- 25 Haziran 2010
- 29
- 0
bi falcıya baktırdım benm herşeyimi bildi ve verdi tarihlerde dedi şeyleri yaşadım benm için ne kadar da kötü bişey olsada çok ii bakıyor doğruları duymak istiyorsanız bence bu kadın mükemmel istyenler deneyebilir
bi falcıya baktırdım benm herşeyimi bildi ve verdi tarihlerde dedi şeyleri yaşadım benm için ne kadar da kötü bişey olsada çok ii bakıyor doğruları duymak istiyorsanız bence bu kadın mükemmel istyenler deneyebilir
bak işte böyle bi laf atıp ortaya kaçıyorlar ya deliriyorum nerden bulcaz şimdi biz o falcıyı :)
arkadaşlar tülin ablaya gittim ama hiç memnun kalmadım yine yani çok yüzeysel yaaaa aradığımı bulamadım ben yaaa yokmu şöyle şakır şakır her şeyi dökecek bi falcı bu izmirde
bak işte böyle bi laf atıp ortaya kaçıyorlar ya deliriyorum nerden bulcaz şimdi biz o falcıyı :)
kızlaaar bugün missdancein dediği hocaya gittmmm.çok iyi insanlar..benm her işim ters gidiyo üstümde hep bi ağırlık bakım yaptı.. bana büyü vs bişey yapılmamış 1.5 sene önce falan bi başkasına yapılan büyüden bende etkilenmişim üzerinden geçişim büyünün..bunun için muska falan yazdı suya atıp 7 gün içmem için kağıdada dua yazdı..bide aileden birinin üzerime okuması için dua yazdı..soru sorup cevabını dua okuyup hissederek belkide görerek yanıtlıyo...en son borcum ne kadar dedim gönlünden ne koparsa dedi..size bırakıyo durumunuza göre ne verirseniz..ben şahsen 20 verdim:) valla tarot kahve bilmem ne fala verseydim acırdıminşallah üzerimdeki olumsuzlukları atarım:)