- 2 Ocak 2013
- 3.085
- 1.041
- Konu Sahibi balbocegi35
Kızçeler hadi dramadan çıkın bakimmm getirtmeyin beni yolarım hepinizi bakk
Üç tel saçım var zaten kıyma bana apla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızçeler hadi dramadan çıkın bakimmm getirtmeyin beni yolarım hepinizi bakk
Olsun yapacak bir şey yok.Okudum konunu canım üzüldüm valla aynı şey kuzenimin başına geldi onunki yıllarca oyaladı yine seninki dürüst adammış en baştan anlatmış ailesinin tavrını. Konu kapanmışken gitme üstüne bence bırak küllensin Allah seni daha iyileriyle daha hayırlılarıyla karşılaştırsın inşallah... Kuzenimi karşılaştırdı mesela şimdi çok mutlu
Olsun yapacak bir şey yok.
O zaten ikinci kez konuşacaktı ailesiyle ikna etmek için.
Oyuzden barıştık ama sonra ne kadar ailesini ikna ederse etsin bu sorun hep önüme düşücek ilerleyen yıllarda diye düşündüm ve bununla başları başetse de sonraları başedemeyeceğini düşndüğüm için ikinci kez ailesiyle konuşmasına fırsat vermeden kendim bitirdim
Tşk ederimmHayırlısı olsun canım daha iyi oldu belki böylesi.. üzülme artık
Üç tel saçım var zaten kıyma bana apla
kızlarrr
Geldim geldim işteyim sürekli bakamıyorum ..Kapıda niye duruyon gelsene hatunnn
Geldim geldim işteyim sürekli bakamıyorum ..
Patroon patron dökül paraları
Doğru vallaha işyerinde kotalı internet mi olurmuş
ayy o çok fena anlatamazsın ona derdini ..Yaşlı bizim avkt, pc kullanmasını hiç bilmio, o yüzden nettende anlamıo, diyoruz sınırsız yap anlamıo
Kız ne derdi dinazor yaw o aramızda kaç kuşak var adam avktm diye ego tavan zatiayy o çok fena anlatamazsın ona derdini ..
Kız ne derdi dinazor yaw o aramızda kaç kuşak var adam avktm diye ego tavan zati
Bende aynı canım fırsat buldukça bakıorum, birde bizim net kotalı buraya girince çok gelio ama napim elimde değil, kotalı yaptırmasaymış o da
10bini geçgin geliri var , 80liranın hesabını yapıo ama fatura 100tl gelio acı ama gerçek diye buna denirNe pinti patronun varmış kız işyerinde kotalı internet mi oluuur
10bini geçgin geliri var , 80liranın hesabını yapıo ama fatura 100tl gelio acı ama gerçek diye buna denir
Hoşgeldin melnes
İzmir in neresinden?[/QUOT doğma büyüme izmirli olunca..evlene kadar eşrefpaşalıydım..sonra güzelyalı şimdi de karabağlarda oturuyorum..