İzmir'deki Falcılar

evet müjganı bende tavsiye etmem ama ne fırtınalar estirdi karşıyaka da bi ara nası kandırdı hepimizi tokasını fln verirdi yada üzerinden başka bi şey bana tokasını vermişti bi şeyler yapmamı söylemişti bende tek tek itinayla uygulamıştım söylediklerini ama hiç bi şey olmadı tam bi komediydi o kadın tedavi olmalı bence neyse arkadaşlar ben şu alsancaktaki murata gitmek istiyorum gelmek isteyen olursa özelden bana yazsın birlikte gidebiliriz

mery84 bende muratı çok merak ettim acaba buluşup birlikte falanmı gitsek diyorum arkadaşlar yerinide bilmiyorum zaten

valla iyi olur canım gidelim bi ara ama şu aralar nasıl zaman ayırcam bilmiyorum aslında istiyorum bende ama ..bu yaz ablamın düğünü var istanbulda bide eşimin bi rahatsızlığı çıktı onuda yeni öğrendim bi istanbuldayım bi burda aslında yakın oturuyoruz sanırım sen bostanlıdasın bende karşıyaka :)

kızlaar ben birde pasaklı birseni çook merak ediyorum örnekköyde deniliyor ama tam adresini bilen yook maleseef... o nasıl giden warmı hiç ???

merycim evet yakınız aslında dediğin gibi eşinin rahatsızlığınada üzüldüm çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin tez vakitte inşallah.boş bi zamanın olduğunda yazarsın duruma göre bakarız artık.gulguzelim ben pasaklıya gitmiştim seneler önce ama hatırlamıyorum çok fazla nasıl baktığını çevremde çok giden var ona evini de biliyorum ben yakın sayılır bana

bende kyakadayım ama hiç gitmedim birsene...arkadaşlar çok ısrar ediyor gidelim diye ama tam yerinin nerede olduğunu bilemediğim için kulaktan dolma adreslerlede gitmeye pek cesaret edemiyorum açıkçasııı..ewi tam olarak nerede tarif etme şansın varmı kekçim?

tarif edilecek gibi bi yer deil yani işte şunun sokağına gir yada köşede bilmem ne var sağında solunda şu var gibi tarif edemem çünkü hiç bi şey yok bide çok deişti oralar şimdi ben gittiğimde sessiz sakin boş arsaların fln olduğu bi yerdi bende gitsem şimdi görünce yerini hatırlıyarak sokakları tanıyarak bulurum ancak

bu arada herkesin falı gelmiş belli:))benimde şu ara inanılmaz ihtiyacım var iyi bi falcıya hayati kararlar alma aşamsındayım ve bilen birinin bana gerçekleri anlatması lazım (bi umut işte)

hımm anladımm cnmm artıık soraa soraa bulmayaaa çalışırıss :)) ayyy wallaahiii sormaa yaa benimdeee okadar çook ihtiyacıııımmmm warki faklı kişileerdeen bişileer duymayaaaa... acabaa diioom ki bugn revvazayamıı gitseeeeeeeeeeeem...

evet orda örnekköyde bilirler onu sorarsan birilerine tarif edebilirler belki evini bende eğer gidersem bu ara dönünce ayrıntılı bi şekilde tarif ederim sana.mery84 ben aslında turgutludaki kadına gitmeyi düşünüyorum ama uzak ya boşuna gitmiş olurmyum acaba die karar veremedim ne dersin gitsem değermi o kadar yola

kek cim ya ben gittim turgutludakine biliyosun , benim o an için çok özel olan bişeyimi isim vererek bildi çok şaşırdım en son gittiğimde sölediklerinide bildi ama daha yüzeysel baktı zaten birine çok gidince işin şeyi kaçıyo ya sanki bende o yüzden yeni insanlar arıyorum fal için :)
bakalım şu muratı düşünyrum bi ara müsait olunca gidelim ..sen bensiz gidersen bildimi yaz buraya olurmu cnm

canım benim teşekkür ederim iyi dileklerin için..bu arada hülyam cafe varmış sen oraya gittinmi hiç ordaki bayan baya iyimiş demişti bi arkadaş burda ama kimdi tam hatırlayamadım suya bide kahveye bakıyomuş su baya pahalıymş ama kahve normalmiş

merrycim hülyam kafedeki kadının adı da hülyaydı yanlış hatırlamıyosam kısa boylu küt saçlı bi kadın pek iyi deil gitmiştim bi kere memnun kalmadım pek ama bi dene istiyosan belki bana öyle denk gelmiştir.muratada ilk fırsatta gidicem bide telve kafeye gidicem bide tutrgutluya gidicem:)))ay işte denicem bende tek tek ve paylaşıcam tabikide sizlerle neler olduğunu

telve cafe asiye ablaaanın katinaa falıına önce baktır o zaman :) murata sakın kahve baktırma kahve kapatıp karşısına geçtiğiin an fırçayı basıooo bideee özellikle belirtmek isterim fal süresiii kısa vee inanılmaaz hızlıı konuşuoo

hülyam kafeye bende gittim fena değildi hepsini yazmıştım blogda okumadınız demi :)

İzmir Falcıları

arkadaşlar ben bu işi anlamadım birinin çok beyendiğini diğeri hiç beyenmiyo bu gün bir arkadaşımıda alıp telve kafeye gittim asiye ablaya ben katina falı baktırdım arkadaşımda kahve falı baktırdı ve çıkarken arkadaşımın yorumu şu oldu (evde otursaydıkta sen bana baksaydın daha çok bilirdin) aynen bende öyle düşünüyodum inanılmaz salladı bi örnek vereyim mesela hem dediki erkek arkadaşınla kasımdan önce hiç bi şey olamazsın dedi hemde dediki 2 ay içinde evleniceksiniz dedi bide dediki hamile kalabilirsin dedi öğretmesin dedi yok dedim hemşiresin dedi yok dedim sustu:))falan filan bunun gibi bi sürü sallamaca yani arkadaşımada aynısını yapmış atıyo bide bi önceki söylediğini unutup onun tam aksine bi şey söylüyo ve çok kısacık baktı neyse berbattı yani acaba enerji meselesimi bu ne anlamadımki ben bir tek samyeli kafedeki serpil ablanın falını beyendim bu güne kadar gittiklerim içinde

sllmmm kızlaaarrr sonundaaa bgnnn pasakklıı birseneee gittiiimmmm... 5 arkadaaaş örnekköy dolmuşuna binipp utana sıkılaa dolmuşçuyaa birseni sorduuk ve bizi yamanlar kolejinin orda indirdi sonrasında kolejin karşı tarafında kalan evlerin o civarlarda oturduğunuu kime sorsak çekinmeden bize evi tarif edeceini belirttii..e biz biraz renk deişimi ile attık kendimizii dolmuştan hava zaten sıcak sokaklarda kimsecikler yook mühitte pek güvenilecek tarzda deil bizz nereyee geldikk allahımm bakışlarıı atarkeen evii tarif edecek birilerini bulmak için evlerin bahçelerine yönelmeye başlaadık e maşallah teyzemin ünü okadar yaygıın kii sokağaa yabancı geldiği an soru sorulmadan işaretlee arkaaa sokak diee belirtiliooo hemenciik arka sokağa girdiğimiz an karşısındaki komşusu bile birsen ablanın evi şurasııı kapıyaa vurun die tembiiih edioo evi bulmanın sevinciiyle kapıyı gümbürdetmee aşamasına geldiik uzun bir süre kapıyı açan olmadıı acaba evdemi yook die tereddüte düşerken çaprazz evden bi bayan gelip içerde falda olduğunu o yüzden kapıyı açamadığını söledii ve bizi içeri aldı...havasızlıktan aşırı kötü kokaan rutubett ve naftalin kokusunun karışmış olduğuu bi holdee beklemeye başladıkkk..ama ne bekleyişştii hem ürküyoruzz heem korkunun üzerine gidiorus daha öncede birseni hiç görmediimizden dolayı da kimbilir içerden nasıl bi tip çıkıcak dierekten tahmin yürütüoruuss nesemm yarım saate yakın bi bekleyişimizin ardından çocuukluumdan beri namını duyduğumm meşhuuurr birsennn çıktııı...tahminlerimizden farklı biri çıktı desem yeri war nesem içeri geçebileceimizi müşterileri yollip hemenn geleceğini söledii. bizde 5 hatun daldık içeriii herkesin içinde korkuları olduğundan kimse öncü olmak istemedii ardından bakılması en mühim kişiye önce sen olmalısın dierekten onu başlatma kararıı aldık...başladık birseni beklemeyeee fazla geç olmadan elinde su şişesiyle yanımıza geldiii hepimiz tabure üzerinde oturuorus oda yerde minderde oturuoo...ilk kimden başlıyacağını sorduktan sonrada elindeki pis bardağın içine su doldurup arkadaşın eline tutuşturdu 3 ihlas süresi okumasını söledii bi yandan da o pis bardaktaki suyu umarım içmemizi istemez diede dualarr ediyorumm kaydirigubbakcemile3 nesemm tezem arkadaşın elinden aldı bardaı ana baba ismi sordu başını ve suyu tülbentle kapatıpp bi kaç dua söz okuduktn sonraa arkadaşaaa bir güzeeel sıralamayaa başladıııı inanılııır gb değilll kadın sölediikçee bizim gözlerr fırlıyooduu yerindenn dayanamadım 2.sıra benimdir dediiim kaydirigubbakcemile2 arkadaşa epey bir uzun bakktıı bi kaç biriey demiyorum resmeen herşeyii anlattııı uzun wadede düşündüğü planlarına kadarr hemde.ardından sıra bana geldiiii ilk eğitimimden bahsetti ardından iş hayatımdan nasıl bi yerde çalıştığım neler yaptığım yapacağım ki gerçekten de yapmak istediiğim şelerin analizini birsenden duyunca şok oldum akannehir erkek arkadaşımla aramazdakiler herbirini söledi söledii durdu şook oldm.uzunn gelecekle ilgili bi kaç bişi söledii.. ki tabiii bunun bekleme sürecindeeiim olursa amennaa olmazsada sağlık olsnn o ankii durumumu ve yakın tarihii bilmesiii benim tatmin olmama yettiii aklinialirimsmile benden sonraaa 3 arkadaşımaada baaktııı veeee biz hayretler içerisindee kalarak ayrıldııkk birseendeeen...

walaa sanırımm enerjiylee alakalıı bi durumm buu... asiye ablayaa gittiğimdee herşeyimi tek tek söleerr ileri dönük şelerinide yaşadığım oldu...ama şu samyeli serpil ablayıda merak ettim en kısa sürede gitmeliyiim

gulguzelim bence sen çok inanıyosun ve bu yüzden enerjin karşı tarafa geçiyo ve biliyolar çünkü bu asiye hanım bana ve arkadaşıma resmen salladı ve çok üzüldüm çünkü çok heveslenerek gitmiştim neyse pasaklıya gitmen iyi olmuş bende gider tekrar bi denerim onu en kısa zamanda hatta biliyomusun bu gün onamı gitsem diede düşündüm gelseymişm karşılaşırmışız orda:)))ne kadara baktı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…