- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Noldu yine yüzün beş karış?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu yine yüzün beş karış?
34 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var ..16 yıllık evlilyim..ev hanımıyım..evden yapabileceğim bir iş arıyorum..tüm vaktim ev işleri kızımla ilgilenmekle geçiyor işte..sen neresindensin izmirin..
Özlenmez mi İzmir hiç ya , kemeraltına gireceksin dalacaksın balıkçılar sokağına oohhh gelsin sıcak sıcak midyelerEn son bayramda geldim İzmire özledim ..
sende benim gibi erken evlilik yolunda ilerliyorsun yani..umarım mutlu olursun..
yok ben 19 yaşıma evlendikten17 gün sonra evimde girdim ..yani senden bile küçüktüm evlendiğimde..23 yaşında kızım kucağımdaydı..bende asker bekledim..ama kabus gibi geçti ..çünkü kayınvalimlerle çok problemler yaşadım ben..
Ufak tefek var canım , kimde yok ki ...sen de var mı öyle sıkıntılar ..
Var da akşam saati şimdi yemek hazırlıyorlar kocacıklarınabizden başka izmirli yok galiba
ben yıllardır görüşmüyorum zaten ..artık bitti..yaşım ilerledikçe ezilmemeyi öğrendim..12 yıldır küsüz ailesiyle ..barışmakiçin 3 hafta önce geldiler ama boş tabi..
valla yağmur fena yağıyor ..bende alışverişe çıkıcam ama nasıl bilmiyorum..
biraz zor artık bu saatten sonra ama inan hiç birşey bilemiyorum..kocaman bir boşluk var sadece dolduramadığım..zamana bıraktım bakalım..Sen benden yaşça büyüksün , sana neler çektirdiler bilmiyorum ama , boşver affet büyüklük sende kalsın , küsmekte çözüm değil arada koca bir mesafe olur o kadar. Onlar yaptıklarından utansın, sende diğer dünyanı kazanırsın
abla de abla ..sen benden küçüksün..ama beni görsen yaşıtız sanırsın..kimse inanmıyor yaşıma..bu da çok iyi hissettiriyor tabi..bazen kızımı kardeşim sanıyorlar..Abla mı desem ne desem bilemedim ya sana Ama abla demek içinde küçüksün ama bnden büyüksün ne diim arada kaldım?
Alışverişe mi ? ertele bence hava berbatt , bnde babet giydim sudan çıkmış balığa dönücem