sllmmm kızlaaarrr
sonundaaa bgnnn pasakklıı birseneee gittiiimmmm... 5 arkadaaaş örnekköy dolmuşuna binipp utana sıkılaa dolmuşçuyaa birseni sorduuk ve bizi yamanlar kolejinin orda indirdi sonrasında kolejin karşı tarafında kalan evlerin o civarlarda oturduğunuu kime sorsak çekinmeden bize evi tarif edeceini belirttii..e biz biraz renk deişimi ile attık kendimizii dolmuştan
hava zaten sıcak sokaklarda kimsecikler yook mühitte pek güvenilecek tarzda deil bizz nereyee geldikk allahımm bakışlarıı atarkeen evii tarif edecek birilerini bulmak için evlerin bahçelerine yönelmeye başlaadık e maşallah teyzemin ünü okadar yaygıın kii sokağaa yabancı geldiği an soru sorulmadan işaretlee arkaaa sokak diee belirtiliooo hemenciik
arka sokağa girdiğimiz an karşısındaki komşusu bile birsen ablanın evi şurasııı kapıyaa vurun die tembiiih edioo
evi bulmanın sevinciiyle kapıyı gümbürdetmee aşamasına geldiik uzun bir süre kapıyı açan olmadıı acaba evdemi yook die tereddüte düşerken çaprazz evden bi bayan gelip içerde falda olduğunu o yüzden kapıyı açamadığını söledii ve bizi içeri aldı...havasızlıktan aşırı kötü kokaan rutubett ve naftalin kokusunun karışmış olduğuu bi holdee beklemeye başladıkkk..ama ne bekleyişştii hem ürküyoruzz heem korkunun üzerine gidiorus daha öncede birseni hiç görmediimizden dolayı da kimbilir içerden nasıl bi tip çıkıcak dierekten tahmin yürütüoruuss
nesemm yarım saate yakın bi bekleyişimizin ardından çocuukluumdan beri namını duyduğumm meşhuuurr birsennn çıktııı...tahminlerimizden farklı biri çıktı desem yeri war
nesem içeri geçebileceimizi müşterileri yollip hemenn geleceğini söledii. bizde 5 hatun daldık içeriii
herkesin içinde korkuları olduğundan kimse öncü olmak istemedii ardından bakılması en mühim kişiye önce sen olmalısın dierekten onu başlatma kararıı aldık...başladık birseni beklemeyeee fazla geç olmadan elinde su şişesiyle yanımıza geldiii hepimiz tabure üzerinde oturuorus oda yerde minderde oturuoo...ilk kimden başlıyacağını sorduktan sonrada elindeki pis bardağın içine su doldurup arkadaşın eline tutuşturdu 3 ihlas süresi okumasını söledii
bi yandan da o pis bardaktaki suyu umarım içmemizi istemez diede dualarr ediyorumm kaydirigubbakcemile3 nesemm tezem arkadaşın elinden aldı bardaı ana baba ismi sordu başını ve suyu tülbentle kapatıpp bi kaç dua söz okuduktn sonraa arkadaşaaa bir güzeeel sıralamayaa başladıııı inanılııır gb değilll kadın sölediikçee bizim gözlerr fırlıyooduu yerindenn dayanamadım 2.sıra benimdir dediiim
kaydirigubbakcemile2 arkadaşa epey bir uzun bakktıı bi kaç biriey demiyorum resmeen herşeyii anlattııı uzun wadede düşündüğü planlarına kadarr hemde.ardından sıra bana geldiiii ilk eğitimimden bahsetti ardından iş hayatımdan nasıl bi yerde çalıştığım neler yaptığım yapacağım ki gerçekten de yapmak istediiğim şelerin analizini birsenden duyunca şok oldum akannehir erkek arkadaşımla aramazdakiler herbirini söledi söledii durdu şook oldm.uzunn gelecekle ilgili bi kaç bişi söledii.. ki tabiii bunun bekleme sürecindeeiim
olursa amennaa olmazsada sağlık olsnn o ankii durumumu ve yakın tarihii bilmesiii benim tatmin olmama yettiii aklinialirimsmile benden sonraaa 3 arkadaşımaada baaktııı veeee biz hayretler içerisindee kalarak ayrıldııkk birseendeeen...