoşgeldin hamiş üyemerhaba izmirli hanımlar bende bir izmirliyim ve memleketimi çok seviyorum :)
yaa çok değilde..ne bileyim sanki gece kanamışta , selpakla sildim kanamaya basladı..ama cok kanamadı nezle falanda değilim ki neden oldu anlamadm simdide başım agrıyor hafif
merhaba izmirli hanımlar bende bir izmirliyim ve memleketimi çok seviyorum :)
tabi canım ben 31 yaşındayım şu anda narlıdere mevkinde oturuyor olsam da bornova ya taşınacağım tekstil firmasında modelist olarak çalışıyorum ve de hamişim doğuracağım günü bekliyorumHoşgeldin hamiş üye
Tanıyalım seni ecük bahseder misin kendinden?
tabi canım ben 31 yaşındayım şu anda narlıdere mevkinde oturuyor olsam da bornova ya taşınacağım tekstil firmasında modelist olarak çalışıyorum ve de hamişim doğuracağım günü bekliyorum
amin canım teşekkür ederimSağlıcakla al bebişni kucağına
gunebakan33 tatlım ya nasıl ya hamilelikle ilgisi var mı ? bugün regli günüm ama olmadım belirtide pek yokk saçma sapan bi sivilce çıktı bide
İzmirliler...iyi akşamlar neler yapıyorsunuz bakayım..
mmmm şeyy... Kimse gelmio artık napim bende kaçtımB balbocegi35 online görünüyosun utanmıyo musun kendi topiğine yazmadan başka yerlerde gezmeye
Nazar mı değdi ki acaba okutup üfletsek mi ki ?evet kimse uğramıyo buraya